В селото на ужасите: Опряха пушка в главата на земеделец

Поредно нападение в Малорад, искали да унищожат нива
77
В селото на ужасите: Опряха пушка в главата на земеделец
Кадър: bTV

Малорад се сдоби с прозвището "Селото на ужасите" заради многобройните и безнаказани набези и нападения над хора.

Млад земеделски производител стана поредната жертва, след като неизвестни искали да унищожат нивата му и насочили пушка към главата му.

24-годишният Светослав Георгиев още не може да се съвземе от преживения ужас. Посред нощ, докато пазел семейната нива от 100 декара, каруци с коне нагазили в царевицата, а в главата си усетил опряно дуло.

"Само видях цевта на пушката. Човекът с качулката беше застанал встрани от мен, до камиона. Каза ми: "Ако се обърнеш, си мъртвец", разказа той пред bTV.

Семейството обработва общо 700 декара, казва, че не дължи никому нищо.

Баща му смята, че нападението е поръчано от друг земеделец или пък се дължи на факта, че сами си охраняват земите, тъй като нямат възможност да плащат.

От месеци полицейското управление в Бяла Слатина е без началник, а и никой не иска да става, заради размирни села като Галиче и Малорад.

Същевременно Георгиеви се опасяват, че набезите срещу бизнеса им ще продължат. От полицията отказаха коментар, за да не се пречи на разследването.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още по темата: Малорад
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Държава управлявана от Мутраген, мутренското е навсякъде. Да не можеш да се справиш с няколко наглеци от две села означава, че не ставаш за премиер. Що стои горе, поне да беше умен а то, крадлив и лъжлив. Е, ужасно страхлив да не го бутнат от местенцето.
54
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Agent MulderНяма нищо, веднага се усещат трите звездички, а въпросната медия е поредна *** на все-още-властуващите.
53
0
 
15
 
! Отговори
Agent Mulder преди 6 години
Ставаше дума че България е най-големия кен Еф на този свят, както и този сайт, който трие мнението на хората, защото това не отърва на власт имащите които явно го поддържат
52
0
 
6
 
! Отговори
Agent Mulder преди 6 години
България е най-големия *** на този свят.
51
0
 
28
 
! Отговори
Пончо преди 6 години
Тая държава е по зле от дивия запад, тук имаш право единствено да умреш, не можеш да се защитаваш, ако го направиш в затвора :D
50
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
еми с герп е така , мутрита са пак в играта :)
49
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"докато пазел семейната нива.. в главата си усетил опряно дуло". Село Малорад е 1700 човека по wiki. На бас, че всички си знаят и кътните зъби (ако са останали). "От месеци полицейското управление в Бяла Слатина е без началник" - КАКВО ЗНАЧИ ТОВА? Данъци ви плащаме да си веете сините ризки ли бе?
48
0
 
16
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
"От полицията отказаха коментар, за да не се пречи на разследването."Ето с това трябваше да започва въпросната новина,както и всяка новина от хубавата някога България...Стига комуно-герберасизъм,вън България от ЕС/ЕС.Да видим тогава какво ще крадат,като няма да има фондове,и програми за интеграция на ***-н.галите.
47
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След дълги разпити, детектор на лъжата и днк анализ, магарето е виновно, но поради липса на подкови и окуцяло и освободено за домашно лечение. Щетите по реколтата, ще си плати земевладелеца, защото го подстекал да извърши тежко умишлено престъпление. Като знае, че животно е много нервно
46
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама нали те са предупредили, че магарето животното лудо , да не го закачат , че има двет фантом фирми , три дела за изнасилство, два по побоя на морето и медицинско за лошо обоняние, лоши подкови, и ако магарето направи нещо си е за тяхна сметка I tova ne prqkor, a istinsko jivotno,
45
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нали се сещате тоя пустиняк е завел баба си и детето и като са му опре ли тая карабина у челото , а дядрото от зад с базуката е произвел изстрел, по валяки , царевица от което са намерили останки от барут по копитото на магарето.Сл
44
5
 
11
 
! Отговори
СТАР НОМЕР: преди 6 години
ВСИЧКИ *** ,КАТО КРАДНАТ И ПРАВЯТ ДАЛАВЕРИ-----ПИШАТ СЕ ОТ ГЕРБ!
43
0
 
41
 
! Отговори
ОСНОВЕН ЗАКОН преди 6 години
ЩОМ РАБОТИШ НА ПОЛЕТО ,С ЖИВОТНИ И ЗЕМЯ ---ТРЕБВА ТИ ОРЪЖИЕ!!САМО БАЛАМИТЕ , РАЗЧИТАТ НА ПОЛИЦИЯТА!!!
42
6
 
20
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
Като имаше парламентарни избори, защо не гласувахте за тези, които предлагаха законност, истинска съдебна реформа и борба с корупцията, а избрахте да ви управлява БКП-ДС мутро-олигархията ?Каквото сте си избрали - това сте получили!
41
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Скандинавците стават неудържими,не е истина (:
40
0
 
16
 
! Отговори
Шаран-БГ преди 6 години
Туй дето е написано в Констентуцията за неприкосновеността на някой неща - Го забравете.Конституцията е обезмислена отдавна от серия закони и тълпи скъпо платени юристи. Включително и от тези които се зоват - КОНСТИТУЦИОНЕН СЪД !! Какво означава "НЕПРИКОСНОВЕН" ? ПЪРВО : Никой няма никакво право да ГО пипне и ВТОРО: Всеки по всякакъв начин може да ГО защитава. Ха сега гръмнете един нагъл обирджия и да видим колко години ще лежите "на топло"!?!? Примери в България - бол !!Е-е-е-е-е..........
39
1
 
30
 
! Отговори
Виготура преди 6 години
Да си наемат фирма Ипон, или фирма *** да ги охраняват, гарантирана ефективност още от 90-те години
38
4
 
42
 
! Отговори
избирател преди 6 години
Всеки път,когато се върна в България установявам .че се е променила.........Иначе казано върви назад!!!
37
0
 
36
 
! Отговори
От съседно село преди 6 години
По цяла нощ тропат каруци. Проблема се решава с една патрулка за две, три села. Проверяват ги какво карат и имат ли документи и край с беззаконието.
36
12
 
12
 
! Отговори
dp преди 6 години
Е та откак през 89-а на съветската власт и се наложи да мине в нелегалност е все така, имат бойни групи обикалящи страната и унищожават де каквото се опита да поникне.Докато не се изчистим от тая гад - съветската агентура и тукашните и слуги - няма да има бял ден за белите хора в БГ, това отдавна е очевидно за всички.