Шофьорка помля деца на 15 и 16 г. в Бургаско

Едното момче е с комоцио, другото – със счупен крак
11 апр 2017 11:00,
15
Шофьорка помля деца на 15 и 16 г. в Бургаско
Снимка: архив, Bulphoto

Шофьорка блъсна две деца на 15 и 16 г. на кръстовище в бургаското село Българово.

Едното от момчетата било на колело, а другото вървяло до него. Тийнейджърите са откарани в болницата, няма пряка опасност за живота им, но ще прекарат ваканцията в болничната стая.

Инцидентът станал около 18,45 ч. на 10 април, на  кръстовището на улиците "9 септември" и "Атанас Манчев".

Автомобилът, управляван от 40-годишна жена от Българово, отнел предимството и блъснал преминаващите през кръстовището деца.

При удара детето, което било на колело, е получил комоцио. Настанено е в отделението по неврохирургия към  УМБАЛ Бургас. 15-годишният му приятел е в със счупена бедрена кост, настанен в отделението по ортопедия в същата болница.

При тестване на водачката с дрегер за употреба на алкохол, апаратът отчел 0,15 промила, съобщават от полицията. По случая е образувано досъдебно производство.

Тази нощ в Несебър пък почерпена шофьорка предизвика катастрофа, но само с материални щети.  Малко след 1 часа на ул."Хр.Ботев" се ударили "Фолксваген Голф," управляван от 19-годишен младеж от Несебър и "Форд Фиеста".

Зад волана на фиестата била 46-годишна жена от Несебър. Дрегерът отчел 1,37 промила алкохол в кръвта на водачката. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Инспектор ДЮ-ДЮ преди 7 години
Тя е виновна , и ще се признае за такава-1год. условно! ЕВАЛА!! А не трябва ли да използваме презерватив ?
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само да уточним че 40 годишната мома е собственичка на дома за стари хора в гр.Българово....Преди известно време май показаха разследвания срещу пансиона,за изчезнали старци и т.н.Ден до пладне ще е и това производство
9
3
 
5
 
! Отговори
Факт преди 7 години
Докато има такива като номер 8, нещата очевидно ще се влошават.Умните хора отдавна са го казали: Ефективността от наказанието се измерва с неговата неизбежност, а не с размера на наказанието, който е несъществен.Да се искат все по-строги наказания е признак или на катаджийско мислене или на хора с промити от КАТ мозъци. Те наистина си вярват, че нещата ще се оправят, ако в закона се запишат свръхстроги наказания, но световния опит показва, че така не става.
8
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато почнат да бесят публично такива джигити по светофарите, гаранция подобни престъпления ще спрат. Ама нали сме много демократични та нека да продължава това безумие и изтребване!
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поредните случаи, които са пряка последица от факта, че КАТ не работи. Ако всички бяха уверени, че КАТ работи, нарушенията по пътищата щяха да са рядкост и описаните тук катастрофи нямаше да се случат.
6
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички "почерпени", седнали зад волана, В ЗАТВОРА!!!Или не е демократично така?
5
0
 
8
 
! Отговори
Бургазлията преди 7 години
Пак да кажа, че Българово е град, а вие сте необразовани!
4
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Преди година една лелка ме изпревари бясно и блъсна след 20 метра едно дете на пешеходна. Детето беше на местен богатир. Онази слезна от колата, а аз я блъснах нея, два двата ркака й строших, комоцио , счупени ребра. На детето нищо почти му нямаше. Бащата на детето в последствие ме отърва от затвор, купи ми нова кола и ми даде 5 цифрена сума премия!
3
2
 
8
 
! Отговори
Психодиспансер преди 7 години
Мрачното безебие ражда разюздани лелки без задръжки на пътя.
2
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Т.н еманципация затри сума ти невинни. Знае се, малко от жените могат да управляват умело МПС. Тези които не са сигурни да не си купуват книжки. Да доказваш на себе си, че можеш а всъщност си опасен за останалите в движението е безотговорност. Караш нормално и гледаш, джип натиска, зад волана руса хубавица с черни очила и цигара в уста. Самочувствие до небето без покритие. Мъжете им са виновни, може да иска но ако не може, да не и купува книжка. Но парите дават самочувствие но не и умения.
1
1
 
8
 
! Отговори
маркиз дьо саП преди 7 години
Нещо са се разгонили старите бараки!