Ромчета прибират по 1000 лв. от просия по морето

Слънчев бряг докарва прехраната на цели ромски фамилии
Обновена: 10 авг 2016 09:39 | 10 авг 2016 08:18,
18
Ромчета прибират по 1000 лв. от просия по морето
Снимка: Reuters, архив

Деца печелят по хилядарка на месец от просия по морето.

В разгара на лятото гаврошовците са окупирали хотели, кафенета, атракциони и дори по плажовете. Цели ромски фамилии се прехранват чрез просия в Слънчев бряг, пише в. "Телеграф".

Социалните служби признали, че не са в състояние да се справят с просяците.

В морските курорти непрекъснато текат полицейски акции, но на практика резултат нямало. Ченгетата прибирали просяците поне веднъж седмично, но след като ги пуснат те отново били по улиците.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
3
 
11
 
! Отговори
До Сталин /№3/ преди 7 години
Пропускаш нещо.Ако родителите на такова ромче поискат нормално жилище, общината ще им го осигури, а те ще го освинят до степен да стане необитаемо. За млади семейства от други етноси подобни бонуси не се предвиждат.Освен това, държавата дава на майката на това ромче достатъчно пари, взети от нашите данъци, за да може тя да го изхрани. Но ромката харчи парите ни за друго и праща детето си на улицата, за да печели за нея.Безплатно образование ние му осигуряваме, но то не се интересува от това.
9
1
 
11
 
! Отговори
Културни традиции преди 7 години
Или, казано с други думи, още от малки ги учат, че:1. Най-добре се живее, когато успееш да накараш хората, които работят, да ти дават част от парите си, а ти да не вършиш нищо.2. Да живеят, разчитайки само на средствата, дадени им даром, след като те нагло и нахално са досаждали, искайки!Начините на възпитание на подрастващите са част от културните традиции на всеки етнос. Тези практикуват това, а държавата не им пречи, дори напротив - толерира ги, като им дава даром част от нашите пари!
8
0
 
2
 
! Отговори
Николай преди 7 години
Луде който дава, а не който взима нали ?
7
0
 
1
 
! Отговори
ех преди 7 години
А бе редактирайте си статиите, в почти всяка има синтактични грешки.
6
1
 
2
 
! Отговори
Кк преди 7 години
Не ходя на нашето море
5
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой го твърди това, как установихте този факт, защото по цял свят се възпитава да помагаш и даваш на човек изпаднал в беда, НИЕ СТИГНАХМЕ ДЪНОТО НА БЕЗЧОВЕЧИЕ ДА ТВЪРДИМ, ЧЕ НЯКОЙ КОЙТО Е СЕДНАЛ НА УЛИЦАТА И Е ПОДАЛ РЪКА ИЗКАРВА ПО ВЕЧЕ ОТ УЧИТЕЛ ИЛИ ПОЛИЦАЙ- СПРЕТЕ ДА ТЪРСИТЕ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ- ВЕЧЕ ИМАМЕ НАД 750 ЧОВЕКА ВНЕСЛИ В БАНКИТЕ НАД МИЛИОН- ПОСТАВЕТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ДАНЪЦИ ДО 70%, ЗАЩО ИМАМЕ ЕВРО ЦЕНИ, ТРИ ПЪТИ ПО НИСКА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ И 6/8 ПЪТИ ПО НИСКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ/СВЕТОВНА БАНКА/.
4
3
 
5
 
! Отговори
ха ха преди 7 години
Това на завист намирисва. 1.не ги прибират, а уфците им ги дават2. Онази елитната също печелеше по 30-40кила на месец и по 300 кинта на сесия, НО нали е добра душа ,парите, все на роднините ги беше раздала
3
25
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Значи, ромите са се интегрирали напълно към българите - и те като българите само по тънките заняти се развиват, и те като българите вярват, че всеки им дължи нещо!
2
2
 
34
 
! Отговори
догарва преди 7 години
може би не "догарва" ами по скоро "до гавра" с читателите го докарахте
1
0
 
28
 
! Отговори
врял и кипял преди 7 години
по 1000 но за 3 дни най много