Не, не и не... за бежански център край Бургас

Кметът: Не е честно със страховете на хората да се трупат дивиденти!
20 окт 2016 19:12,
17
Не, не и не... за бежански център край Бургас
Снимка: архив, Булфото

С молба към хората, които искат да си правят реклама на гърба на притесненията на бургазлии, Димитър Николов коментира информацията за изграждане на бежански център в Бургас.

"Не, не и не! Няма такова нещо, не е коментирана подобна тема, в община Бургас дори не е постъпвало подобно искане", каза той, цитиран от "Дарик" по повод разпространената, чрез социалните мрежи от Петър Низамов - Перата информация за израждането на лагер за мигранти в центъра на града, до Руската гимназия.

Още по темата

Покрай плъзналите слухове от "ловците на мигранти" във Facebook вече е организиран протест, който ще се състои утре на площад "Тройката". В групата са потвърдили присъствие над 800 души. Организатор на събитието е именно Перата, който нашумя след като в началото на тази година публикува видео, в което заедно с още няколко лица залавя миранти и вързва ръцете им със свински опашки.

"Ако някой иска да стане популярен, нека това не става за сметка на тревогите и страховете на бургазлии. Вчера разбрах, че вече има и организиран протест, че там ще се изгражда бежански център. Хората ще отделят свободно време да протестират за нещо несъществуващо. Свободна държава сме и разрешаваме всякакви протести, но не е честно към нашите съграждани. Ние сме най-голямата община близо до българо-турската граница и ако нещо се случи, най-много ще пострада Бургас. Като кмет на Бургас, тази тема и мен ме притеснява. Не е честно с притесненията на хората да се трупат дивиденти", коментира още Димитър Николов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Етоа кат го набарат брадатите бежанци на плажа по буркини! Как ше им вика НЕ, НЕ и не...
9
2
 
14
 
! Отговори
ГРЪБ преди 7 години
Във всяко село и град да има бежанци!
8
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прочетете постановление 208 от 12.08.2016 и ще разберете за какво става на въпрос. Тиквата е долен страхлив лъжец. Перата президент, а Динко министър на вътрешните работи..
7
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лъжееееш! Бай *** ти е казал да потушиш напрежението и най-нагло да лъжеш!Бай *** го е *** от протести!
6
34
 
8
 
! Отговори
мутрата преди 7 години
перата, подплатена със стотинчици от някоя русофилска партийка разпространява слухове из фейса
5
1
 
52
 
! Отговори
Страх ги е преди 7 години
Утре се очаква хиляди хора в половин дузина градове да излязат по улиците и да покажат на властта в България и в Брюксел, че страната ни няма да се превръща в европейски "тампон" за акбари. И понеже върхушката знае това се презастрахова. Явно пълният игнор през първите седмици на протестите на свършиха работа. Народе, на прав път си, дерзай.
4
5
 
33
 
! Отговори
Шопо от Под_уене преди 7 години
И като ще плъзнат по плажовете едни буркини ...И те ти туристическа атракция!Мислете мащабно и креативно, бре бургазлии прости!
3
0
 
47
 
! Отговори
3-ка преди 7 години
Не, не и не...докато шефчетата не натисна. Тогава няма да има "не". Подготвя се изграждането на десетки центрове-развъдници за клети джихадисти на територията на България. Дали точно в Бургас ще има не е толкова важно. Това е сценарият за България, написан от чужди правителства и подкрепен от местните колониални администратори. Утре да им покажем, че не сме съгласни, защото имаче това ще е краят. Бърз, безславен край, дори без съпротива, както е било при предишното завоевание на акбарите.
2
4
 
37
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Ааааа не така моЙто момче кВото рече тиквата това ще стане нали си му един от любимците за малко да те предложи и за прецедентин.
1
6
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А... във Варна ще го направят спокойно,той Ердоган какво каза..