Нинова отсече: Не послушкото на ГЕРБ за президент!

"Малцина богатеят на държавната трапеза, а мнозина живеят в мизерия"
Обновена: 30 юли 2016 15:41 | 30 юли 2016 15:27, Веселина Йорданова
132
Нинова отсече: Не послушкото на ГЕРБ за президент!
Корнелия Нинова. Снимка: БТА

Председателят на БСП Корнелия Нинова поиска подкрепата на социалистите на Бузлуджа за обща лява кандидатура за президент. Според нея той трябва да бъде човек, който да е гарант за обединението на нацията.

Още по темата
Хиляди членове и симпатизанти на левицата се събраха на традиционния събор на историческия връх, за да отбележат 125-годишнината на организираното социалистическо движение в България.

Нинова посочи, че предстоят избори за президент "във време на война, противоречия, сблъсъци в света, в Европа, на Балканите, заплахи, тероризъм и мигрантска вълна".

"В такъв момент нека изберем не послушкото на ГЕРБ, на едрия капитал и на чуждите интереси, а човек, който да бъде страж, пазител на сигурността, да гарантира мира, да е показал с живота си, че може с твърд характер и с твърда ръка да брани българския национален интерес и на Изток, и на Запад", призова лидерът на БСП.

Тя обеща, че когато БСП прави голямата политика, ще мисли за малкия човек.

Дошло е време да поведем народа и да дадем отпор на правителството на Бойко Борисов, който руши държавността, който нехае за съдбата на народа си и го обрича на безпътица, заяви още лидерът на социалистите.

Нинова подчерта, че свободата започва тогава, когато се изрича истината.

"Днес в България няма равни възможности за всеки. Ако си роден беден, не можеш да учиш. Ако си работник,не можеш да си платиш здравето. Ако си млад, не можеш да си купиш дом и да отгледаш семейството си", посочи тя.

Според нея няма и солидарност, защото правителството на Бойко Борисов харчи милиарди, но няма сърце за деца с увреждания.

"Днес няма справедливост, защото малцина богатеят на държавната трапеза, а мнозина живеят в мизерия. Почтените хора са на колене, а престъпниците ходят свободно по улиците", допълни лидерът на социалистите.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
10
 
7
 
! Отговори
БОКО-ТИКВОКО преди 7 години
До Дерзайте другари а да си спомним ли подскачането като маймунки по Костово време ,баш *** Ф.дИМИТРОВ,апаша Симеончо или мутрата Борисов.Аман от заблудени и глупави офце
60
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички сте еднакви...по ваше време да беше по различно....
59
3
 
16
 
! Отговори
Така е преди 7 години
Ей, ще измрат от жега за едни кебапчета ,а после гласуват за Бойко.Хи,хи.....
58
17
 
5
 
! Отговори
го преди 7 години
ГЕРБ трябва да бъдат изринати. Дано БСП успее с кандидата си за президент
57
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"В такъв момент нека изберем не послушкото на ГЕРБ, на едрия капитал и на чуждите интереси"------При вас изобщо няма едри капиталисти, нали!? Ръководителя ви в сянка Гергов изобщо не е едър капиталист? И изобщо не защитавате интересите на една голяма държава на изток! Ей това, което най ме дразни в тия червени б*клуци е наглостта, с която казват на черното бяло!
56
6
 
14
 
! Отговори
Иванов преди 7 години
Се една и съша песен шото друга не знаят,ама кой ги слуша вече....?Не могат и 20% да съберат.Умрела партия.
55
4
 
29
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Смешни сте всичките на Бузлуджа! А електоратът ви измря! Тези около вас са дошли на пикник!
54
29
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
БСП са по справедливи от Бойко Борисов За мен са хора ,който мислят за народа за неговото развитие и бъдеще .Твърдо се надявам да спечели техния кандидат президент .
53
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От 56 и да слагате минуси колкото си искате няма да промените истината
52
3
 
29
 
! Отговори
ЦК на БКП преди 7 години
Браво,Нинович !!! Ти от кои си ? Май не си от гладуващите...
51
2
 
28
 
! Отговори
карл маркс преди 7 години
Добре е усвоила комунистическата терминология. Бравос!
50
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
53 Тъпче знаеш ли че вашият любимец Виктор Орбан също е рожба на Фондация на Сорос , с нейна помощ е завършил в Кеймбридж .
49
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До студенткогато студентите на една държава са ***, то нищо добро не я чака
48
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
51 Точно пък ти Николчо като знам колко ти е умствения багаж , как е хареса ли ти скарата на Бузлуджа не джавкаха ли кебапчетата
47
4
 
7
 
! Отговори
до 49 преди 7 години
Анонимния коментар на първо място е на неграмотен човек. НЕ СЕ ПИШЕ ПОДПЛЪТЕНИ, А ПОДПЛАТЕНО. Шорошоидски неграмотници, къде сте тръгнали да изказвате мнения като сте неуки.
46
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много хубаво, браво Нинова!Има само един проблем, че това което казваш сега, Бойко го каза за твоята партия преди години, ти безспорно си права, но и Бойко бе прав.Докато не ви изметем всичките, българина бял ден няма да види.
45
18
 
8
 
! Отговори
Николчо преди 7 години
Пеевски няма общо с БСП, а с Б.Борисов и ГЕРБ. Сегашния президент е образец на послушко, не е овен с характер, а жена му.
44
8
 
5
 
! Отговори
студент преди 7 години
Изтриха въпроса ми. Добре. Ще се опитам аз да си отговоря. Значи, мястото или разтоянието от *** до aнaлния отвор при жената, може да се нарече мъдoyдapник. Защото когато мъжа *** жената, тaшaцитe му се бият там и отскачат.
43
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жалка картинка са БСП! Заучените гръмки - манипулативни! - популистки фразички от старата червена школа няма да изтрият спомените за гладната Виденова зима и наглите им схеми, подплътени с многомилионни комисионни за сметка на България и народа. Да са живи и здрави тези тарикати от БСП и да харчат милионите "спестени от закуски". Бог си знае работата, но дори Бог няма да ни помогне ако сме толкова наивни да си го набием отново с БСП(АБВ)!
42
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Разбира се ,че всички са лоши само Пеевски е най добър,есички други са крадци и смешници само Пеевски е цвете