Майката на Ники: Убиецът на сина ми живее, а ние имаме само гроб!

Защо убиецът не беше арестуван тогава, пита Анелия Терзиева
14 окт 2016 15:30, Красимир Ангелов
24
Майката на Ники: Убиецът на сина ми живее, а ние имаме само гроб!
Снимка: Facebook

Семейството на загиналия на пътя 23-годишен Николай Терзиев изрази задоволство от ареста на джигита убиец Бейтула Исмаил, но иска да види и развоят на делото.

Още по темата

"Защо убиецът на моето момче не беше арестуван тогава? Това е нещо, което трябва да се направи веднага след катастрофа с жертва. Нямало алкохол и наркотици – това ли е определящото? Смъртта си е смърт. Бейтула си е карал близо 50 дни из Варна, една ходеща бомба", заяви почернената майка Анелия Терзиева.

Както е известно, до развитие по случая се стигна, след публикация на сестрата на Николай във Facebook, която привлече вниманието на медиите и отговорните институции.

В разтърсващия си пост тя призова за по-строги наказания за убийците на пътя и припомни за срещата на брат си с премиера Бойко Борисов, който преди години лично посъветвал Николай да стане каратист, а не футболист.

Писмото става повод лично Борисов да се срещне със семейството на загиналото момче, като в резултат на срещата Бейтула бе арестуван дни по-късно и засега остава в ареста.

"Убиецът на сина ми живее, кара си автомобила, радва се на слънцето, а ние нямаме нищо. Един гроб, това имаме", заяви пред bTV майката на Ники.

Тя е категорична, че семейството й настоява за ефективна присъда по случая, като след изтичането й Бейтула да се яви отново на шофьорски изпит и психотест, които да определят дали да му бъде върната книжката.

28-годишният Бейтула Исмаил, който е виновен за трагедията, вече има една присъда за друго убийство на пътя, както и множество актове от КАТ за превишена скорост и неправилни изпреварвания.

Установено е, че при фаталния инцидент на магистрала "Хемус" е карал с над 140 км/ч.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
1
 
! Отговори
Разбирач преди 7 години
Не кълни, защото ще ти се върне. Жената настоявала за ефективна присъда, евалата. Май ще си остане с настояването. Страшна справедливост.
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Внимавай какво си пожела, 17.Жената е направила достатъчно.
13
7
 
0
 
! Отговори
Разбирач преди 7 години
Ами като нямаш нищо, направи НЕЩО по въпроса, не блей като уфсъ.
12
1
 
18
 
! Отговори
toto преди 7 години
*** без книжки убиват по пътя,турци карат и убиват по пътя,гърци карат и убиват по пътя,българи карат и убиват по пътя и всички са на свобода ,защото са на "някой" някакви или си плащат ! По пътищата се убива толкова много народ , 10 пъти повече се осакатени , а ние се възмущаваме ,порицаваме,наричаме ги убийци и .....до там ! За голямо съжаление в тази "държавица" няма СПРАВЕДЛИВОСТ !!!
11
0
 
7
 
! Отговори
До 9 моторист преди 7 години
Мутрите и мотористите не живеят дълго!!
10
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цацров *** нещастен да ти се върне на цялото семейство ако не предприемеш мерки !!!
9
6
 
6
 
! Отговори
не ТРИИИ преди 7 години
На "Хемус" ха потъпевшия с колело ли бил там ? Майката на Ники: Ще направя ПИАР на тиквата през фейса и медиите пък може и да ме огреят няколко хилядарки !Стотици катастрофи на година - това не ни дава право да ликвидираме участниците в тях.А тиквата да си гледа теглото не е от мас и сланина които НИ забрани.
8
11
 
4
 
! Отговори
(-_-) преди 7 години
Първо това не е убийство, ами нещастен случай, а да си правиш PR върху нечия смърт е направо безумна наглост. И защо точно сега се вдига шум около тоя случай?
7
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А защо, когато държавата се управляваше от Орешарски ставаха същите првстъпления по пътищата? Тогава БСП долни орестъпници и българоубийци ли са или щом са он нашите това за тях не се отнася?
6
8
 
24
 
! Отговори
Родолюбец преди 7 години
Така е, мила майко, като държавата се управлява от ГРОБ, който превърна цялата държавата в гробище!Долни герберски престъпници и българоубийци!
5
13
 
5
 
! Отговори
Радев Пудела преди 7 години
Аз ще внеса справедливост... ако Нинова разреши.
4
27
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре, че е генерал Борисов да вземе някакви мерки иначе комунистите на Станишев в съдебната система нямаше никога да си мръднат пръста. Те имат пилза младите хора да загиват, защото те така или иначе няма да гласуват за БСП.
3
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вече коментирах снимката преди няколко дни.Вече нЕмам думи. То бива, бива, ама бивол за мезе не бива ...Вече само Баце за мезе ...
2
1
 
46
 
! Отговори
az преди 7 години
Имал още едно убийство на пътя????!!!!??? Е това е България!!!!!
1
4
 
56
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
ами тези който нямат снимка с БОРИСОВ,КАКВО ДА ПРАВЯТ,като е видно,че прокуратурата изпълнява и работи само когато БОРИСОВ им нареди и след като ГЛАВНИТЕ ИНСПЕКТОРКИ при ВСС заявяват,че няма работеща прокуратура и безотговорност.