Войната на пътя взе нова жертва – момче на 25 г.

Катастрофата стана на пътя между Пловдив и Пазарджик
27 авг 2016 15:10,
8
Войната на пътя взе нова жертва – момче на 25 г.
Снимка: архив, Булфото

Шофьор загина, а друг е в тежко състояние след челен сблъсък на пътя между Пловдив и Пазарджик, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР.

Сигнал за тежка катастрофа на пътя Пловдив - Пазарджик бе подаден днес около 12 часа на телефон 112.

Според информацията, край разклон за Стамболийски лек автомобил, който пътувал в посока Пловдив, навлязъл в насрещната лента за движение и се блъснал челно в джип, теглещ аварирал лек автомобил.

При удара на място починал 25-годишният водач на автомобила, движил се в посока Пловдив.

В тежко състояние в болница е транспортиран 53-годишен пловдивчанин, който управлявал джипа. Наложило се е мъжът да бъде изваден от автомобила с помощта на специализирана техника на пожарната.

Без наранявания е водачът на теглената кола.

На мястото на инцидента са служители на РУ – Стамболийски, които регулират движението. Извършва се оглед и са предприети действия за изясняване на причините и обстоятелствата около случилото се.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
4
 
! Отговори
'читател преди 7 години
Коркото 25г. момче , сигурно е бавно развиващо се, все още момче на 25г., а се качило в кола, ами явно не е за него.
4
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Със сигурност е карал внимателно ,бавно,с колан,хубави гуми,изправен автомобил.Да не си помислите ,че е бил къркан а в талигата е бичило чалга на макс. Как така изведнъж "загубва управление"? Тва да не е Мария -Антоанета дето до последно незнаела кво става.
3
3
 
11
 
! Отговори
До Ради преди 7 години
Тва ти е проблема. Че в статията са ползвали думата 'момче', а не 'мъж' примерно. Не ти е проблем, че един човек се е затрил днес, пък бил и той момче, дете, жена или квото и да е друго. Не ти е проблем, че мнозинството, които карат, се държат на пътя сякаш са центъра на вселената. Не ти е проблем, че държавата затъва, а населението изпростява. Всеки път се спори, що са използвали 'момче' или 'момиче' в дадена статия. Майко мила, много простащина по тия български ширини...
2
2
 
1
 
! Отговори
Ради преди 7 години
В БГ мъжете на 25 год са момчета. Има ли изобщо такава група - МЪЖЕ ?Ха ха , всеки е готов да скочи и да се удря по гърдите. Действителността обаче е друга !!!
1
1
 
24
 
! Отговори
ЦК на либерастите преди 7 години
Ромовете които немогат да си напишат даже името , кога ще им се проведе ревизия на купените книжки ?>