Лекари от София пътуват към Бургас, ще спасяват Очите

Яки момчета цял ден даряваха кръв за Димитър Желязков
9 юни 2016 19:44,
210
Лекари от София пътуват към Бургас, ще спасяват Очите

Лекари от София и Стара Загора пътуват към Бургас, за да помогнат за спасяването на простреляния с пет куршума Димитър Желязков-Митьо Очите. Той продължава да се бори за живота си след две тежки операции, съобщава bTV.

Още по темата
Желязков е на апаратно дишане. Според медици, тази нощ ще е критична за него, тъй като опасността за живота му още не е отминала.

Четири от петте куршума в тялото му са извадени. В бургаската болница чакат специалисти от София и Стара Загора да помагат.

Цял ден днес тече кръводарителска акция в кръвния център и яки момчета на опашка даряваха.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


210
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Golemite chudesa v malkiq kitay
69
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Еехххх пуста лакомия човешка ...ами така е ще си изтрепят лекарите да спасяват един бандит който после може да им напълни джоба ,а и не само джоба с пари ...а за обикновения пациент дори да бере душа завалията ...сори -здравната каса не покрива разноските за вашия случай -умрете си тихо и кротко без много да ни занимавате . У нас и лекарите вече не са лекари ,а търгаши !!!!!!!!!!
68
0
 
26
 
! Отговори
разочарован преди 7 години
Всички в колона са подредени пред спешния център но полицията се страхува да ги арестува и се налага да ги обевяват за издирване.Да не забравяме че ОДП Бургас миналата година се нареди на първо място в борбата с престъпноста .Награда бе връчена лично от Г.Костов като преходен директор и сега резултатите са налице.Откриха туристическия сезон с трупове.
67
0
 
20
 
! Отговори
M преди 7 години
Да отиде и Патриарха да се помоли !
66
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Връщаме се май обратно в 90-те. Помните как тогава подобни събития занимаваха медиите със седмици. А заслужава ли подобен престъпник да е топ новината във всички медии при условие, че държавата е продължава да потъва в блатото. Ето днес пак ни набълбукаха с още 1.2 милирда. Е това е новина, а не здравословното състояние на един престъпник! А такова важно за всички събитие минава по терлици из медиите...
65
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ПАРТИЯ = МАФИЯ - "Сега разбирате ли че България се управлява от престъпници, а мутрите просто са им слуги !!!" и до други подобнитова дразнещо отношение отдавна се набива в очи, но много по-дразнещо и смущаващо е масовото "народно" благоговеене пред престъпните екземпляри, които се възприемат като "наше", "мъжко" "момче" и едва ли не влизат в "народния", "хайдушки" епос. Какви възпоминания се срещат в любимата масово четената преса!
64
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ако беше някои обикновен беден човечец отдавна да са му сложили дървеният балтон ама нали е мутра и има много пари ще си счупат краката докторите кои да го оперира защото знаят че тука са парите
63
0
 
14
 
! Отговори
БАСИ НАГЛИТЕ преди 7 години
Е добре бе, сега ако се случи терористичен акт в София, специалистите ще са в Бургас и хората да мрът.....Ние в София не сме ли хора ,че специалистите са тръгнали за Бургас.
62
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Срам и позор за цялата ни мизерна държавица !!! Пожелавам му на тоя не лекари....а поп да му пратят !
61
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е, много Вип този пациент! Снощи полицейска кола пред линейката, да се дава път. Днес от София лекари ще идват. Най-добре Боко да изпрати въртолет или правителствения самолет
60
0
 
7
 
! Отговори
Да днес е Спасов ден преди 7 години
и ако някой мисли ,че ще измисли нов световен ред ,по който да се развива света много е сгрешил
59
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 29Не става за донор, доста е перфориран. Да му пратят поп, ама с греховете дето ги има и Патриархът не мож' му ги опрости...
58
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И Патриррха да изпратят, може да потребва
57
2
 
33
 
! Отговори
Валентин преди 7 години
Оревахте ни с тия "очи", стига вече. Поне да не забравите и национален траур да обявите. Плевлата още от сега да готви реч за евроатлантическа солидарност и загубата на един истински евроегеец погубен от дългата ръка на Путин.
56
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо се хвърлят толкова грижи ли? Ами защото може да си плати. И защото знае доста и се е застраховал, ако нещо се случи, разни неща за разни политици, бизнесмени, депутати, министри да излязат наяве. Затова им трябва жив. Сега ясно ли ви е?
55
1
 
69
 
! Отговори
ПАРТИЯ = МАФИЯ преди 7 години
Ако нормален и обикновен човек получи тежки травми примерно при автомобилна катастрофа, дали ще викат екипи от София до Бургас за да го спасяват ? Не, ще му направят една операция, ще му бият една система и ще кажат, това са ни силите ... и човека отива в статистиката ! Но когато имаме престъпник, мутра, надупчен, докато е ходил да рекетира, то държавата се мобилизира и започва всячески да го спасява ???? Сега разбирате ли че България се управлява от престъпници, а мутрите просто са им слуги !!!
54
1
 
59
 
! Отговори
Gero преди 7 години
Един престъпник е пострадал по време на криминални деяния. Всички медии го излъчват все едно е национален герой или ценност. Един бивш затворник и престъпник, почернил много животи. Срам и позор !!!
53
3
 
4
 
! Отговори
Мечо Пух преди 7 години
Кой е казал, че държавата ще плаща лечението му?Няма лекар, който да не взема пари,а в тази групировка има много!Аз лично предпочитам да оцелее.По-добре инвалид,от колкото мъртвец
52
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако гушне букета националните медии ще прекъснат предаванията си за да ни съобщят. А по електронните медии ще бъде топ-новина!
51
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И това го направиха топ новина