Нинова отсече: Не послушкото на ГЕРБ за президент!

"Малцина богатеят на държавната трапеза, а мнозина живеят в мизерия"
Обновена: 30 юли 2016 15:41 | 30 юли 2016 15:27, Веселина Йорданова
132
Нинова отсече: Не послушкото на ГЕРБ за президент!
Корнелия Нинова. Снимка: БТА

Председателят на БСП Корнелия Нинова поиска подкрепата на социалистите на Бузлуджа за обща лява кандидатура за президент. Според нея той трябва да бъде човек, който да е гарант за обединението на нацията.

Още по темата
Хиляди членове и симпатизанти на левицата се събраха на традиционния събор на историческия връх, за да отбележат 125-годишнината на организираното социалистическо движение в България.

Нинова посочи, че предстоят избори за президент "във време на война, противоречия, сблъсъци в света, в Европа, на Балканите, заплахи, тероризъм и мигрантска вълна".

"В такъв момент нека изберем не послушкото на ГЕРБ, на едрия капитал и на чуждите интереси, а човек, който да бъде страж, пазител на сигурността, да гарантира мира, да е показал с живота си, че може с твърд характер и с твърда ръка да брани българския национален интерес и на Изток, и на Запад", призова лидерът на БСП.

Тя обеща, че когато БСП прави голямата политика, ще мисли за малкия човек.

Дошло е време да поведем народа и да дадем отпор на правителството на Бойко Борисов, който руши държавността, който нехае за съдбата на народа си и го обрича на безпътица, заяви още лидерът на социалистите.

Нинова подчерта, че свободата започва тогава, когато се изрича истината.

"Днес в България няма равни възможности за всеки. Ако си роден беден, не можеш да учиш. Ако си работник,не можеш да си платиш здравето. Ако си млад, не можеш да си купиш дом и да отгледаш семейството си", посочи тя.

Според нея няма и солидарност, защото правителството на Бойко Борисов харчи милиарди, но няма сърце за деца с увреждания.

"Днес няма справедливост, защото малцина богатеят на държавната трапеза, а мнозина живеят в мизерия. Почтените хора са на колене, а престъпниците ходят свободно по улиците", допълни лидерът на социалистите.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
46 За такъв послушко го гласеха сегашният Президент но той се оказа овен с харакер
40
1
 
10
 
! Отговори
Коментар преди 7 години
`Не послушко` е една дума! Засрамете се!
39
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
42 а това по може
38
6
 
26
 
! Отговори
Един преди 7 години
" Ако на 20 не си социалист- значи нямаш сърце. Но ако на 40 продължаваш да бъдеш социалист- значи нямаш акъл"Бърнард Шоу.Смятам, че тази мисъл на великия английски драматург казва всичко...
37
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
41 Срамно е с покойници да се спекулира с паметта им още повече един Председател на НС какво общо има с приватизацията . Аре малко по сериозно
36
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
мъжът й като началник митница също направи яки пачки по югоембаргото
35
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
нинова е милионерка още от когато беше юридически съветник на сдс район софия средец.тогава приватизира балканкар хотел рила и софийските корекоми.тогава беше довереното лице на йордан соколов.казват че му е била и нещо повече
34
25
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мразя БСП, но ако издигнат за кандидат Янаки Стоилов бих гласувал за него.
33
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
кво ми ги давате тия зомбита, те отдавна са трупове тия, що им давате живот!?
32
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дааа, БСП призовава за един мирен свят.Бекграунда на партията много и тежи.
31
10
 
23
 
! Отговори
Ivailo преди 7 години
Руските агенти , които ограбиха прехода и живота на цяло поколение Българи ! Не мога да повярвам ! Това е уродливото лице на национални предатели !!! Те няма да спрат , защото от москва са им заповядали да саботират денонощно всичко в България !!!
30
7
 
15
 
! Отговори
ДЦ преди 7 години
Дайте алтернатива на Герб и компания бе колеги!?На всички ни е писнало от комсомолския секретар мистър Бийн, който "громи" тероризма с толерантност, който е готов да превърне територията на Бг във военен плацдарм,който защитава всичко друго, но не и интересите на българина и на Бг!!!!Посочете алтернатива!за кого да гласуваме???Нужна ни е Личност, а не партийна мажоретка!И така, за кого?????????
29
5
 
27
 
! Отговори
Smile преди 7 години
Като ги слушам тия смешници се чудя да се смея ли, или да плача. Даже коментар не заслужават.
28
5
 
28
 
! Отговори
Бира + Кебапчета преди 7 години
За мен символ на БСП завинаги ще си останат пенсионерите, ядещи кебапчета :)
27
2
 
12
 
! Отговори
ТВ преди 7 години
До простакаЗабравил си оня дългия инкасатор!
26
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Естественият подбор ще си свърши работата!
25
4
 
7
 
! Отговори
Нас преди 7 години
Ами да си изберем такъв какъвто ни приляга то е казано от народа. - *** народ слаба държава
24
3
 
3
 
! Отговори
ставри преди 7 години
До Анонимен 25Май и на български не знаеш да пишеш?
23
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Между малцината богатеещи на държавната трапеза си и ти, Нинова. Ти и другарите ти от доста време не сте излизали от парламента. Голяма пъчене се пъчиш, ама работа по народните дела и за един лев не си свършила. Бомбастиччни лъжи на една охранена и печена в кражби и лъжи милионерка. Няма кой да ви вярва освен роднините. Децата и внуците ви са в чужбина, а тези дето са тук и те на държавната трапеза се нареждат. Резил! Резил пълен! Няма кой да ви се върже и конспирацията ви я мразят всички.
22
7
 
28
 
! Отговори
терминал 2 преди 7 години
До kiro 13,Кире, сутринта от наше село тръгнаха 9 автобуса за бузлъжа.В тях имаше 8 цоциалисти, а останалите са баби на безплатна екскурзия.Ето така бсп всяка година води "съмишленици и цоциалисти" на бузлъжа.Така лъжат цяла България, че били много все още."Безплатните" автобуси ги осигуряват червените олигарси.Цоциалистите в страната са няколко хиляди, а "съмишленици" за безплатна екскурзия винаги ще има.