Дядо Георги мечтае за печалба от тотото, за да дари и нея

Парите не ме блазнят, признава пенсионерът от Вършец
26 юни 2016 10:32, Красимир Ангелов
28
Дядо Георги мечтае за печалба от тотото, за да дари и нея
Георги Атанасов. Снимка: bTV

71-годишният Георги Атанасов от Вършец, който през седмицата дари 4000 лева за лечение на  деца с тежки заболявания от региона призна, че мечтае да спечели от тотото, за да може отново да дари парите на нуждаещи се хора.

Още по темата
Дарените пари за лечение мъжът спестявал в продължение на години от пенсията си. Той обаче е категоричен, че ако има възможност и отново спести подобна сума пари, отново е готов да ги дари.

"Реших да ги даря на болни деца понеже съм преценил сериозността на тяхното положение", споделя дядо Георги пред bTV.

Пенсионерът споделя, че е решил да дари парите, защото по този начин ще зарадва повече хора, отколкото ако ги изхарчи той за собствено удоволствие.

"Парите не ме блазнят, аз не съм сребролюбец, не съм вещоман. Ако имам възможност ще повторя и ще потретя жеста. Дано живея още много години, за да направя добро за още много дечица", пожелава си той.

Но и споделя, че го е страх най-много от нещастията в живота. „Трябва да сме по-умни и по-зрели и да имаме съчувствието да помогнем на другите, пострадали в беда”, казва още дядо Георги – един истински герой на последната седмица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ , ами защо ги дарява тези пари.........................някой знае ли му историята-утре и аз давам 200000 -някой знае ли моята история , а?-Има хора ,които си правят пияри-дано този човек е искрен-ако е така-шапка му свалям и му се прикланям
11
0
 
7
 
! Отговори
Попа преди 7 години
Дядо Георги не си давай парите !!Ти ги даряваш а те ги крадат за лични облаги .Да си чул някои депутат или министър да дарява,няма и да чуеме.Крадливо племе са тия богопомазаните.Пази парите за хляб и лекарства , че идват страшни дни!!!
10
0
 
0
 
! Отговори
дедо Герги преди 7 години
До з н а й к оЩо питаш ? Няма да те осиновявам зер...
9
0
 
0
 
! Отговори
дедо Герги преди 7 години
До позитано 20Ти дедо ти Герги го не мисли-той е работлив,къщата му къща,градината пълна с плодове и зеленчуци ! Ти купуваш домати по 3 лева и череши по5...
8
0
 
4
 
! Отговори
Боко Тиквов преди 7 години
Що печеля редовно 6-ци от тотото ли? Щото ЕС-то уйде у ряката и ся требат много паре! Чака ме заточение на остров Мавриции!
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ето такива като бай Георги ще отидат в рая! Господ е казал. По скоро камила ще премине през иглено ухо отколкото богаташ да влезне в рая!
6
1
 
9
 
! Отговори
Боко Тиквов преди 7 години
Докато мечтаете за 6-ци от тотото Аз ги печеля!За унучето.
5
16
 
8
 
! Отговори
позитано 20 преди 7 години
Дяда Георги , мечтай Жан Виденов да ти върне съсипаните спестявания от социализма , за да ги дадеш за благотворителност.
4
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
а аз мечтая да спечеля 6-ца от тотото за да почна да живея нормално.С част от парите ще подпомогна хора, които заслужават.
3
2
 
22
 
! Отговори
ДС преди 7 години
Човек с голямо сърце.
2
5
 
35
 
! Отговори
ШОПО преди 7 години
Ей !!! Под всякакви глупости оставяте коментари ,а на човека едно браво ви се досвидя да напишете !!! Скотски народ...
1
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жив и здрав да си и Бог да те закриля!