Как загина Кристиан? МВР: Неравности по трасето на шейната!

Теренът край хижа "Чакър войвода" е изключително труднодостъпен
Обновена: 3 фев 2018 07:39 | 3 фев 2018 07:30, Екип на Dnes.bg
451
Как загина Кристиан? МВР: Неравности по трасето на шейната!
Снимка: архив, Булфото

4-годишният Кристиан, син на министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски, загина вчера дледобед при тежък инцидент на Боровец.

Още по темата

Неофициалната информация е, че двамата са били на моторна шейна, която най-вероятно се е ударила в дърво.

Все още не е потвърдено дали трагедията се е разиграла на пистите в зимния курорт, или извън тях.

Теренът в района на хижа "Чакър войвода" е изключително труднодостъпен. Местните казват, че до хижата се достига само с моторни шейни или с планински водач, пише "Монитор".

МВР пусна кратка информация за инцидента с 4-годишното момченце. В полицията е бил получен сигнал за трагедията към 15,15 ч.

Има установени свидетели на случилото се, но не може да даде повече информация, тъй като текат процесуално-следствени действия, съобщиха от МВР.

Загиналото момченце е по-малкият от двамата сина на Ивайло и Маринела Московски. По-големият е Александър, който е на 7 години.

Съпругата на министъра, която работеше в българска банка, от години се грижи за децата, тъй като съпругът ѝ е един от най-ангажираните в правителството на Бойко Борисов.

Ивайло Московски е сред най-успешните министри. Той е трети мандат начело на Министерството на транспорта.

Според близки на Московски министърът си е взел ден почивка, за да бъде със семейството си.

Екипът на Dnes.bg изказва съболезнованията си за сполетялата ги трагедия на семейството на министър Московски и всички техни близки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


451
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
5
 
87
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някои от власт, пари и лукс съвсем се самозабравиха и започнаха да плащат скъпо. На кой министър някой ще направи забележка, че не спазва правилата. А на Суджука от Банкя, смее ли някой? А той си позволява да кара колите на НСО. И ако тогава удари или убие някой, кой ще е виновен? НСО кара ужасно бързо. Естествено няма да е той, а Слънцето, Луната, вятъра, пътя, оградите и другият участник. Поради липса на достойнство и чест, нашите властници никога не са виновни. А на Джендъра е виновен Ореха.
17
3
 
72
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пред гравитацията всички са равни!
16
2
 
98
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При всеки друг причината щеше да е несъобразена скорост.Жалко за детенцето.На никой да не му се случва това.
15
7
 
53
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 6 години
ТОВА Е ГОЛЯМА ТРАГЕДИЯ ЗА СЕМЕЙСТВОТО! СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ!!!
14
7
 
91
 
! Отговори
българин преди 6 години
Жалко , че за греховете на родителите плащат децата!Да караш моторна шейна в трудно местност без каска и с малко дете си е просто лудост или тъпота природна.И този тапир е министър на транспорта трети мандат?Защо Бог не е прибрал него, а невинното дете е друг въпрос.Февруари е месец, когато ще се реализират много кармични наказания още.
13
2
 
75
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трагедия!Горкото семейство!4 годишните едва бягат, нямат място на моторни шейни, мотоциклети, водни джетове...
12
8
 
92
 
! Отговори
Б.Б. преди 6 години
Веднага да се асфалтира проблемния участък. И да не забравите, че терена е труден за работа, така че пишете двойна цена.
11
3
 
130
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Неравности в гората ??? Ти да видиш. Направо съм ш0киран.... Ако бях управлявал аз тази шейна, дали тази неравност щеше да се превърне в " несъобразена скорост" ? За един приятел питам.
10
1
 
98
 
! Отговори
Qw преди 6 години
Съболезнования.Всички правим грешки и глупости, някои ни излизат много скъпо.Да возиш дете на мотор, АТВ или моторна шейна е безумие. Как му е хрумнало това...
9
9
 
124
 
! Отговори
Вашингтонски преди 6 години
В такива моменти се радвам, че съм като повечето българи, едвам свързвам двата края. Тайа нямам пари ни за Боровец ни за Пампорово и още по малко за моторно шейни. Вярно си ми казваше дядо ми - много пари не е на хубаво. Жалко за детето....
8
12
 
47
 
! Отговори
БГ преди 6 години
Господ си знае работата.
7
3
 
76
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
съболезнования или не ... това не се преживява! егати ужаса!моя съм го качвал за две кръгчета на равно колкото да му мине мерака, много са малки още, нямат сила да носят каските, хем с яка е екипиран, а главата му се кандилка. При един удар от инерцията не ми се мисли какво може да стане.А това да тръгнеш на преход през гората ...
6
6
 
30
 
! Отговори
Бибио преди 6 години
Горкия човекАз не бих го преживял
5
8
 
127
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
МВР направи ли му проби за наркотици и алкохол ? С каски ли са били ? Фаровете включени ли са били ? Скоростта съобразена ли е била с пътните условия ?
4
5
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма по-голяма трагедия от тази. Съболезнования!
3
6
 
86
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съболезнования! На никой, никой не го пожелавам.
2
3
 
70
 
! Отговори
онбашията преди 6 години
все тая, цял живот ще го мъчи това
1
7
 
146
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Крал нормално но пътя лош, дупки, неравности, окрсдени ремонти. Попадаш в дупка, късаш гума и чупиш джанта. Идва КАТ и пише, несъобразена скорост, 'начи аз съм виновен, нито община, АПИ, нито една държавна институция. А при този случай, бъбуна на пътя е причината??? Не е ли смешно?