Над 25 души са в болница след трагедията в Хитрино

Четирима от пострадалите са в много тежко състояние
Обновена: 10 дек 2016 09:16 | 10 дек 2016 09:14, Александър Попов
6
Над 25 души са в болница след трагедията в Хитрино
Кадър: bTV

Над 25 души са постъпили в болницата в Шумен, линейки продължават да карат ранени след трагедията в Хитрино. Това обясни директорът на болницата в Шумен д-р Атанас Атанасов.

Всички екипи на лечебното заведение са мобилизирани. Повечето болни са със съчетани травми, с изгаряния, с фрактури на крайници, рани по лицето и по откритите части на тялото, с много набити стъкла по меките тъкани. Част от пострадалите са в шоково състояние.

Има жена с над 90% изгаряния, която е в много тежко състояние, а трима от по-тежко пострадали са транспортирани във Варна.

"Засега се справяме с тежката ситуация, но не се знае още колко хора ще бъдат докарани. Продължават да идват линейки", заяви д-р Атанасов.

Той допълни, че в момента най-важното е да се окаже спешна първа помощ, вероятно в следващите часове и дни ще има нужда и от даряване на кръв.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: Хитрино
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А вчера говориха как до 2020 година трябва да си оправим железниците, законите щели да променят така че да допуснем и чужди оператори.Не знам дали хората ще издържат да чакат до 2020 г. макар че и тогава не е ясно дали ще ги оправят. Казаха също че България е държавата с най-калпавия железопътен транспорт.Коментарите мисля че са излишни, това за съжаление е практически пример за вчерашните констатации на думи.
4
2
 
3
 
! Отговори
Морски преди 7 години
Терористичен акт!!!!
3
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да разследват Дебелото Лили - нали е партизанска внучка, знае как се прави диверсия...
2
0
 
6
 
! Отговори
SeaMan преди 7 години
И пак човешка грешка, която умело ще прикрият, и престъплението ще е с неизвестен извършител! Помнете ми думите!
1
2
 
16
 
! Отговори
жалко за хорицата преди 7 години
Ужас държавата без инфраструктура става пушечно месо за капиталистическите амбицийки на новите бизнесмени. Някой следи ли какво и как се превозва в тази територия?