София, Варна и Ямбол въстават срещу бежанците

Протестиращи твърдят, че се готвим да приемем 700 хил. мигранти
21 окт 2016 09:37,
104
София, Варна и Ямбол въстават срещу бежанците
Снимка: архив, Булфото

Тази вечер в София, Варна и Ямбол ще се състоят протести срещу бежанците.

Поводът са недостатъчните, според организаторите, мерки на властите за справяне с нелегалната миграция.

Според протестиращите може да се окаже вярна информацията, че България се готви да приеме 700 хил. бежанци от общо четирите милиона в Турция в момента, което се равнява на 10% от населението ни.

Те настояват за недопускането на бежанци на територията на България, затварянето на граничната бразда, закриването на вече изградените бежански центрове, както и да не се предоставя финансова помощ на мигрантите.

Според протестиращите информациите за мигрантския поток не отговарят на истината.

Позовавайки се на свои познати, които били очевидци на ставащото по границата, те твърдят пред bTV, че минаващите мигранти на ден били по 700 – 1000 души. Част от тях имали у себе си само пакетче бисквити и бутилка вода.

Това, посочват протестиращите, означава, че тези хора не са истински бежанци, тъй като е невъзможно да се придвижат на дълги разстояния с подобни провизии.

В същото време тези мигранти, веднъж дошли у нас, разполагали с пари, което също не било характерно за хора, бягащи от войната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До *** до 19tia neadekvatni postove tuka nesa na hora balgari tova e pogan.ska iz.met turski meke.reta
47
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Борбата е да не стигат вътрешността на ЕС, ако останат в БГ не е проблем. Ние не сме фактор, "бежанците" също не искат да са в БГ. Тоест трябва да протестираме да остават в Турция, но как да си го позволим като ЕС налива пари и в Турция и в БГ за задържането им? Турция може да изнудва всички на север до безкрай, това не е решение
46
1
 
27
 
! Отговори
Браво преди 7 години
Браво на "Национална съпротива" и на организацията на Перата. Другите "патриоти" се крият и пресмятат колко ще изкарат от изборите. По делата се познава. Миналият път по данни на МВР са били към 1000 души само в София, значи, по-вероятно да са поне 2-3 пъти повече. И всеки път числото нараства, което вече кара назначените от нас власт имащи да взимат мерки срещу народа си.
45
0
 
25
 
! Отговори
просто казано преди 7 години
Премиерът послушно изпълнява всички заповеди на Меркел и Юнкер, за да не бъде разследван за деянията си по времето на ембаргото за Югославия, за корупционни сделки, за връзките си с Делян Пеевски (заговора срещу КТБ) и т.н. Просто слуша за да не се занимават с него.
44
2
 
19
 
! Отговори
патриот преди 7 години
Българи, гласувайте за Каракачанов, само той е спасението! Иначе сме изгубени! Бащата на нацията-Тиквата ни води към гибел! Той е милиардер и не му пука куде ще избяга, както се казва''след мен и потоп...'''...но какво ще правят нашите деца и внуци? Как ще живеят с тази ислямистка ***-грозни и спромити мозъци???
43
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма таван на квотите. Като регистрираме 700 хил. да не би да върнем останалите? Тия 3 милиона в Турция къде ще отидат? А останалите по трасето? Тавана на квотата ще се разбере в движение, няма как от сега да се прогнозира. Но само 700 хил. е абсурдно ниско за реалния размер на заплахата
42
0
 
17
 
! Отговори
Родолюбец преди 7 години
Кога най-после ще се събудиш от 72 годишния си летаргичен сън, народе? Кога ще проумееш, че от 1944 г. до днес изборите у нас се манипулират и фалшифицират, а управляващите не се избират от народа, а се назначават от юдео-масонската върхушка? За какъв Каракочанов, ген. Радев, Цецко Цачев и за какви избори изобщо иде реч? Още навремето големият Марк Твен е казал, че "ако изборите решаваха нещо, отдавна щяха да са ги забранили".Вместо "избори" въстание!ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!
41
10
 
1
 
! Отговори
Skatelite преди 7 години
Тези май са същите дето бяха разкрили секретната информация, че българия ще напада русия с американски ракети от шабла, както и информацията, че русия и арабуте ще взривят софия, след като се разположи щаб на нато там
40
1
 
37
 
! Отговори
Балкански преди 7 години
Браво на истински БЪлгари като Перата и Динко, още 100 като тях и ще се реши проблема! Бой където ги видите, бой по мръсните шпдччовеци налазили райската ни страна, милата ни Родина!!!!
39
36
 
5
 
! Отговори
мухахаха преди 7 години
Путин спонсорира шепа кьопеци да раздуват "бежанския проблем" до небесата. Като гледам на "масовите протести" са излезли точно 7 червени бабички.
38
2
 
46
 
! Отговори
Герасим преди 7 години
ГЕРБ води страната към нова национална катастрофа с мигрантите! Границата не се пази! Бойко Борисов не може да довърши скапаната ограда няколко години, все едно се прави селски път към село Микрен, а не се гради приоритет номер 1 за нашата сигурнст! Ако имаше национално отговорно правителство, оградата ще се да се изгради за 2-3 месеца и то с бетон! Сега тя се гради все едно е за екзотика, ей така между другото, ако стане за 5 години, пак добре! За съжаление ГЕРБ водят България към катастрофа!
37
45
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези дето ще протестират са все гадни и мръсни русофили и националистчета . Бойко, ние които те подкрвепяме те призоваваме да изпратиш цялата полиция ,която да премаже от бой тези ***
36
1
 
29
 
! Отговори
Аман от глупости преди 7 години
До Анонимен 48Какви прасета са ти в главата! Това е нашествие, религията е просто част от борбата и е някаква скрепваща сила за тези хора. 80% от идващите само формално се причисляват към религията. Прасетата няма да ги уплашат! Те идват за ресурсите, за да изнасилват и да живеят на готово. Причисляването им към исляма е формално, защото са грозни, бедни и ***! Те имат нужда да се причислят към ГРУПА, защото са нищо! Мислиш ли, че тези изродии от Кьолн вярват в каквато и да е религия?
35
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По числеността на протестите довечера ще разберем дали нашият народ е заспал. Борисов и цялата клика около него открито заявяват намеренията си да заселят страната ни с ислямисти. Ако го допуснем - това е краят на българската държава. И нова национална катастрофа. Борисов тика България към пропастта! Трябва да се протестира!
34
2
 
11
 
! Отговори
9 преди 7 години
Да, и после протестиращите ще отидат да гласуват за някоя от карикатурите...Какво се е променило с протести до момента? Не ви ли стана ясно, че по този начин работите не се случват? Не разбрахте ли, че всичките са едни и същи!? Очи ли нямате, уши ли нямате не ми е ясно? Спрете да гласувате, спрете да плащате, вие сте сила, не те!
33
1
 
40
 
! Отговори
ОТГОВОРНОСТТА преди 7 години
Това е точно този път, когато от нас зависи! Ще си измисляме оправдания, за да не отидем или ще постъпим като граждани и ще предпазим децата си! България е на този хал, защото нашите родители навремето не протестираха, а всеки разчиташе на личното оцеляване и андрешковщината! Няма как да имаме бъдеще с такова поведение! Днес мигрантите са на Лъвов мост и Овча купел, но утре ще са при вашите деца и във вашия квартал! Бъдете отговорни пред децата си и пред съвестта си! Направете го за вас!
32
2
 
21
 
! Отговори
АнтиЕС-АнтиГЕРБ преди 7 години
Затова и в България вече са приготвени три резервата - София, Пловдив и Варна. За последният не е сигурно, че и Турция има апетити за него. В тези резервати, остатъкът от тоя генофонд ще бъде силно наркотизиран, алкохолизиран и маргинализиран и ще си отмре по каналният ред. След това *** ще вземат и тия територии и ще ги населят.
31
3
 
33
 
! Отговори
АнтиЕС-АнтиГЕРБ преди 7 години
Българите не мрът, според плана на Ротшилд достатъчно бързо, а той няма търпение да вземе тая територия за своите сънародници *** и да ги отведе от това кофти място Израел в новата "Обетована земя". Затова влиза в действие "План Б" - подмяна на населението чрез неговото изтласкване, прогонване или асимилиране. Остатъкът от тоя кофти мат'риал, от тоя нечист генетичен субстрат, ще бъде затворен в резервати, както в Америка. Ротшилдови вече имат опит с индианците.
30
35
 
1
 
! Отговори
. преди 7 години
Тия простотии за милиони бежанци само по Алфа ги дрънкат. Те по принцип не са наред с главите, както и всички, които гледат това жалко подобие на "телевизия".
29
1
 
30
 
! Отговори
Бургас също, преди 7 години
не пропускайте