Убиваш двама на пътя, но си син на бизнесмен – 15 бона и си свободен!

Младежът уби с колата си многодетен баща и продавачка
22 ное 2016 09:07, Петя Славова
378
Убиваш двама на пътя, но си син на бизнесмен – 15 бона и си свободен!
Снимка: "Монитор"

Срещу 15 000 лева парична гаранция 26-годишният наследник на транспортен бизнес Любомир Трайков от Пловдив излиза на свобода. Младежът бе задържан в 9:40 часа на 19 ноември - часове след катастрофа, при която загинаха многодетния баща Атанас Ламджиев и продавачката в парфюмериен магазин Виолета Стоянова.

При мелето, което станало в 1:20 часа същата нощ, "Ауди"-то на Трайков, при изпреварване на такси, помита правещото ляв завой "Пежо" на Атанас.

Още по темата

На място загинали шофьорът на френската кола и неговата спътничка. Седящите на задната седалка на "Пежо"-то Димитър Танов и приятелката му от Търговище Полина Караиванова, били ранени. 23-годишната Полина е все още в критично състояние в болница.

Любомир Трайков се усмихна леко в съдебна зала, след като чу, че може да излезе срещу пари на свобода, след което наведе глава и се пробва да се разплаче, разказва "Монитор".

На излизане от съдебната зала журналисти попитаха обвиняемия дали съжалява за стореното и дали според него 15-те хиляди лева, с които излиза от ареста, ще изкупят вината му, в отговор на което получиха обидата: "Изроди", произнесена от приближена на младежа млада жена.

В същото време в социалните мрежи започна подписка с искане за възмездие и правосъдие. Има опасения, че Любомир ще се опита да се укрие. Трайков е шофирал с 12 акта, с превишена скорост и след употреба на алкохол.

Съпругата на единия от загиналите – Корнелия Петкова, остава сама с три деца. Инцидентът преобръща завинаги живота й. Семейството сега е изправено пред пълна мизерия и бедства.

Валентин е на 10 години, Александра е на 9 години, а Константин – на 7 години. Корнелия Петкова разказва, че вече има постъпления по дарителската сметка, която е обявена в тяхна помощ. Тя обясни, че от три години си търси работа, но заради малките си деца никой не я наема.

Семейството има кредит от 5000 лева и е дадено на частен съдебен изпълнител. Корнелия дори не е имала средства, за да погребе съпруга си. В момента тя има нужда от пари за храна и дрехи за децата си. Надява се скоро да си намери работа и сама да може да изхранва семейството си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


378
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
229
3
 
70
 
! Отговори
джепето преди 7 години
Тъжното е, че абсолютно никой не е застрахован - всеки от нас можеше да се озове на пътя на аудито в онзи момент! Казват, че българинът е завистлив? Не - българинът просто участва в социален експеримент, който никой отворко на света не би издържал!Приел беднотията, в която живее. Приел беззаконието, което го заобикаля. Българинът казва "майната му" и избира да се отдаде на единственото истинско нещо - любовта и семействотвото. И накрая едно надрусано педерастче с Ауди му отнеме всичко за миг!
228
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега и нова кола трябва да му купуват...
227
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега тати трябва и нова кола да му купува...
226
0
 
36
 
! Отговори
Камелия преди 7 години
Докато си мълчим и нищо не правим и само се оплакваме "колко ни е хубава държавата". Ще продължаваме да четем такива статии! И ние ще мълчим и те ще ни мачкат и мачкат!!!
225
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Tia sadii prokorori sa sa satvora masrizi ubiizi zazarov komunists agenta bs gerb zz bb sko sa vaschi deza schte gi osaditedo jivot ansmutrite ubiizi kopeletata gi puskste tiva e v bg
224
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Както е дал 15 хилки така го намирам и ще търкам наровете вместо него....след като приключа с него
223
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 261, децата, които остават сираци са 4. Четвъртото е на 1 год. и е дете на 23-годишното ранено момиче, което за жалост вече почина. Какви хора сте да броите на хората децата и да си вменявате правата на Бог та да определяте кой на какво е обречен. БЕЗОБРАЗИЕ!Всички ние трябва да сме отговорни към децата в тази държава, защото те са бъдещето. Прекланям се пред родители решили да имат повече от 1 дете, всички трябва да помагаме за да растат щастливи а не да им броим залците...
222
0
 
8
 
! Отговори
ДО 268 преди 7 години
ПИЧ ТИ НЕ СИ ЛИ УЧИЛИЛ ЛИТЕРАТУРА ЦИТИРАМ "ЦАР ДАЛЕКО БОГ ВИСОКО А НА ЗЛОТО ПЪТЯ ПРЕКОСЯ" СУМИ НИЩО НЕ СТАВА А СМЕЛОСТ ОТ КЪДЕ -НЕ СЕ ПРОДАВА
221
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Скоро го търсете у Танзания или Тимбукту.
220
8
 
34
 
! Отговори
123 преди 7 години
В условията на демокрация е така. Винаги богатите ще бъдат над закона и социалната несправедливост ще тържествува. Но важното е, че можем свободно да говорим, е поне тези дето са живи.................
219
2
 
82
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Днес е починало и 23 годишното момиче ... време е за протест , як протест и да подпалим съда , направо да го изметем !!! А за малкото *** куршум в главата !
218
1
 
55
 
! Отговори
Тако преди 7 години
Този нагъл *** и 100 души да убие ще си живее без угризения.Но Бог вижда.
217
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В България лявия завой почти никъде не е регулиран. Изчакваш насрещните и господ да е с теб, Почти липсва ляв светофар. Нещо както в Камбоджа, Афганистан, Пакистан... Кръговото е за предпочитанеБог да прости загиналите и да дава сили на семействата
216
0
 
27
 
! Отговори
Факт преди 7 години
Фирмата е Трайков Транс ООД
215
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 257Заглавите хич не е подвеждащо, ако питаш мене. Идеята е, че тоя ще духне много преди да се гледа делото.Така че на практика с гаранцията си е купил правото да избегне правосъдието.
214
1
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Трайков е шофирал с 12 акта, с превишена скорост и след употреба на алкохол."Що за съдия е отсъдил, че този трябва да бъде пуснат?Дано следващите убити са негови близки!А гадината, отнела няколко живота и разсипала още толкова се надявам да го застигне божието възмездие!
213
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
снимката му е разпространена в две агитки - добре е да не се показва много по улиците !!!
212
18
 
15
 
! Отговори
АМИ ДАААААААА..... преди 7 години
...И У РУСИЯ Е ТАКА ,БЕ.....ПИТАЙТЕ СТАВИЙСКИ!!!!!ТОВА Е ТО ...."братския руски опит"...ха,ха,хаааааааааааа!!!!!!!!
211
43
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Добрева,Надявам се поне не сте решили да имате 3 деца, след като едва свързвате двата края...Моите съболезнования, но децата са били обречени на бедност и мезерия, от както са на този свт. Тъжно
210
6
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
това е ефекта - "СТАВИЙСКИ" имаш пари - газиш