Учениците от Садово в хор: Наско е добро момче, не е виновен!

80% от учащите в училището били от ромски произход
20 сеп 2017 13:30,
213
Учениците от Садово в хор: Наско е добро момче, не е виновен!
Снимка: 24 часа

"Наско е много добро момче. Той не е виновен. Господинът го предизвика и той го наби". Това твърдят в хор ученици от професионалната гимназия по селско стопанско в Садово, където вчера по обяд дванадесетокласникът Атанас Георгиев удари с кол по главата преподавателя по английски Антон Велков.

Над 80% от учащите са от ромски произход. Според директора Димитър Иванов това, което се е случило, е чудовищно.

"Учудващо е че на втория ден от откриването на учебната година, стана този инцидент", казва директорът, цитиран от "24 часа".

Още по темата

По думите му  Атанас Георгиев, заедно с единадесетокласниците Емил Янев и Васко Георгиев, отворили вратата на преподавателя по английски. Той ги изгонил с думите, че му пречат. От там тийнейджърите са се насочили към кабинета на друга преподавателка. Тя се обърнала за помощ към зам. директорката.

Педагозите провели разговор с тримата гимназисти и те поели към класната си стая. Тогава Атанас Георгиев се отделил, грабнал дървен кол и ударил учителя по английски. Действието се развило в коридора на гимназията.

За мен е необяснимо кое е предизвикало тази агресия, коментира директорът. Тримата са задържани за 24 часа. Предстои по обяд прокуратурата да им повдигне обвинение.

В училището се провеждат редовни занятия. Гимназистите се разхождат из двора и дума не дават да се изговори срещу побойника.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


213
Още по темата: Садовопобойучител
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
1
 
27
 
! Отговори
РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ преди 6 години
Индианци на училище-сериозен сюжет за екшън с елементи на ЧЕРНА комедия.
104
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Искам да питам Бойко дали ще прати внучката си в селскостопански техникум - Садово с ето тези красавци на фотоса! Волен няма да го питам, защото е ясно, че не иска малкият бързо да стане ***!
103
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Извинявайте, но това на снимката е етюд от ислямска даржава! Ако това ще е България, по добре - Закривай!
102
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
естествено,че е добро момче,те добрите момчета раздават правосъдие с кол на всеки който оспори че са добри момчета,особено учители,лекари и полицаи,изобщо на всеки различен от тях човек до когото се докопат
101
0
 
30
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Лудото размножаване на тази общност ще се спре само ако влязат да работят на 8 часов работен ден, за заплата не по-висока от учителската. С която да трябва да изхранват децата си, ама да нямат опция за престъпна дейност или социални придобивки. Тогава ще установят, че децата не им улесняват живота. Докато сега, децата се използват за работа, в тяхната култура донякъде присъства точно това, че ако родиш деца, те трябва да те гледат. Което започва от детството. Но виж да трябва ти да ги гледаш...
100
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В турция как се обръщат към сигаромите? Роми ли им викат?Някой знае ли? Нали са от една черга?
99
0
 
13
 
! Отговори
Мартини преди 6 години
Целия вилает Садово е черна дупка. Всички кметства и нач. училища са пълен аут.
98
1
 
22
 
! Отговори
НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ преди 6 години
След 50 години не само населението на България ще е такова на снимката, но и на цяла Европа. С прииждащите мигранти, турци, араби, роми в цяла Европа населението ще е такова на снимката, НО вярвам, че ще се роди лидер като австрийския чичко с мустаци, просто няма друг изход.
97
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всъщност кой (имена) ни задължава да отглеждаме генетично увредени ?Аз НЕ ИСКАМ от данъците ми да бъдат отглеждани такива!
96
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В САЩ и в Русия не плащат помощи на такива като тях. Работиш - папкаш. Не работиш - упражняваш се в слънцеядство...
95
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 101Що да не се размножават, като им плащаме да отглеждат бъдещи престъпници? За тях това е бизнеса.
94
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
когато тия станат повече от нас България я пиши умрела
93
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя Наско сигурно е кръстен на дядо си Асан. Не е ли време за анти възродителен процес. Като си от други етнос, носи си и името. Иначе този Наско ще обиколи Европа с българско име и българска народност. Върви обеснявай след зулумите му, че е българин, ама не съвсем.
92
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
направо ни се подиграват вече тия, а държавата им съдейства в престъплениията с бездействието си
91
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Там само сигароми ли живеят?
90
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не се вземат мерки да се спре това нещо. Наказания според деянията и то веднага. Да им се раздвижи мисленето на черноглавите
89
0
 
23
 
! Отговори
Като ги гледам тези преди 6 години
от снимката, с чиста съвест ви казвам, че ако учеха в моето основно училище, нямаше да успеят да завършат начално образование. Нивото им е изписано на физиономиите им.За тях е нужен друг режим след 12-13-годишна възраст - трудово-възпитателни училища, които да избият от главите им манталитета, придобит в маалата: 8 часа сън, 8 часа работа, 4 часа на училище, 4 часа писане на домашни и учене на уроци; количеството и качеството на храната - според успеха в училищеПосле - 3 год. Строителни войски
88
0
 
17
 
! Отговори
Тези техниИзказвания преди 6 години
са доказателство за това, какво представлява психиката и мисленето им. Каквито и безобразия да вършат, ако някой им направи забележка, това се счита за предизвикателство и единственият отговор е да пребият този, който се е осмелил да им каже нещо.Но психиката им има и други особености,изграждани в продължение на хилядолетия. Стават кротки, покорни и меки като памук.Но нашите закони ни забраняват да прилагаме въпросните мерки.Ние сме на друго цивилизационно ниво.Спрямо тезиса нужни други закони
87
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** винаги се подкрепят,за разлика от Българите.
86
0
 
9
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Задължителното образование в този случай става задължително лишаване от възможност за адаптация в истинския живот. Предполагам че ромите, които изобщо работят и не крадат, не са ходили на училище, а са се приспособявали към "пазара" на труда, за роми. Ако се направи статистика за реализацията на ромите, които са ходили на училище до десети клас и онези, които не са ходили, ще се окаже, че точно първите не работят. Защото свикват с една илюзия, за лека работа в офис и с гарантирано кафе и закуска