Виене и плач се носели от къщата на ужасите в Свищов, но...

Съседите питали за заключените жени, майка им казвала, че са в София
Обновена: 17 яну 2018 09:04 | 17 яну 2018 07:00, Камелия Цветанова
58
Виене и плач се носели от къщата на ужасите в Свищов, но...
Снимка: Bulgaria ON AIR

"Не съм виждала двете момичета от много години. Майка им казва, че са били по София. Никога не ни е давала телефон, въпреки че сме искали. Моите деца искаха да се свържат с тях, понеже заедно са отраснали!“. Това сподели Цветана Вълкова, съседка на жената, която държала заключени двете си дъщери в къщата на ул."Георги Тишев“ в Свищов пред "Труд".

Още по темата

Вълкова разказа още, че помни дъщерите, които днес са на 33 и 34 г. като добри деца.

"Много умни бяха и двете. Едната, Стефка, пишеше стихове и рисуваше. Анжела пък с пълно отличие завърши. Изобщо много умни и добри деца!", реди Цветанка Вълкова.

С майката на Анжела и Стефка обаче Вълкова се виждала често в квартала.

"С нея се срещаме, ако не всеки ден, поне два пъти в седмицата… Питала съм я за децата, моите деца когато са ми гостували, са я питали за тях, но тя е казваше, че са в София", сподели още Вълкова.

По случая от работи и Районната прокуратура в Свищов. Според наблюдаващия прокурор Блага Георгиева, тепърва ще се назначават медицински експертизи, които да уточняват психичното състояние на трите жени, както и това дали двете са с атрофирали мускули или двигателно активни.

Ще бъдат разпитвани и други съседи, и близки на трите жени.

Комшии обаче твърдят, че често са чували виене и плач от зловещото жилище.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
17
 
4
 
! Отговори
boto1 преди 6 години
А също се сетих да намеря едно линкче за майка Русия там и добрите хорица ....dailymail.co.uk/news/article-4916962/Cannibal-family-admits-killing-eating-30-Russia.htmlТе верно не са некакви гадове като у Америка да държат хората с вериги те направо са си ги яли та да не се мъчат
23
23
 
17
 
! Отговори
boto1 преди 6 години
До HeinrichHimmlerИдва от това, че комунизма ни научи да си траеме, да криеме, да крадеме, да се подмазваме, че да може да ядат децата ни като дойде нещо в магазина. Сежа жулите банани на 2 лева и обяснявате колко е било хубаво по времето на комунизма дето до 5 дена чакахме за сирене и олио. Тва, че токава такива неща не са казване не означава, че ги е нямало. Има архиви всеки може да види какво се е случвало ама тва у dnes-a нема да го намерите.
22
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че и в съседния блок има едни луди и всички ги знаят. И какво да направя, де да ги знам какво правят у тях, да вървя да викам полицията ли!
21
11
 
21
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 6 години
Паралелен случай в Америка 24 часа по-рано. Замислете се дали не настигаме американците по жизофрения и от какво идва това ?
20
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 22Точно така по-добро определение не може да се намери. Злобни и прости и завистливи хора. Тази комбинация е унищожителна и за съжаление се предава по наследство. И аз веднъж имах нужда от помощ хората само гледаха и си обръщаха главите
19
5
 
36
 
! Отговори
до 21 преди 6 години
Какви съседи да се обадят, където и да било?! Това са обикновени сеирджии! Работят за жълти стотинки, не смеят да помислят да напуснат работа и да се развият, ти говориш да се поинтересуват да помогнат някому. Оскотяли първoбитни хора. Колкото по-прoст и бeден е един човек у нас, толкова по-злобен. Това съм забелязал. Преди време имах нужда от помощ- озоваха се 2 момчета с нови скъпи автомобили. Сеирджиите само минаваха и гледаха... Аз съм заможен човек, който винаги помага и се интересува.
18
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съседите като са чували виене и плач и то често защо не са се обадили в полицията? Или са предпочитали да не ги интересува защо се чуват такива страховити звуци. Ами то затова като стане престъпление никой никога нищо не е разбрал. Ако някой нападне същите тия съседи и имат нужда от помощ им пожелавам към тях да се отнасят по същия начин-ни чул ни видял. Мишки безмозъчни
17
5
 
15
 
! Отговори
bonto преди 6 години
Ах прецака се опорната точка за лошата капиталистическа Америка дето видиш ли какво се случва там и това ли искаме да се случи и тук....А какво се оказа, че тука у умрелата ни 7 милионна държавица има същия случай :)То обществото ни е виновно за това. Нито управниците, нито тея хора(ако са психично болни). Чували се викове и плач ама хората що да се обадят на полицията, като то по комунима това е нормално...Ама сега всички се редат сигурно пред къщата да обясняват....
16
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наследството на социализъма!
15
9
 
6
 
! Отговори
Кругер преди 6 години
43 и 44? Децата на комунизма...
14
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до 10Тоз не е от редиците на герб.Мого е умен.Нарича се професор.Аз мисля че е някаква самоделка.Т
13
5
 
15
 
! Отговори
до 10 преди 6 години
Бе какъв професор е тоя? Махленски изкукал старчок най-вероятно. На неудачниците в живота все някой им е виновен. В неговия случай е Радев. Ако не е Радев ще е Путин или друг! Сигурно е активист на ГЕРБ, но даже и за там не става и са го натирили!
12
3
 
30
 
! Отговори
Гого преди 6 години
Деградира системата , деградират охотата в нея.Това , че си дал живот ,не ти дава право да го отнемаш.За мен майката е с психически отклонения , но и съседите , които са свидетели на виковете , защо не са сигнализирали властите за проверка.Ако дъщерите имат заболявания подлежат на лечение , не на инквизиции.Лошо е , че психично болните , инвалидите и клошарите се увеличиха , а на властимащите всичко им е добре. До кога ли ще търпим ?
11
4
 
16
 
! Отговори
До Професор преди 6 години
Кой Радев,вътрешния министър ли?
10
10
 
8
 
! Отговори
Ira преди 6 години
Виене? Или вой?
9
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До анонимен 5Навсякъде оп света може да се случи.
8
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ПрофесорПрофесоре или там квото си.От такива професори като теб страната е на такова положение.Такива са управляващите, такива са голяма част от хората,такъв си и ти.Жалък си и то много.
7
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Майката е оковала момичетата от дълго време и това ги е побъркало.Случая е същия като в Америка.Психично болни са сега.Преди не са били.Били са отличнички,висшиски.Лъжела е всички че са в София.Изобщо,става дума за изключително тежко криминално престъпление.Не мога да разбера тези които защитават похитителката.И съседите е трябвало да се усъмнят много по-рано!Прочети още на: https://dnes.bg/stranata/2018/01/16/ujas-v-svishtov-maika-dyrjala-pod-kliuch-dvete-si-dyshteri.365272
6
15
 
11
 
! Отговори
онбашията преди 6 години
ами като са психично болни (както писаха) какво да ги пусне да обикалят града ли?
5
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе какво е станало във Свищов бе?Обяснете по-подробно ако може...