Тягостно в Триград: Вината ли погуби Крис?

Местните: Липсата на тротоари е причина за трагедията!
24 юли 2017 09:23,
82
 Тягостно в Триград: Вината ли погуби Крис?
Снимка: Facebook

Обстановката в Триград е тягостна. На никой нито му се яде, нито му се пие, коментира кметът на селото Цветан Славков по повод решението си да отмени ежегодния празник, планиран за уикенда.

Още по темата

"Момчето (Крис – бел.ред.) беше много отговорно. Когато е видял ужаса след катастрофата, линейките и полицията, той е изпитал чувство за вина и вероятно е скочил от скалата", прогнозира той.

Край пещерата "Дяволското гърло" няма изградени тротоари за пешеходците и хората са принудени да вървят на пътя, посочиха пред Нова тв жители на Триград, дни след като в района беше открито тялото на 16-годишния Кристиян Младенов.

Преди две седмици момчето блъсна хора и избяга. Двете основни версии са, че младежът или се самоубил, или се е подхлъзнал и е паднал от високата 120 метра скала.

Вчера цялото село изпрати тийнейджъра в последния му път.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
5
 
11
 
! Отговори
Никола преди 6 години
От цялата работа става ясно , че местната власт нехае за туристите си въпреки ,че Триград и околностите са туристическа дестинация от много години . Кмета бил пускал докладни , а бе кмете да беше организирал няколко трактора да почистят банкетите около пътя и да се засипят с баластра , да беше сковал от дървета( дето и без това ги горите в печките) ограждения на най-опасните места сега нямаше да има тази трагедия ! Ти Кмете си виновния !!!
33
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прави ми впечатление, че в много случаи родители, които уж са някакъв фактор в обществото имат изключително неадекватно отношение към децата си. Готови са да ги спасяват от всякакви ситуации и хора, но не са ги научили да се спасяват от самите себе си. И децата разчитайки на връзките и парите започват да живеят с чувството на недосегаемост. И... тогава идва страшното. Защото не са развили личностни качества. Все едно да те спуснат с парашут на Хималаите. Веднага колабираш
32
3
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
това момче другото от несебьр дето удари слепите наркоманьт които убиприятелката си и избоде окото на ськилииника си онзи с плацентата каква еразликата между тях нали видяхте как се дьржат родителите им пред тв камеритекакви деца смятате че ще се прькнат от такива семеиства
31
21
 
5
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Абе *** дали комплексирани, намерихме на кого да си изливат гнева. Да не би ако имаше книжка да беше застрахован, че немижв да ги блъсне? Бе книжката кара колата, сума ти *** има по пътищата с купени книжки, те тръгнали да дяволизират едни дете, което се е паникъосало и уплашило от инцидента и е избягало, а после най вероятно от чувство за вина, което го няма у 70 % от пишещите тук е направило непоправимото. Пълни неща стни ци сте да плюете по дете за този инцидент
30
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Момчето беше много отговорно. Когато е видял ужаса след катастрофата, линейките и полицията, той е изпитал чувство за вина и вероятно е скочил от скалата"Какви изкривени хора...Аз пък си мислех, че отговорно поведение е1. да не караш като иди0т2. изобщо да не караш, ако нямаш книжка3. след като си бутнал хора, да помогнеш, не да офейкаш4. да си понесеш последствията от извършеното.Жалко за момчето, но е тръгнало по лош път, а за родителите, които очевидно са го поощрявавали, не си струва
29
0
 
27
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
За трети път питам, какви са родителите на това момче? Виждам, че по снимките демонстрира добро финансово състояние, а карането на ауди ,при което всички около него, и в семейството и селото знаят, че е на 16 и няма книжка, говори за сигурност , че каквото и да стане, ще му се размине. Е, разминеа се...
28
1
 
21
 
! Отговори
странно преди 6 години
Много интересен е факта, като как погребаха въпросния толкова спешно, кой го разпозна, къде направиха аутопсията през нощта / предната вечер преди погребението още не беше изваден/, взеха ли ДНК от разложения труп? Много интересни въпроси при условие, че човек ако почине от естествена смърт го погребват поне на 3-тия ден, а тук "много спешно" нещо? Не трябва ли да се съхранява в камера докато тече разследване? И нали живееха в София, защо в Триград?
27
2
 
6
 
! Отговори
А в градовете преди 6 години
на жертвите е обявен национален празник. Но на кой му пука.
26
6
 
1
 
! Отговори
Демокрацията преди 6 години
иска жертви. Това е по-малкото зло. Кой не скача е червен.
25
1
 
18
 
! Отговори
(-_-) преди 6 години
До 24:Не се е хвърлил, ами е паднал. Още малко и ще изкарате, че е скочил от нещастна любов? Да почива в мир, но подлостта и безотговорно мачкане на хора няма как да се оправдае.
24
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дали се е хвърлило или тичайки в тъмното е паднало? Предвид предишното му поведение, по-скоро е вярно второто.И никой не споменава и дума за пострадалите. Дали тях ги боли по-малко или пък докторите ще им опростят сметките за лечение?
23
0
 
25
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Правенето на глупости и престъпването на закона са съвсем различни неща. На мен мама и тати не ми даваха дори да сядам на предната седалка до 16 г. Сега имам 12 години книжка и автомобил, без нито едно произшествие (да чукам на дърво).
22
38
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И на вас не може ли да се случи да пометете някой или .. дори от невнимание? Младеж на 16 със съвест. Все едно, че не сте правили глупости и сякаш никой не ви е бърсал насраните ***. *** сте ей.. За да се хвърли, съвестта и възпитанието са надделяли, за разлика от вашите. Да не ви идва до главата ви пожелавам, ама ако дойде искам да ви гледам в очите.
21
1
 
21
 
! Отговори
агенцията за закрила преди 6 години
СЪЩОТО Е С КЛИПА НА ЩЕРКАТА НА ОРХАН МУРАД! ТЯ Е НА 14 ГОДИНИ, КЛИПА СИ Е ПОЧТИ ПОРНОГРАФИЯ, А АГЕНЦИЯТА ЗА ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТО МЪЛЧИ..... ТЕ ТАМ НАЛИ СА ТОЧНО ЗАТОВА - ЗА УЧАСТИЕ НА МАЛОЛЕТНИ В ПОДОБНИ КЛИПОВЕ С ЦЕЛ ПЕЧАЛБА / В СЛУЧАЯ ПРОДАЖБИТЕ НА ВЪПРОСНАТА "ПЕСЕН"!?/ И УЧИТЕЛИТЕ И РОДИТЕЛИТЕ МНОГО СЕ "КЕФЕЛИ" СПОРЕД МАЛОЛЕТНАТА!? А ОРГАНИТЕ В ДЪРЖАВАТА, ИЛИ И ТАЯ Е "НЕВИННО АНГЕЛЧЕ"?
20
3
 
21
 
! Отговори
интересно преди 6 години
А?Липсата на тротоари какво общо има с това, че 16 годишно *** се е качило на кола и е убило няколко човека?
19
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доста изпростя народа и особенно пишман родителите които не обръщат внимание на подрастващите си отрочета и дори ги напътстват с личната си простотия. Продължавайте да им давате колите си, но като им ги давате направо им резервирайте и място в гробищата или в пандиза.
18
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гаранция, че на помляните хора в болницата много им се яде и пие, но за тях нито дума. Само се повтаря колко е отговорен пикльото и се опитвате по всякакъв начин да извъртите фактите наричайки деянието му всичко друго, но не и това, което е - престъпление. Направо светец го изкарахте!
17
1
 
36
 
! Отговори
(-_-) преди 6 години
Отговорните хора, след катастрофа остават на място и помагат при извозването на пострадали.. Не карат без книжка и не се крият като мишки. Защо няма нито дума за блъснатите хора?
16
4
 
46
 
! Отговори
жалка история преди 6 години
Тоя "ден на траур" в Триград е показателен за състоянието на държавата и населението.... Да обявяваш ден на траур зтози човек, който кара без книжка, удря хора и бяга напълно безотговорно, си е просто жалка история.... Вместо да осъдят този акт по всички медии , който е на път да се превърне в ежедневие /каране без книжка и ежедневни жертви/, те са на път да го обявят за "невинно ангелче" - и после - защо сме на тоя хал? И органите, които трябва да порицават подобни нарушения мълчат....
15
4
 
12
 
! Отговори
Отврат преди 6 години
То си трябва да има бесене отново... Ама ок, тоя поне си изпълни сам присъдата. То е интересно всъщност на кого е дете този *******?