Жена уби колоездач на изхода на Пловдив

Ограничено е движението на автомобили в посока Пазарджик
20 авг 2016 16:01,
76
Жена уби колоездач на изхода на Пловдив
Снимка: Dnes.bg

Тежък инцидент на бул. Пазарджишко шосе в Пловдив - автомобил помете колоездач и го уби на място, предаде репортер на Dnes.bg от мястото.

Сигналът за произшествието е подаден около 13.30 часа днес.

Колата със софийска регистрация влизала от кръговото кръстовище към Пловдив. Около 100 метра по-надолу на пътя й се изпречил колоездач без светлоотразителна жилетка.

Последвал удар. Колелото изхвърчало на няколко метра, а тялото се ударило в стъклото и паднало безжизнено пред автомобила.

Пристигнал на мястото екип на Спешна медицинска помощ констатирал смъртта на мъжа, чиято самоличност все още не е установена.

Автомобилът е управляван от 38-годишна жена. Тя е в шок от случилото се и е силно разстроена.

На мястото има три патрулни коли. Трупът все още лежи на земята покрит с чаршаф. Колата е паркирана в банкета в посока Пловдив, а движението в района се извършва само в една лента.

38-годишната шофьорка на колата е тествана с дрегер за алкохол, резултатът е отрицателен.

До приключване на огледа автомобилите се пропускат само в едната лента за движение.
 
Продължава работата по изясняване на обстоятелствата и причините, довели до инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
3
 
3
 
! Отговори
до 18 преди 7 години
Що не го кажеш на някой велосипедист,а? Щото си църкаш като мишка по форумчетата. Щял да забранява велосипедите. И аз искам да забранят на хора като теб да съществуват,ама знам,че няма как да стане. ***
12
15
 
5
 
! Отговори
Истината преди 7 години
Отдавна теябваше да забранят велосипедите в България. Не знам за починалия, но велосипедистите, които аз срещам по тротоари и пътща са изключително нагли и опасни. За тях има само едно решение - забрана за колелетата.
11
2
 
8
 
! Отговори
до 15 преди 7 години
Абе колега то слънцето да дойде на Земята и ако иска да пресече,някоя *** заспала няма да го види. После чуят,че в закона някъде пишело,че велосепидеста трябва да е с каска и жилетка и да бутал колелото по пешеходна пътека и почват да се правят пък тук на адвокати и на прокурори. Аз имам наблюдението,че ВСИЧКИ природно интелигентни хора са ДОБРИ шофьори. Обратното също важи в по-голямата част. Има си едни доказани некадърни хора и те с каквото и да се захванат - потоп. Така са и на пътя!
10
1
 
3
 
! Отговори
... преди 7 години
И същите тия ми се правят на остроумни тук. Само искам онзи отгоре да ме пази от такива слаби шофьори и комплексари,когато съм на пътя!
9
10
 
8
 
! Отговори
:) преди 7 години
Като гледам само *** какви минуси цъкат и ми става ясно. Вече масово всички са едни *** дето си карат дъртите кошници и си мислят,че са нЕкви готини. Даже се смеят на тея с колелата. Само че не знае,че имам по-хубава кола от неговата,но карам колелото поради много други причини,които няма смисъл да обяснявам. Не знае,че физически във ВСЯКО едно отношение съм в пъти по-добре от него,ама какво да сравняваме? Повечето ако се затичат от колата до светофара ще припаднат. ДЕБЕЛАЦИ МЪРЗЕЛИВИ
8
11
 
9
 
! Отговори
до 11 преди 7 години
А на теб какво ти пречи като мине карайки по пътеката или ако го бута? Това е редовната забележка на анти-колоездачите,а винаги съм се чудил на теб какво ти пречи,освен,че в закона пишело така,ама и ти не знаеш защо? Ти ако караш колело сигурен ли си,че ще слизаш да го буташ на всяка пътека? Защото ако естествено се оглежда,не виждам нищо лошо да мине карайки колелото.Аман от слаби шофьори!!! Аз карам колело,но в по-голямата си част-кола. Е аз казвам аман от слаби шофьори! АМАН АМАН!
7
14
 
14
 
! Отговори
а преди 7 години
Аман от колоездачи... Вече като ги видя, бягам на 5 метра от тях.... Онзи ден един се преби на 10 метра пред мен с колелото... Ами, ако бях на 2 метра от него? Щях да мина през него, да го смачкам, и аз да съм виновен, затова че на равно се преби с колелото. Редовен номер е да минават карайки колело върху пешеходна пътека. Правиш им забележка културно, те ти се зъбят отсреща.Жалко за жената, най-вероятно
6
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жалко за загиналия човек!Хора, нека поизчакаме с коментарите, докато узнаем фактите по този случай, а? Така ще уважим Истината, Морала, пък и покойния велосипедист!
5
16
 
9
 
! Отговори
! преди 7 години
Да не забравяме,че жените са наказани по природа за всяко визическо или умствено действие. Мозъкът им е такъв просто. Човек който не знае ляво и дясно няма място зад волана изобщо! Жената трябва да кара само когато мъжът е пиян и то много внимателно. Да се вкара в закона тая точка
4
8
 
18
 
! Отговори
до 3 преди 7 години
Само на автомагистрали е забранено за велосипеди. Такива като теб - чули недочули и вече са много компетентни. Добрият шофьор никога не е изненадан от велосипед. Аз карам велосипед и виждам как повечето адекватни шофьори минават на разстояние от мен,но такива неадекватници като теб си мислят,че минават до пътен знак и може даже да го оближат леко. Като си зад волана трябва да си с повишено внимание когато видиш колело,мотор и пешеходец,само че първо трябва да го ВИДИШ,а после мозъчеТО да реагира
3
6
 
4
 
! Отговори
anonimen преди 7 години
taq ne e gledala izob6to patq q e prikazvala po telefona ili s nqkoi drug zabelqzal sam 4e mnogo ot 6ofiorite se razseivat ili prikazvat s nqkoi v kolata ili po telefona,ne e zabelqzala koloezda4a posred bql den smqtai ,vnimanieto kogato kara6 trqbva da e samo i izkliu4itelno samo v patq ,daje men sa me butali po ramoto stoq6tite otzad da se obarna ama ne im obra6tam vnimanie gledam si patq
2
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жалко за жената, трудно ще го преживее . В случая виновни са тези които контролират пътищата. Всички знаят че движението по този път на велосипеди е забранено има и знак. Май е крайно време велосипедистите да минават курс за правилника по пътищата и полицията да си влезе в ролята като конфискува велосипедите на нарушителите .
1
9
 
13
 
! Отговори
:( преди 7 години
Аман от неадекватни шофьори! Жалко за загиналият активен човек :( Повечето шофьори нямат правилна преценка,имат за сметка на това лошо зрение....Реагират абсолютно грешно и изключително бавно на ситуацията. И не само скоростта е от значение, ако ще да карат като костенурки те ще прегазят пак някой или ще блъснат кола която спира рязко. Жалко , жалко , жалко!