Със 100 км/ч… 25 годишната Вилислава се размазала с АТВ-то

Красавицата остави сираче на 2 г., в Белащица хората недоумяват
Обновена: 1 май 2018 17:38 | 1 май 2018 17:35,
104
Със 100 км/ч… 25 годишната Вилислава се размазала с АТВ-то
Починалата Вилислава. Снимка: Facebook

С близо 100 км в час е карала АТВ 25-годишната Вилислава Русева, която в понеделник загина на обходния път на пловдивското село Белащица, твърдят разследващи. Назначена е техническа експертиза за скоростта на машината.

"Въпросното шосе е извън регулация. Беше направено преди години, за да бъдат изведени от населеното място тежкотоварните камиони от близката кариера. Белащица обаче се разрасна и в момента трафикът по същото трасе е оживен", казва пред "24 часа" кметицата Цветанка Читакова.

Още по темата

По думите й ограничение за шофьорите по този път нямало и те профучавали като куршуми. Отсечката е под наклон и предразполага към висока скорост.

Във фаталния ден Вилислава се качила на нерегистрирано АТВ без каска, нямала и книжка.

Полицаите предполагат, че е загубила контрол над возилото, прелетяла е с него над канавка и се е забила в дърво. От удара машината се е преобърнала. Водачката й е издъхнала на място.

Жителите на Белащица са потресени от трагедията с красавицата. Описват я като позитивна личност, кипяща от енергия.

Тя оставя сираче момиченце на 2 г. С бащата на детето си, с когото живеела в Перущица, се разделила и отскоро се пренесла при баба си и дядо си в Белащица. Възрастните помагали на внучката в отглеждането на хлапето. Родителите на загиналата шофьорка са разведени. Майка й от дълго време работела в чужбина. Баща й си имал втора жена. В нейното магазинче за дрехи Вилислава ходела да продава, за да изкара някой лев, докато е в майчинство.

"От седмица фучеше с машината по улиците. Правехме й забележки за бързото каране, но не вземаше от дума", обясняват местните.

Бившият й колега Иван Георгиев, с когото Вилислава е работела в миналото в пловдивско заведение като сервитьорка, е изненадан, че е подкарала АТВ. Според него красавицата била по-плаха и по тази причина не си извадила шофьорска книжка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"се качила на нерегистрирано АТВ без каска, нямала и книжка." .... Няма смисъл от коментар!
51
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези селфита, снимки, поведение, излъчване и какво ли не, показват една "чалга-култура" от която няма отърване. И някои от форума много правилно са го назовали, то си е направо като епидемия този примитивен манталитет.
50
7
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересно заглавие. Но По-интерсно е, защо независимите медии не написаха, как министъра на транспорта, размаза детето си, без да спазва никакви правила, норми и закони. А що некадърници са го видели че е в нарушение, а детето в опасност. От никъде нищо, щото е от нащи.
49
9
 
26
 
! Отговори
user преди 6 години
не е истина какви неща пишат определени индивиди за едно момиче, което оставя сираче на 2 годинки. Вие представяте ли си как ще живее това детенце? Няма нещо, което да замени майката.Каквато и да е била тя е преди всичко майка.
48
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едно време сърбите казаха за нас: НЕ ИМ ТРЯБВА ВОЙНА,ОПРАВЕТЕ ИМ ПЪТИЩАТА
47
5
 
26
 
! Отговори
ХИЧ МИ НЕ ПУКА преди 6 години
Като си *** обикновенно е до гроб. Същото е и в случая, предупреждавали са я и тя пак не се е спряла, защо? Защото е била поредната *** *** добре,че поне някой друг не е пострадал от действията и . За такива изобщо не ми е жал, тъжно е за детето,че майка му е била куха до гроб!
46
3
 
52
 
! Отговори
до 38 преди 6 години
Работя в гражданска защита .Извадил съм над 100 трупа.Събирал съм с черпак черва и карантии и съм ги връщал обратно в корема на трупа. Виждал съм разплескана на палачинка глава ,мозъкът изхвръкнал на задната седалка.Повярвай ми изразът РАЗМАЗАЛ е най-точни от всички!!!
45
8
 
28
 
! Отговори
ьгьг преди 6 години
Пловдивчанките са ***
44
9
 
17
 
! Отговори
Ангел преди 6 години
За мен това е планирано Самоубийство! Няма какво да го коментираме повече. АТВ-то в какво състояние е.Надявам се да може да се поправи.
43
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Покажи на тия хора как са мяташ....."
42
6
 
34
 
! Отговори
gg преди 6 години
Куха лейка - вероятно потомството и е наследило същите гени - ще се прояви след 20-на години
41
2
 
25
 
! Отговори
леле преди 6 години
Какво ми божика 38-ми ?! Да не би да не е вярно, че се е размазала ? И кой направи детето и сираче, журналистите ли ?!
40
25
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
когато човек създаде потомство от еволюционна гледна точка вече ролята му на земята е приключила, може там нещо да отглежда и да израстне децата до пълнолетие, но те могат и при баба и дядо все някой ще се намери.
39
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
1 го е казал най-точно - епидемия. no comment.
38
7
 
38
 
! Отговори
давид преди 6 години
радосното е чв нв е убила невинен чоерк майната и на дрислата жалко за детето
37
21
 
38
 
! Отговори
boje boje преди 6 години
"Се РАЗМАЗАЛА" !?!? Вие журналисти ли сте, *** ли сте, пропадняци ли сте, какво сте!?? Как може такова заглавие, ако е ваша дъщеря или близка бихте ли искали да четете как се е РАЗМАЗАЛА. Пълна журналистическа помия!!
36
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ВАЖНОТО Е, ЧЕ НЕ Е ИЗПРЕВАРВАЛА АВТОБУС , ЧЕ СЕГА ЩЕШЕ ДА Е ГРУПОВО ПОГРЕБЕНИЕ .
35
1
 
75
 
! Отговори
ИЗВОД ОТ ГЛУПАКА преди 6 години
АТВ-то ...не е за надбегване..!!!!Хората с него си пасат овцете..!Само нашенските дрисльовци се праят с него на....."СЪСТЕЗАТЕЛИ"...!
34
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жалко за дървото.
33
10
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЖЕНИТЕ НЕ СТАВАТ ЗА ШОФЬОРИ!!!ДАВАМ ПРИМЕР! НАЧИ КОЛИЧКИТЕ ЗА ПАЗАРУВАНЕ ПРЕД КАУФЛАНД!! ВАДИ Я ЕДНА ОТ РЕДИЧКАТА И ВМЕСТО ДА ДАДЕ ОЩЕ МАЛКО НАЗАД ТЯ ПОЧВА ВЕДНАГА ДА Я ВЪРТИ ДА Я ОБРЪЩА !!НЕ СТАВАТ!