Как загина Кристиан? МВР: Неравности по трасето на шейната!

Теренът край хижа "Чакър войвода" е изключително труднодостъпен
Обновена: 3 фев 2018 07:39 | 3 фев 2018 07:30, Екип на Dnes.bg
451
Как загина Кристиан? МВР: Неравности по трасето на шейната!
Снимка: архив, Булфото

4-годишният Кристиан, син на министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски, загина вчера дледобед при тежък инцидент на Боровец.

Още по темата

Неофициалната информация е, че двамата са били на моторна шейна, която най-вероятно се е ударила в дърво.

Все още не е потвърдено дали трагедията се е разиграла на пистите в зимния курорт, или извън тях.

Теренът в района на хижа "Чакър войвода" е изключително труднодостъпен. Местните казват, че до хижата се достига само с моторни шейни или с планински водач, пише "Монитор".

МВР пусна кратка информация за инцидента с 4-годишното момченце. В полицията е бил получен сигнал за трагедията към 15,15 ч.

Има установени свидетели на случилото се, но не може да даде повече информация, тъй като текат процесуално-следствени действия, съобщиха от МВР.

Загиналото момченце е по-малкият от двамата сина на Ивайло и Маринела Московски. По-големият е Александър, който е на 7 години.

Съпругата на министъра, която работеше в българска банка, от години се грижи за децата, тъй като съпругът ѝ е един от най-ангажираните в правителството на Бойко Борисов.

Ивайло Московски е сред най-успешните министри. Той е трети мандат начело на Министерството на транспорта.

Според близки на Московски министърът си е взел ден почивка, за да бъде със семейството си.

Екипът на Dnes.bg изказва съболезнованията си за сполетялата ги трагедия на семейството на министър Московски и всички техни близки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


451
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
41
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Гладки участъци в главите на много самозабравили се герберасти.Те,това е май причината за повечето нещашия - лични и обществени!
37
0
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересно е, че първите извинения бяха, че е извън пистите... Сакън да не пострада имиджът на концесионера. А за асфалтирана планина, без неравности не съм чувал. Двамата били на шейната... А кой е карал? Шейната на автопилот??? Да не дава Господ на никой баща да преживее подобно нещо!!!! Бог да прости детето! То вече е при Него в мир!
36
1
 
48
 
! Отговори
Надя преди 6 години
В днешно време родителите са много безотговорни.Позволяват всичко на децата си-да се качват на моторни шейни,на ски,на мотори,в джакузита и т.н.,без да се замислят дали не ги излагат на опасност и дали те не са твърде малки за това.Жалко за детето...Господ да го прости!
35
4
 
73
 
! Отговори
Дедо преди 6 години
И кой ви каза,че е "сред най-успешните министри"?В една и съща държава ли живеем,днес.бг?Щото в тази държава той е мнооооого далеч от успешен!Това,че е мин. 3-ти мандат нищо не означава-те и ББ,и Горанов са 3-ти мандат,ама това говори само за нас какви сме овчици,че ги търпим!!!
34
0
 
47
 
! Отговори
Reasonable truth преди 6 години
Бог да го прости детето!Голяма трагедия!Хората трябва да разберат,че моторните шейни,ските...и дори джакузитата не са за малки деца,защото са опасни.Не си заслужава да се рискува с малко дете заради едната г.ъзария.
33
3
 
80
 
! Отговори
пена преди 6 години
Ако това се беше случило със детето на някой простосмъртен щеше да е "несъобразена скорост" и щяха веднага да го обвинят в непредумишлено убийство. Но като е висш гербер, причината е "неравности по трасето"....
32
1
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Министъра да вземе и осъди Бороспорт и Обшина Самоков за 500 000 лева, защото неравенствата са продукт на тяхно безхаберие. Ако беше друг пострадал, щеше да е до болка известният рефрен, Несъобразена скорост. И министрите понякога плачат, решили, че са обожествени.Когато наръгат Калигула, той толкова се е бил обожествил, че не е повярвал, че го боли.Така е с нашите управници, без изключение от коя партия.Най-нагъл е *** Паша от Банкя.Той ще страда най-много и тогава ще разбере какво е болка.
31
2
 
47
 
! Отговори
Антон преди 6 години
Сега трябва да се свали имунитета му и да се даде на съд за смърт по непредпазливост, и да изпита всички законови промени дето си прокараха (лошото е че ще изкарат терена че му е проблема и че е трябва ло да не пречи на това шефче)... а за ангелчето което гледа отгоре нека ги наглежда и да си ги чака горе като отидат при него отново да си поемат последствията
30
2
 
49
 
! Отговори
Случаен Минувач преди 6 години
Язък за детето. Аман от мутри-бабаити !Законите на Нютон важат за всички.Свиквайки да са над Законите в държавата,решават, че са и над Законите на природата.Заради грешките на министъра винаги друг пострадва.
29
2
 
70
 
! Отговори
тъжно и реално преди 6 години
Мистър на транспорта причинява транспортна злополука. Детето му умира.Вината е във всеки друг само не и в неговото поведение на пътя........................жалко за детето. Само абзац......като ни мачкат безжалостно и управляват всеки и всичко , се самозабравят си мислят че и природата могат да управляват .....Да, ама не..........
28
2
 
92
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Неравности в планината????? Утре ще ни убеждават, че и вълни в морето има.
27
2
 
104
 
! Отговори
двойни стандарти преди 6 години
А майката на Дамла е арестуваха и лежа в ареста, защото била на работа нощна смяна. Хората са едни и същи в скръбта си. Не искам да кажа нищо, но тази жена ....също имаше нужда от човешко отношение, което институциите не проявиха и ТО НИКАКВО. Да не говорим, че жената е отишла на работа по задължение, в тази страна етака. Поне да имаха милост и към мйакта на Дамла. Това институциите в България са отврат.
26
4
 
64
 
! Отговори
Моряк и половина преди 6 години
Сега министърът ще бъде ли съден за убийство по непредпазливост?
25
5
 
62
 
! Отговори
МaйМyнaтa преди 6 години
Значи Баце ни е назначил министър на транспорта, който не може да управлява шейна?!
24
3
 
72
 
! Отговори
Георгиев преди 6 години
На министър Московски взета ли му е кръвна проба за алкохол? Духал ли е в дрегер?Защото може министъра да се е почерпил на обяд с някоя и друга ракия или уиски.Бог да прости детето. То не е виновно за нищо.
23
5
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аха. На курорт, тъй ли? Пък ние бачкаме!
22
9
 
68
 
! Отговори
Манолски преди 6 години
И аз мисля, че го е застигнало божието възмездие за безобразията, които надроби. Сега ми е интересно дали ще му бъде потърсена съдебна отговорност за причиняване на смърт по непрвдпазливост, а не да ни къпят тук с неравности и щуротии
21
5
 
94
 
! Отговори
Хипстър Многознайков преди 6 години
Всяко загинало дете е страшна трагедия, лека му пръст. Отговорността и вината са само върху бащата, независимо как се опитват да го извъртят медии и полиция. А съд и присъда не чакайте-това е България. Московски ще го съди Бог, това е само началото на кръста, който ще трябва да си износи.
20
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тц тц тц - неравностТова се случва веднъж в живота на един от хиляда човека! Просто няма как да се предвиди! Караш си по плоските чукари и изведнъж това рядко природно явление те връхлита. Ужас.
19
3
 
71
 
! Отговори
haha преди 6 години
До хижата се стига изключително трудно, само с шейна, планински водач и със забележете, кола, по така наречения Кайзеров път. А има и друг вариант с лифта и после няма и час пеша. Абе изобщо начини да искаш, само че те са за простолюдието, моторните шейни са за властта, поне тук в нашата мила родина,местната (мутрите) или централната (олигарсите). Ама то не е толкова лесно да се карат, не става само с пари, трябват и умения. Когато те липсват стават сакатлъци, трябва контрол, Московски, контрол.