София, Варна и Ямбол въстават срещу бежанците

Протестиращи твърдят, че се готвим да приемем 700 хил. мигранти
21 окт 2016 09:37,
104
София, Варна и Ямбол въстават срещу бежанците
Снимка: архив, Булфото

Тази вечер в София, Варна и Ямбол ще се състоят протести срещу бежанците.

Поводът са недостатъчните, според организаторите, мерки на властите за справяне с нелегалната миграция.

Според протестиращите може да се окаже вярна информацията, че България се готви да приеме 700 хил. бежанци от общо четирите милиона в Турция в момента, което се равнява на 10% от населението ни.

Те настояват за недопускането на бежанци на територията на България, затварянето на граничната бразда, закриването на вече изградените бежански центрове, както и да не се предоставя финансова помощ на мигрантите.

Според протестиращите информациите за мигрантския поток не отговарят на истината.

Позовавайки се на свои познати, които били очевидци на ставащото по границата, те твърдят пред bTV, че минаващите мигранти на ден били по 700 – 1000 души. Част от тях имали у себе си само пакетче бисквити и бутилка вода.

Това, посочват протестиращите, означава, че тези хора не са истински бежанци, тъй като е невъзможно да се придвижат на дълги разстояния с подобни провизии.

В същото време тези мигранти, веднъж дошли у нас, разполагали с пари, което също не било характерно за хора, бягащи от войната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
2
 
46
 
! Отговори
make преди 7 години
ке тражите байТошо по негово време за застрелян бежанец се даваше по 15 дена отпуска
27
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вместо да приемем 700 000,по добре да изгоним един.
26
7
 
2
 
! Отговори
Циник до 33 преди 7 години
Пхахаха....първо се ограмоти...после се пробвай - това не ти хоремака селчо!
25
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До *** до 31За 20 години в Германия нищо не си научил. Същия селянин си останал.
24
6
 
7
 
! Отговори
Циник до 31 преди 7 години
Германия се пише с Главна буква - АНАЛфабет като теб - няма как да го знае! Аааа...да!Преместих го в другия крачол като прочетох блеенето ти!***! :-)
23
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До *** до 24Ама какво ме интересува колко пари имаш бе? Хахаха типичен булгаропитек ... ти германия си я виждал само на картинка в интернет. Пари бил имал ... смешен.
22
0
 
36
 
! Отговори
Родолюбец преди 7 години
Кога най-после ще се събудиш от летаргичния си 72 годишен сън, народе? Кога ще проумееш, че от 1944 г. до днес изборите у нас се манипулират и фалшифицират, а управляващите не се избират от народа, а се назначават от юдео-масонската върхушка? Неслучайно големият Марк Твен е казал навремето, че "ако изборите решаваха нещо, отдавна щяха да са ги забранили!"Гласуването на изборите с друго, освен сопа, е престъпление! Вместо "избори" въстание!Всички на протеста довечера!ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!
21
11
 
6
 
! Отговори
Циник до 24 преди 7 години
Поредния умник! *** от 20г. живея в Германия...сигурно имам в пъти повече пари от теб! И обичам България (Родината ми мила) до смърт! Държавата *** е институция - ако ти не правиш разлика - аз ДА!
20
0
 
28
 
! Отговори
ДК преди 7 години
Мерки ли? Ако това да си отвориш границата и само да регистрираш влизащите са мерки, здраве му кажи. Борисов и Бъчварова заслужават да бъдат обесени!
19
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До *** до 19Всъщност съм на 27 и нямам нищо общо с времето на БКП. Просто съм прекарал повече време извън тази *** и знам как изглежда една нормална модерна държава и народ който няма манталитета на овчар.
18
2
 
9
 
! Отговори
Циник до 19 преди 7 години
А такива , като теб са изкопаеми от времето на БКП. Личи си , че си си научил урока - че обикноненния човек нищо не може да промени ( може и да е вярно ) , но поне от самоуважение , човек трябва да опита! Какво конструктивно има в лумпенски коментари, като твоя??? Или се имаш за много COOL BABY??!!***!
17
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 20Айде не ми се правите на големите битки, ясне сте ми всичките.
16
24
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ЦиникПет пари не давам за 13 вековната ти *** която 13 века всеки е лашкал както си иска понеже народа и за никав не става. На какво отгоре сте толкова горди нямам никаква идея.
15
0
 
33
 
! Отговори
защо преди 7 години
Същата статия в Блиц я показаха за 3 секунди и я забърсаха веднага. Явно някой се обади, което ме навежда на мисъл, че има нещо вярно. Лустросват ни мислите вечер по новините за някакви избори с някакви циркаджии, а същественото го крият ЗАЩО?Вече ми се повръща от *** политически физиономии, които говорят глупости. На вълка врата му е дебел защото сам си върши работата, така че .....
14
39
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Шепа безделници седнали да протестират. Тез пишман патриоти да си намерят работа вместо да бришат улиците и да се чудят какво да правят.
13
6
 
8
 
! Отговори
Живко Марков БНРП преди 7 години
Без да съм Кейси или Ванга вече ми се изясни.В скоро време пада Мосул.20 000. 30 000 бойци ислямисти минават в Сирия С тамошните 20000. 30000 свалят Башар Асад нападат руските бази. И тя се започва Третата Световна. Мигрантите заливат Европа.Всичко свършва. Путин цар Папата и Европа ***.Обама последен президент.Америка от катаклизми и вулкани потънала голям процент. Хората живеещи над 2000м.може и да оживеят.Това са индианците на двете Америки непалците и някои *** по островите
12
2
 
23
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Много ми е интересно тези дето са ми "дислайкнъли" поста с какво не са съгласни?Или са от малкото ряз*ни пушки у нас, които могат да четат, и пишат!Ей така мърцина ще си иде 13 вековна България - с тиха революция на нахлуващите амуджи, и хабибита!Аз не искам да съм политкоректен - аз искам да съм честен!Между другото - по немска законова дефиниция - война - не е причина за даване на убежище!
11
2
 
21
 
! Отговори
АБСУРД преди 7 години
РЕФЕРЕНДУМ
10
2
 
43
 
! Отговори
ДС преди 7 години
20 Км Южно от Ямбол строят бежански център за 5000 души. АЗ КАТО ДАНАКОПЛАТЕЦ НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН. БОКО ти мен пита ли ме ? Аз ти плащам да вземаш решения, които са добри за мен не за бежанците.
9
26
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Що се занимвате с глупости? От вас нищи не зависи. Безделници.