Екшън в Пловдив: Шофьор стреля с пистолет в задръстване!

Стрелецът е установен и арестуван, отчетоха от полицията
11 юли 2016 21:27,
49
Екшън в Пловдив: Шофьор стреля с пистолет в задръстване!
Снимка: Dnes.bg

Истински екшън се разигра в центъра на Пловдив, след като шофьор стреля с пистолет, докато е в задръстване.

Случката се е разиграла на улица "Отец Паисий", която е успоредна на пешеходната зона в града. На любителско видео се вижда как изнервеният шофьор решава да разчисти пътя си като стреля през автомобила си.

Смаяни хора започнали да се оглеждат, мислейки, че става въоръжен обир в някой от златарските магазини по улицата. След като видели оръжието, някои от тях се скрили в съседни обекти.

"Това е недопустимо, защото някой можеше да пострада", заяви пред Dnes.bg златар от ателие на отсечката.

Според някои, водачът е бил част от сватбено шествие. Други твърдят, че агресията е провокирана от тапата на пътната отсечка.

"В рамките на един час, след като получихме видеото, установихме водача и той е арестуван", съобщиха от МВР-Пловдив.

В момента му се снемат обяснение, търсят се и съучастници. Случаят е докладван на прокуратурата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още по темата: Пловдивстрелбашофьор
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 35 Ако следващият път там са жена ти и детето ти там, много ще ти е смешно. И ти си измислен герой. Я го направи примерно в център на Букурещ и поне 3-4 години ще постоиш на гости. Българска селяния, простотия и комплексарщина.
32
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако не се накаже този и такива като него, утре ще има още последователи. Всяко задръстване, или отнемане на предимство ще предизвиква вадене на оръжие. Не че в момента не е така, но може да стане и още по лошо занапред?! И тогава, какво ще стане с всички нас, обикновените хора?!
31
0
 
5
 
! Отговори
каубой майна преди 7 години
Истински каубой маина
30
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Човекът е стрелял няколко пъти, а вие го направихте от бандата на Очите. Малко по-сериозно!Ще изяде една глоба и това е. Тук чета за затвор, което ме кара да се смея. Затвор за шум?? Не казвам, че постъпката е умна, но от коментарите, които чета тук виждам, доста хорска злоба за нещо, което не е кой знае какво. Пък и нашите медии така раздухаха новината. Явно това е най-интересното, станало в нашата Родина. Четири човека в сватбена колона гърмели от автомобил и това стана топ новина. Смешни сте!
29
2
 
6
 
! Отговори
Ханс преди 7 години
Егати журналята, та в крайна сметка стреляно е с истински пистолет, или газов тапешник, или с детско пищовче с капси?!?
28
0
 
7
 
! Отговори
Шоу преди 7 години
Тоя народ изтрещя. По цял ден да ти плескат с паламарка по челото не се отразява добре на акъла.
27
1
 
14
 
! Отговори
Сп???нс преди 7 години
Тежка комплексарщина е налегнала народа. Всеки завижда на съседа (дори да няма за какво) и само чака удобен момент да цака някого и да получи чаканото с години удовлетворение.
26
1
 
7
 
! Отговори
Паяк преди 7 години
Горкият човек. Нека дойде във Варна. Тук мутрите и архитектите са влезли в конспирация за да тормозят гражданите. Известно е че когато пространството се стеснява, хората стават неспокойни и започват да се карат. Хитро а?
25
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много комплексари по пътищата, много темерути и ***. Накъде отиваме?
24
4
 
19
 
! Отговори
КАКЪВТО КМЕТА И ХОРА преди 7 години
В ПЛОВДИВ САМО ПРЕСТЪПНОСТТА СЕ РАЗВИВА А И ХОТЕЛА НА КМЕТА,*** СЕ ОТ КРАДЕНЕ ТОЯ ***
23
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"В рамките на един час, след като получихме видеото, установихме водача и той е арестуван", съобщиха от МВР-Пловдив.В момента му се снемат обяснение, търсят се и съучастници. Случаят е докладван на прокуратурата.Ако се докаже, че водача е стрелял, го грози тежки последствия.......от 5 лв. до 22,58 лв.
22
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това явно е бил някой роднина на Митю Пищова. Киро Питоня. После изядоха 5 хиляди кебачета с полицаЙти, пили са по двьие-три цистени биричка и са го пуснали мОмчито.
21
1
 
6
 
! Отговори
Вашку преди 7 години
Аз знам кой му е саучастника,но искам да си остана анонимен.Съучастникът му винаги държи зареден и готов за стрелба пистолетв джоба на панталоните си,но никой не смее да му бръкне в джоба.Казва се ,,Милю'' и винаги стои седнал пред бар ,,Каменица'', в Пловдив.А сега полицаите като го знаят,нека да идат да му бръкнат в джоба,и да му изкарат патлака марка ,,Colt-Piton357''.
20
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ако беше използвал така наречените пиратки нямаше да има толкова възмутени граждани и по правилно е че е гърмял а не стрелял.
19
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
стискам палци тая нация да изчезне до 10 години
18
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Живея в чужбина и всеки ден се убеждавам, че имаме най-красивата територия и най-хубавия климат.Но докато такива ***.а.ц.и се разхождат из улиците и стрелят с пистолет от аудитата си, които или са крадени или са купени с крадени пари, никога няма да се оправим.Вкарайте го за 10 години в затвора поради висока степен на опастност граничаща с тероризъм и следвашия ще се замисли. Те имат толкова акъл.
17
1
 
43
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 7 години
Търсят се и съучастници? Ама милиционерите не спират да ме изумяват с глупостта си. Сигурно един е доставил оръжието, втори го е държал, трети е натиснал спусъка - направо организирана престъпна група.
16
3
 
16
 
! Отговори
До 2 преди 7 години
По-скоро Америка от 2016 година е тази случка, там все пак всеки има оръжие и стрелбите са ежедневие и в най-забутания град.
15
1
 
6
 
! Отговори
филм преди 7 години
Абре, булката се качи при приятелите си,обикалят...
14
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз вярвам, че Бойко Борисов лично ще се заеме с този проблем и ще го реши!