Бойко Борисов: Болницата в Шумен има нужда от кръв, помогнете!

Премиерът пътува към мястото на инцидента
10 дек 2016 09:44, Александър Попов
139
Бойко Борисов: Болницата в Шумен има нужда от кръв, помогнете!
Снимка: Булфото, архив

Премиерът в оставка Бойко Борисов пътува към Хитрино, където тази сутрин избухна цистерна. След инцидента има най-малко четирима загинали, над 20 ранени, има и хора в неизвестност.

Още по темата


"Създадена е организация за евакуиране на хората в района на инцидента в Хитрино. На място на произшествието са изпратени 12 пожарни и спасителни екипа от Шумен, Търговище, Варна и Русе, както и екипи на Бърза помощ. При нужда имаме готовност да изпратим още екипи. Колегите се опитват да овладеят ситуацията. В момента пътувам към мястото. Обръщам се към всички граждани, които могат да помогнат. Докладваха ми, че болницата в Шумен се нуждае от кръв. Непрекъснато се приемат нови пострадали. Моля, всеки който може, нека кръводари за спасяване на пострадалите", призова Борисов от Facebook.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още по темата: Бойко БорисовХитрино
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този долен самовлюбен *** отново използва смъртта на хората да си прави евтин ПР.
37
3
 
16
 
! Отговори
валентина преди 7 години
не е нормално да издугнеш един голям красив довар на къщата си,а вътре в двора ти да е буренясало и грозно!-това ни е държавата-дайте да вървиме заедно с европейците,да угаждаме на меркел,а да ЗАБРАВИМ,че държавицата ни е за кашмер!места без хора,без болници,без лекари,без канализация,без вода за пожарните,без полиция..НЯМАМ ДУМИ!НЕМОЖЕ да ъгаждаш на чужди интереси-погледни си държавицата,народа,оправи си двора,доходите,здравеопазването-и тогава гледай европа какво иска,бойко хич не чува народа.
36
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До до 43Ха! Да бе! Бойко е виновен за взрива, за глобалното затопляне, за озоновата дупка, за отдалечаването на Луната от Земята и, разбира се, за всичко останало, което ви хрумне. НЕМА ТАКАВА НАЦИЯ, БРАТЧЕ!!!
35
2
 
9
 
! Отговори
до 43 преди 7 години
Нормално ,всичко е обвързано с политиката,затова и коментара трябва да е и политически освен всичко .Поредната трагедия в БГ преди Коледните празници .Просто страната ни е прокълната во веки .
34
5
 
15
 
! Отговори
ЛоЛ преди 7 години
Когато имаше армия, нямаше проблем с кръводаряването. Изтече кръвта на България в чужбина, сега да ходят да даряват шведите, ама те за под 400 лв. не искат, нека те да ви дарят и без това са ви електората!!!
33
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колко сте зле само! Хората се борят за живота на ранените, вие пак го обръщате на политика! Как не ви е срам? Трагедията е голяма. Както имаше една приказка - по-добре не казвай нищо, отколкото да кажеш... НИЩО.
32
4
 
16
 
! Отговори
докога преди 7 години
Бойко ,помогнете успелите българи .Ти ,ГЕРБ,Домусчиев ......
31
2
 
13
 
! Отговори
Мисли преди 7 години
До господин Цацаров:Сега ясно ли Ви е,защо следователите до скоро бяха първа категория труд?Защото в момента правят огледи на мястото на взрива,а вашите недоволни от т.нар. "неравенство и несправедливост" прокуро ри белят семки пред телевизорите и коментират,доволни от третата категория труд на следователите.
30
4
 
12
 
! Отговори
Калашников преди 7 години
Много кръв се проля по време на първо -началното натрупване на капитала, през т.нар."Драгалевски Преход".Ако можеха кръвопийците да я съберат и съхранят...За жалост,кръвопийците на народна кръв 26 г. продължават да лочат и кръв вече не остана.
29
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Баси, човека на снимката който ни докара до това положение сега ни спасява?????
28
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Шефа на бокницата каза, че нямало нужда от кръв. За какво ревеш бе, Борисов?
27
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кръв дарявам, пари не!
26
3
 
28
 
! Отговори
Късно е либе преди 7 години
Сори, за Митю Дзъркелите отиде дарената кръв.
25
4
 
26
 
! Отговори
Майката на Нацията преди 7 години
Аз моя да дам млеко.
24
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Айде,айде ние ще ходим да дарим безплатно те ще си я кашират а на ранените ще кажат,че щото няма кръв трябва да си я купят за по 400-500 лв банката.Знаеме ги тия.
23
3
 
38
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 7 години
Бойко, пак ли действаме на принципа: "ДАЙТЕ да дадем !" ?Дайте, вие, бе ! Я вижте какви сте се охранили. Кръв имате бол.И след тези 30 милиарда, които откраднахте за едно здравеопазване ли не не намерихте някой лев да го стабилизирате ?
22
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
сори Бойко, ама пол. класи ни изпи кръвчицата за тези 27 години, та много малко остана да дадем
21
2
 
48
 
! Отговори
Българка преди 7 години
Подбирай всички рантутници от парламента и начело с теб - ходете и давайте кръв - оядени сте до толкова че не осъзнавате че с управлението си затривате България
20
5
 
22
 
! Отговори
До (-_-) преди 7 години
В това огромно туловище има поне 7-8 литра ?!?Глупости! Само в гъ.за му има половин тон!
19
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
АКО Е АТЕНТАТ - ТРЯБВА ДА ШВИРКАМЕ БЕЖЯНЦИТЕ!!!