Бизнесменът Божилов – кротък човек! Кой го уби? Къде е оръжието?

Все още няма заподозрени, но не било самоубийство
Обновена: 27 юли 2017 09:23 | 27 юли 2017 08:52,
93
Бизнесменът Божилов – кротък човек! Кой го уби? Къде е оръжието?
Снимка: Facebook

И към момента полицията не е намерила оръжието, с което в Пловдив беше застрелян бизнесменът Данаил Божилов, призна шефът на ОДМВР в града Атанас Илков.

По думите му за жертвата е било нормално да разхожда кучето си в оживения парк "Лаута". Именно там неизвестният към момента килър го е причакал и убил с един изстрел в сърцето.

Още по темата

Божилов, който има соларни студия, дошъл в Пловдив през 2012 г. и започнал дребен бизнес. През 2013 г. му откраднали колата, а през 2015 г. се оплакал в полицията за това, че апартаментът му е бил обран. Смята се, че между тези инциденти и фаталната стрелба няма връзка.

"Всички го описват като кротък и коректен човек", посочи Илков пред bTV.

Полицията не изключва и стрелбата да е дошла след конфликт в парка заради голямото и агресивно куче на Божилов.

Продължава събирането на информация по случая. Полицията разследва няколко версии за убийството.

Главният секретар на МВР Младен Маринов не изключи възможността то да е случайност.

Маринов е категоричен, че става въпрос за убийство, а не за самоубийство. Разследвали се всички мотиви - лични, бизнесконкуренция, неуредени финансови сметки.

Разпитана е Мая - жената, с която живее и имат две деца.

Разследващите са затруднени от факта, че бизнесменът не е е криминално проявен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
3
 
5
 
! Отговори
за Истината преди 6 години
И децата знаят че лично Путин е изпратил убиеца, който е бил подготвян за мисията си в специален комунистически лагер в Северна Корея. За Корея може и да греша защото там с поправка на Основния закон се отказаха от марксизма-ленинизма и комунизма още през 1974г.
44
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
взел пари назаем за бизнесне иска да ги връщаможе ли да ми върнеш парите?аре бегай бе че те бия оти съм яка мутрадобре господинеобажда се на наемни професиоиналистието Ви парите момчета да килнете това наглоо свиинебум бумняма го този дебел добър чичко правещ път на мравката
43
6
 
12
 
! Отговори
Важни са бананите преди 6 години
Важното е, че сега има банани, за които подрипвахте и ревахте по площадите. Тогава не подрипвахте и не ревяхте да няма убийства по парковете, улиците, ..., като това и много други.
42
3
 
4
 
! Отговори
Черноризец храбър преди 6 години
До АнонименУважаеми неграмотнико - думичката която сте написал ОМРЕЛ започва с буквичката " У " показвам Ви - УМРЕЛ !
41
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Проблемът на България сега е съдебната. България трябва да реформира съдебната. Една модерна съдебна е основата на всяко демократично общество. Съдебната в България е неефективна. Ето защо трябва да реформираме съдебната система. Трябва да се започне първо с реформата на съдебната - това ще бъде едно добро начало.
40
2
 
3
 
! Отговори
румен до съсед преди 6 години
То и останалата част от информацията сигурно е толкова вярна. Тоя тип от снимката няма кротък вид, а за дупничани основни теми на разговор са кой какво е краднал и дека си е заложил примките/за бракониерстване/ .Може и да не е регистриран в полицията ама чак пък кротък и невинен...?!
39
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нормално е при демокрацията да стават убийства. Даже в най-демократичната педофилска Холадния холандски килъри разстрелват показно посред бял ден на улицата а Амстердам наркодилъри които им се бъркат в пазара. Нормално е при демокрацията. При демокрацията имаме тоалетна хартия и можем а пътуваме на запад да им чистим улиците.
38
0
 
8
 
! Отговори
ОтличникаОтПсиходисп преди 6 години
С какво мевере ще защити обществото - неразкриваемо престъпление и ? Какво правим г-н полюцай ? А парите не стигат нали ? И на нас не ни стига това клюкарене а работа кой ще върши ? Бил такъв онакъъв .... и ???? ще приберете всички улики и доказателства и ще изчакате законноустановения срок ?А законно ли е да се злоупотребява със служебно положение бездействайки ?
37
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С тия татуировки сигурно е бил кротък човек. И това че няма криминално досие, не значи нищо.
36
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
въпреки ужасяващите татуировки и мощното тяло, в лице наистина изглежда по-скоро като "добряк", отколкото "мутра"
35
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като гледам новините, се чудя как никак не се вързвай с Добре дошли в България, ръст на туризмът и спокойствие.
34
3
 
15
 
! Отговори
ЗАЩО, А? преди 6 години
ЗА РАЗЛИКА ОТ БАНКЯНСКИЯ, ТОЗИ НЯМАЛ КРИМИНАЛНО МИНАЛО И НЕ Е КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕН. И ТОВА ЗАТРУДНЯВА ПОЛИЦИЯТА И РАЗСЛЕДВАЩИТЕ!?! АМИ БОКО КАТО Е С ТЕЖКО КРИМИНАЛНО МИНАЛО И ТОВА ГИ УЛЕСНЯВА, ЗАЩО НЕ РАЗСЛЕДВАТ, АААА???
33
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като е толкова чист, нека дядо Неофит да хване да го канонизира, Веждито пък да му издигне паметник на мястото на мавзолея и накрая Светлин Русев да го изографиса на входа на Бачковския манастир. А, ако искат могат да поканят и Боко за да има кой да резне лентичките... само ако искат де.
32
0
 
12
 
! Отговори
съсед преди 6 години
Не зная защо се публикуват НЕактуални снимки,по една случайност човека ми е съсед /имам офис наблизо/. Не зная защо и се пише неверен адрес?Той не живееше в район "Тракия",а в кв. " Съдийски" на ул. "Констанин Величков" /номера умишлено няма да спомена/. А това е район "Централен". Никой от съседите не може да го разпознае на снимката,защото си беше пуснал брада тип "чоко". Караше сив ван с КН номера.Не контактуваше с хората от квартала. Мисля че разследващите трябва да търсят в миналото му.
31
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Спор за паркомясто, какво толкова
30
1
 
13
 
! Отговори
az преди 6 години
Както винаги, милиционерите нямат даже идея откъде да започнат...Не знам защо ги затормозяват медиите с излишни въпроси. Секретаря ви обясни: не е криминално проявен, т.е случая е затворен и архивиран...какво повече питате.
29
3
 
16
 
! Отговори
До 22 преди 6 години
Вие сте изключително прав с написаното! Проблема ни е самозабравилият се Монокнижник, който разби и окраде всичко до което се докосна. Доведе хората да се бият и пребиват без особен повод, основно поради тоталната несправедливост и беззаконие, поради отчаянието, че България няма бъдеще. Рано или късно, ако е жив и не е убит, или избягал, този безкрайно първичен човек и съратниците му ще понесат отговорността. И трябва всичко отначало за пореден път. Загубихме ужасно много време!!!
28
3
 
12
 
! Отговори
НИКАКВА РАЗЛИКА преди 6 години
АМИ КАТО Е САМО БИЗНЕСМЕН, А НЕ ПЛЮСКА ЗДРАВО НА ДЪРЖАВНАТА СОФРА И НЯМА 100 БИЯЧИ ЗА ОХРАНА, СЪДБАТА МУ ЗА РАЗЛИКА ОТ ТАЗИ НА БОКО , ЩЕ Е ТАКАВА. ПО КАКВО ВСЪЩНОСТ ПО СЪЩЕСТВО, СЕ РАЗЛИЧАВАТ БОКО ОТ БАНКЯ И УБИТИЯТ"БИЗНЕСМЕН", КОИТО СА ОТ ЕДНА ПОРОДА???АМИ ЕДИНИЯТ ГО ПАЗЯТ ЗДРАВО, ДРУГИЯТ НЕ.
27
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хайде стига вече новини с тоя на снимката. Оставате омрелите на мира да не им размьрдваме кокалите като ги коментираме, ако ще и мутра да е починал е вече, мир на праха му.
26
4
 
17
 
! Отговори
Петър Янчев преди 6 години
Кой знае с кои мутри на прехода е забъркан.И сега си е платил .Живя добре но кратко.И не ни смятайте за балъци ,че печели от соларно студио.