Трагедията с близначетата: Били сами, качили се на табуретка…

Родителите им са добро семейство, имат и друго дете
Обновена: 21 май 2016 14:03 | 21 май 2016 12:01,
54

Снимка: Булфото

Трагедията във Варна, при която две близначета паднаха от 8 етаж и едното почина, не е престъпление, а нещастен случай. Това обявиха от полицията няколко часа след кървавата драма.

Още по темата

Момченцата се казват Емил и Теодор. Те са паднали от жилищен блок в квартал "Левски". Едното е починало но място, а другото е в реанимацията на болницата "Света Анна" с опасност за живота.

Двете братчета са останали сами в едната стая, в която прозорецът е бил отворен. Предполага се, че са се качили на табуретки и така са стигнали до прозореца, информира БНР.

Семейството има и трето дете - Виктор, но то е по-голямо.

Мая и Владимир Петрови са известни на съседите си като добро младо семейство, което се е грижело за децата си.

Сигналът за нещастния случай е подаден от възрастна жена, която е живяла на осмия етаж на бл. 2, вх."В".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
3
 
40
 
! Отговори
Гюнай преди 7 години
Ужас, това е направо брутално... Ще подмина това можеше-онова можеше приказките, щото вече е късно... Много сила и сплотеност желая на семейството, сега за тях е ада на земята...С брат ми само като си помисля, какви експериментатори и разрушители бяхме, на наште им връзвахме нервите на късо за нула време...
17
43
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Напоследък който иска да се отърве от децата си, ги оставя сами в стая с отворен прозорец и табуретка до него.
16
1
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е голяма трагедия. Но когато имаш малки деца трябва да се мисли за всички вьзможни рискове. Но понякога дори и това не помага. Аз бях поставила ключалки на всички шкафове но и това не ми помогна когато моят 2 годишен изсипа шише от шампоан в чисто новата ми прахосмукачка. Ядосах се много но после си помислих по добре в прахосмукачката откокпото да го беше изпил. Като имаш малки деца не можеш да ги оставиш сами и за минута. Белята става бьрзо и понякога е непоправима.
15
1
 
69
 
! Отговори
До: 16 преди 7 години
Когато отиваш в тоалетната (да акаш) трябва да провериш дали прозорецът на стаята с балкона е затворен добре, така че двегодишно дете да не може да го отвори.Детето на 2 години още има мозък на котка или куче - домашен любимец.Не можеш да разчиташ на него че знае да не ходи на балкона!
14
1
 
109
 
! Отговори
ив преди 7 години
Нещата стават за секунди! Моите близначки бяха на същата възраст,играеха си,плискаха се във ваната,а аз дежурях на стол вътре в банята. Бях се зачел във вестника за малко и само съдбата ме стресна да погледна за миг към тях. Едната лежеше на дъното под вода с широко отворени очи. След минута щеше да е късно. Когато имаш малки деца,трябва да имаш реакциите на командос, та и отгоре...
13
10
 
65
 
! Отговори
Аз преди 7 години
Много е лесно да се съди майката. Може да е била в тоалтната например. Да не би да казвате, че тя трябва да взима трите деца с нея докато ака?
12
6
 
40
 
! Отговори
до 9 преди 7 години
Тези деца имат и баща. В 8 сутринта вероятно си е бил в къщи. Защо вината да е само на майката? Ако през това време майката е сервирала закуската на таткото, чия е вината?
11
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 12Демек не живееш а просто съществуваш, ама така по-добре, че ги има много като теб които мислят така ама са направили грешката да подведат някоя жена !
10
3
 
28
 
! Отговори
ужасно изпитание преди 7 години
Господ дарил наведнъж две дечица, но после ги прибрал по ужасен начин.
9
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименАко следваме твоята логико до ги оставят на улицата да живея, пък каквото сабия покаже. И аз съм на висок етаж, махнаме дръжките на прозорците, дори защото е опасно.
8
27
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДЕЦА КОИТО МОГАТ ДА ХОДЯТ НЯМАТ РАБОТА НА БАЛКОНА!!!А ТЕЗИ ТОЧНО БАШ НА ОТВОРЕН ПРОЗОРЕЦ ЩЕ СА !!!СЪСЕДСКИТЕ ДЕЦА НА ПОД 5 ГОДИНИ БЯХА ИЗВАДИЛИ СТОЛ И СЕ КАЧВАХА НА НЕГО НА БАЛКОНА И ГЛЕДАХА НАДОЛУ ТА МАЙКА МИ ИМ НАПРАВИ ЗАБЕЛЕЖКА НА СЪСЕДИТЕ!!!ДЕЦАТА ВЪВ КОШАРКАТА ДО ОПРЕДЕЛЕНА ВЪЗРАСТ!ВИНАТА 100% Е НА МАЙКАТА! БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ Е УМИШЛЕНО ИЛИ НЕ!!!!!
7
9
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пак почнаха философите да разсъждават кое как и защо е станало, имало да стане станало, ако ти е писано да се удавиш няма се обесиш ! ГОСПОД ДА ИМ ДАВА СИЛА - ОЧАКВА ГИ ТЕЖЪК ЖИВОТ ДО КРАЯ !
6
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
поЧти* бебета
5
7
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как ли деца, почни бебета, са пренесли табуретката...Иначе наистина е голяма трагедия.
4
2
 
29
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
как така се "предполага", че са се качили на табуретки...........нали децата са паднали, ако има табуретки би трябвало да стоят до прозореца, или на каквото са се качили там
3
0
 
18
 
! Отговори
Люси преди 7 години
На годинка и половина пише в друг сайт, че са...
2
27
 
40
 
! Отговори
мм преди 7 години
Как ще оставиш сами малки деца на по 1.5 години? Как няма да предположиш , че щом като живееш на 8-я етаж, това си е потенциална опасност за живота им? Такива родители трябва да бъдат наказвани със затвор!
1
5
 
38
 
! Отговори
тц преди 7 години
браво, цяла статия, а никъде не е написана възрастта на децата...