Жена уби колоездач на изхода на Пловдив

Ограничено е движението на автомобили в посока Пазарджик
20 авг 2016 16:01,
76
Жена уби колоездач на изхода на Пловдив
Снимка: Dnes.bg

Тежък инцидент на бул. Пазарджишко шосе в Пловдив - автомобил помете колоездач и го уби на място, предаде репортер на Dnes.bg от мястото.

Сигналът за произшествието е подаден около 13.30 часа днес.

Колата със софийска регистрация влизала от кръговото кръстовище към Пловдив. Около 100 метра по-надолу на пътя й се изпречил колоездач без светлоотразителна жилетка.

Последвал удар. Колелото изхвърчало на няколко метра, а тялото се ударило в стъклото и паднало безжизнено пред автомобила.

Пристигнал на мястото екип на Спешна медицинска помощ констатирал смъртта на мъжа, чиято самоличност все още не е установена.

Автомобилът е управляван от 38-годишна жена. Тя е в шок от случилото се и е силно разстроена.

На мястото има три патрулни коли. Трупът все още лежи на земята покрит с чаршаф. Колата е паркирана в банкета в посока Пловдив, а движението в района се извършва само в една лента.

38-годишната шофьорка на колата е тествана с дрегер за алкохол, резултатът е отрицателен.

До приключване на огледа автомобилите се пропускат само в едната лента за движение.
 
Продължава работата по изясняване на обстоятелствата и причините, довели до инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
2
 
9
 
! Отговори
инструктор преди 7 години
До #39 Шоп До кое отделение си ходил на училище бе пич...............граматически правилно е млЯко и хлЯб, ама то шопите искате да измислите нова азбука ...........
32
4
 
13
 
! Отговори
до 42 преди 7 години
Каране в насрещното, каране по тротоара, минаване на червено, каране по забранени места,.... Колко шофьори го правят... На практика всички колоездачи ги правят тези опасни нарушения.
31
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жалко за жената. Такъв стрес трудно се преживява. Отдавна трябваше да махнат колелетата от пътищата и тротоарите. Сега е ад с тях.
30
9
 
11
 
! Отговори
до 40 преди 7 години
А спомняш ли си шофьор който да кара по правилата
29
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За тези колоездачи закон няма ли?
28
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На си спомням да съм виждал велосипедист, който да кара според изискванията на закона.
27
18
 
5
 
! Отговори
Гладен редактор преди 7 години
Ей, тия с текерлеците не се научиха че нямат място на пътя. Аман от тях вече. Купил си колело и излязъл на пътя да кара колело. Големи ***.... после шофьорите виновни че ги блъскат. Той мaйка си търси на пътя с това колело.....
26
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Децата до 14 години да карат колело на тротоара. Останалите да държат изпит и да имат шофьорска книжка. Както е сега не може да продължава. Сега колоездачите почти непрекъснато карат по забранен от закона начин.
25
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Без колелета, за да ни е мирна главата.
24
4
 
7
 
! Отговори
Факт преди 7 години
В последните 26 години всички колоездачи, с които съм се разминавал, правеха поне едно нарушение на закона, обикновено повече от едно.
23
6
 
5
 
! Отговори
до 32 преди 7 години
Ако прочетеш новината, ще видиш намек че виновен е велосипедиста. И в това което съм написал пише че не е задължен в населено място да е с жилетка
22
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да караш велосипед по такъв натоварен двулентов път, където коли и камиони минават на сантиметри от теб с минимум 60-70км граничи с лудост. Жалко за човека.
21
7
 
3
 
! Отговори
до 31 преди 7 години
В правилника пише,че всеки автомобил трябва да има триъгълник,аптечка и жилетка. Ако някой те блъсне челно и те убие ,а в колата ти няма светлоотразителен тригъгълник,значи ли че ти си виновен? Само питам...
20
1
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
До сайта, пишете че е станало на изхода на Пловдив, а в правилникът пиле следното: Всички водачи на велосипеди са длъжни да използватсветлоотразителни жилеткипри управление на своето колело извън населеното им място, когато видимостта е намалена или е вечерно време. Човека ли е допуснал грешка или вие си ги пишете без да знаете за какво става дума. Да почива в мир човека.
19
4
 
6
 
! Отговори
шопе преди 7 години
Шопарче млеко нЕма,има мляко. Ако ти си от Горно Уйново,не съди по теб за хората. Поленовият филтър е за нещо съвсем друго от градски замърсен такъв. А тоя за дизелови сажди спира ли врените газове от бензинови коли или само от дизелови,не бе аз за един прЕател питам само. Иначе по въпросът ти:Определено по-здравословно е с колело. Само да те светна,че 40 градуса не е толкова страшно за колело - карайки винаги има вятър и не усещаш жега. Ако имаш нужната екипировка не е никакъв проблем.
18
3
 
4
 
! Отговори
до Шопа преди 7 години
хахахах Шопе я ни обясни малко за филтрирания ти въздух...Преполагам ако само сипваш бензинец или дизел (там квото е) и живееш в колата, то все едно си живееш на Алпите? Чист филтриран въздух,с климатичето.....еее ти си супер,да ти завиди човек! Браво на теб
17
0
 
3
 
! Отговори
Аз преди 7 години
Минах от там,след инцидента не е приятно,човека все още си беше там покрит!Съжалих че погледнах,за първи път ми се случва да видя такова нещо!Не съм шофирала аз,а съпруга ми..
16
4
 
6
 
! Отговори
Цонко преди 7 години
Като видя велосипедист или мотоциклетист зад/до мен буквално настръхвам. Старая се да ги пазя, ама проблема е, че доста от тях грам не мислят и каквото и да стане другите са им виновни. Не казвам, че са всички, НО голяма част от тях. Слизат и се качват от тротоарите когато им се прииска, изпреварват отдясно, шмугват се между 2 колони коли и изобщо не знам дали са наясно на какъв риск излагат себе си и другите когато правят такива маневри.
15
4
 
3
 
! Отговори
до 20 преди 7 години
Явно че караш колата както четеш какво ти се пише. Изришно подчертах АКО СЕ ОГЛЕЖДА. Защото както има некадърни шофьори,има и такива велосипедисти. А сега отговори ако се огледа и мине карайки какво ти пречи. В същото време ми прави впечатление,че не знаеш май колко са 20 км.ч с колело,за да мислиш че някой пресича с тая скорост. И тн и тн
14
4
 
3
 
! Отговори
а преди 7 години
До до 11Как какво ми пречат да минат карайки колело бе? Като ти изскочи с 20 км в час, а няма пешеходци, ти си минаваш спокойно, и изведнъж излиза ***, който не познава пътния Закон.