Учениците от Садово в хор: Наско е добро момче, не е виновен!

80% от учащите в училището били от ромски произход
20 сеп 2017 13:30,
213
Учениците от Садово в хор: Наско е добро момче, не е виновен!
Снимка: 24 часа

"Наско е много добро момче. Той не е виновен. Господинът го предизвика и той го наби". Това твърдят в хор ученици от професионалната гимназия по селско стопанско в Садово, където вчера по обяд дванадесетокласникът Атанас Георгиев удари с кол по главата преподавателя по английски Антон Велков.

Над 80% от учащите са от ромски произход. Според директора Димитър Иванов това, което се е случило, е чудовищно.

"Учудващо е че на втория ден от откриването на учебната година, стана този инцидент", казва директорът, цитиран от "24 часа".

Още по темата

По думите му  Атанас Георгиев, заедно с единадесетокласниците Емил Янев и Васко Георгиев, отворили вратата на преподавателя по английски. Той ги изгонил с думите, че му пречат. От там тийнейджърите са се насочили към кабинета на друга преподавателка. Тя се обърнала за помощ към зам. директорката.

Педагозите провели разговор с тримата гимназисти и те поели към класната си стая. Тогава Атанас Георгиев се отделил, грабнал дървен кол и ударил учителя по английски. Действието се развило в коридора на гимназията.

За мен е необяснимо кое е предизвикало тази агресия, коментира директорът. Тримата са задържани за 24 часа. Предстои по обяд прокуратурата да им повдигне обвинение.

В училището се провеждат редовни занятия. Гимназистите се разхождат из двора и дума не дават да се изговори срещу побойника.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


213
Още по темата: Садовопобойучител
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Римляните лъжат като римляни за да спасят другият римлянин.А може би учителя сам се е набил.
64
1
 
46
 
! Отговори
111111 преди 6 години
До Анонимен 53На мен не ми приличат на деца, ама хич! Съгласна съм с едно: че и директорът, и учителите имат вина - не им пишат отсъствия заради държ. субсидия и им подаряват дипломите! Тези ... нямат работа в училище, какъв английски бе, те български не говорят! Марш, изключване, съд, да не пречат поне на другите ученици, тези са там само заради шоф. книжка. Не им ли дадат урок, много ще патят всички, те утре и човек ще убият, и пак ще обясняват колко добро момче е онзи !
63
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре де, кажете въпросният Наско от тези 80% ли е или от другите 20!!!
62
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шведи в гимназия?? Не може да бъде! Тези са по някаква специална програма, сигурно пари им плащат за да стоят в училище и оценки по милост им пишат за да няма отпаднали.
61
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За какво им е учител по английски на тези индивиди, които дори и български не са успели да научат? За какво насила ги държат там, където и те не искат да бъдат?
60
2
 
25
 
! Отговори
Кой не скача преди 6 години
е червен. За съжаление вместо червени се напълнихме с черни. Те не подлежат на пребоядисване. Светлото европейското бъдеще се смрачава.
59
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А бе, тези чисти българи! И като цвят, и като облекло, и като държание!Само не разбирам, защо пак са решили, че ще им се размине?
58
14
 
7
 
! Отговори
до 55 преди 6 години
Не говори наизуст по ОПОРНИ ТОЧКИ! ОНЯ, който раздаваше пари на ромите, за да гласуват е ДЕПУТАТ от БСП!! ПИтай К.Нинова, ГЕРГОВ, а потърси и в пресата.Ще му видиш и СНИМКАТА.Така сте научени БСПтроловете НАРОЧНО да пускате ФАЛШИВИ НОВИНИ.
57
0
 
28
 
! Отговори
Льольо преди 6 години
празни погледи, това сее и това ще пожъне майка България, нека Бойко пак ни изкъпе с марна водица как добре живеем
56
0
 
36
 
! Отговори
СЕМЕЙСТВАТА преди 6 години
им са заложили боят, простащината, диващината като ВИСШИ ЦЕННОСТ>КОЙ БИЕ с кол? БИЯТ ЛИ ЖИВОТНИТЕ си с кол?ЩЕ УЧАТ,? АНГЛИЙСКИ? НЕКА Директор, Кмет, всички ***. началници от селото да извикат родителите им и ТЯХ.НЕКА Президентът да ГОВОРИ за тази ЖИВОТИНСКА ПОСТЪПКА, когато ром бие с КОЛ!?? човек с мнго знания, НЕГОВ УЧИТЕЛ.ТАКАВА ВАРВАРЩИНА е имало през 13. век.СТИГА с ГАЛЕНОТО на тези хора( ХОРА ли са НАИСТИНА?НИЕ се мъчим да ги ОБРАЗОВАМЕ, но те се държат по-зле от ДИВАЦИ.ТРябват строги
55
0
 
34
 
! Отговори
Манолски преди 6 години
това са новите българи, за чудо и приказ :D
54
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дами и господа, другарки и другари, Бог да прости България.
53
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
пак добре, че е на 2рият ден. миналата година още на първият ден, един от напомпаните съученици не беше на кеф и заби серия от юмруци на мой съученик пред всички. и така започна учебната година на другият ден все едно не се беше случило нищо. не разбирам като е напълно естествено, винаги е било от години да има тормоз и бой защо чак сега се обръща внимание на тези работи? да си правите новини...
52
2
 
23
 
! Отговори
D преди 6 години
Бързо на дръвника!!!
51
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е бъдещето на нацията! Това остава тук и ще ни управлява!
50
7
 
34
 
! Отговори
Т преди 6 години
За да се държи толкова нагло този , причината са далавераджиите от ГРОБ, които им плащат за да им гласуват. Какво им казват, не е трудно да се досетим. Гласувайте за нас и не се притеснявайте. Каквото и да стане ще ви пазим. Набил учителя, голямо геройство. С тази ... ще влизаме в Шенген?В ЕС знаят всичко, за ***ацията, купуваните избори, корупцията, и за ужасяващата корупция.Ето защо ще бъдем не на втора скорост, а на задна.Да се благодари на Бай ,че забогатяхме
49
0
 
8
 
! Отговори
не преди 6 години
еее не сафутболистите имат татуирани ръце
48
49
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преувеличиха много случай. Все пак не са го убили или подобно, ударил го е два пъти с кол по главата, айде голяма работа. Все пак са деца а и тия учители се самозабравиха!
47
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вижте ги на снимката същите като футболистите на ПСЖ.
46
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
опит за убийство -20г.