Със 100 км/ч… 25 годишната Вилислава се размазала с АТВ-то

Красавицата остави сираче на 2 г., в Белащица хората недоумяват
Обновена: 1 май 2018 17:38 | 1 май 2018 17:35,
104
Със 100 км/ч… 25 годишната Вилислава се размазала с АТВ-то
Починалата Вилислава. Снимка: Facebook

С близо 100 км в час е карала АТВ 25-годишната Вилислава Русева, която в понеделник загина на обходния път на пловдивското село Белащица, твърдят разследващи. Назначена е техническа експертиза за скоростта на машината.

"Въпросното шосе е извън регулация. Беше направено преди години, за да бъдат изведени от населеното място тежкотоварните камиони от близката кариера. Белащица обаче се разрасна и в момента трафикът по същото трасе е оживен", казва пред "24 часа" кметицата Цветанка Читакова.

Още по темата

По думите й ограничение за шофьорите по този път нямало и те профучавали като куршуми. Отсечката е под наклон и предразполага към висока скорост.

Във фаталния ден Вилислава се качила на нерегистрирано АТВ без каска, нямала и книжка.

Полицаите предполагат, че е загубила контрол над возилото, прелетяла е с него над канавка и се е забила в дърво. От удара машината се е преобърнала. Водачката й е издъхнала на място.

Жителите на Белащица са потресени от трагедията с красавицата. Описват я като позитивна личност, кипяща от енергия.

Тя оставя сираче момиченце на 2 г. С бащата на детето си, с когото живеела в Перущица, се разделила и отскоро се пренесла при баба си и дядо си в Белащица. Възрастните помагали на внучката в отглеждането на хлапето. Родителите на загиналата шофьорка са разведени. Майка й от дълго време работела в чужбина. Баща й си имал втора жена. В нейното магазинче за дрехи Вилислава ходела да продава, за да изкара някой лев, докато е в майчинство.

"От седмица фучеше с машината по улиците. Правехме й забележки за бързото каране, но не вземаше от дума", обясняват местните.

Бившият й колега Иван Георгиев, с когото Вилислава е работела в миналото в пловдивско заведение като сервитьорка, е изненадан, че е подкарала АТВ. Според него красавицата била по-плаха и по тази причина не си извадила шофьорска книжка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
13
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредната кифла майна не родила,а из..рала дете за да се прави на майка пичка,без грам мозъчно вещество,защото майна се качила на детски самосвал да се фука пред с..лските тарикати у тяхно село,без да помисли като голям човек и майка,каква каша може да забърка с действията си.Такиви трябва да си заминават от по-рано майна в таз държава,непотребни хорица,без да имат достъп за правене на деца.Съжелявам за детето,кво ще дърпа,дано да не стане безотговорно в живота като простата му и мъртва майка.
31
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
-Тепърва ще назначават експертиза за скоростта икатастрофата-Кой твърди,че е карала с висока скорост,няма конкретно име и място?-Била е плаха и се е страхувала да шофира,според бившия и колега.Докато не се изсясни случая,не може да се нахвъляте върху човек и да го обвинявате във всякави грехове.Не разсъждавайте като първосигнални!
30
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С близо 100 км в час е карала АТВ 25-годишната Вилислава Русева, която в понеделник загина на обходния път на пловдивското село Белащица, твърдят разследващи. Назначена е техническа експертиза за скоростта на машината(?!)Бившият й колега Иван Георгиев, с когото Вилислава е работела в миналото в пловдивско заведение като сервитьорка, е изненадан, че е подкарала АТВ. Според него красавицата била по-плаха и по тази причина не си извадила шофьорска книжкаВ цитатите горе няма логика,не се връзват
29
3
 
6
 
! Отговори
Подуенец до 17 преди 6 години
И ГМО-хибрида -отбор
28
7
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това наистина е поведение на самоубиец. Напълно безотговорно. Слабо семейство -слаба държава.
27
10
 
35
 
! Отговори
Възмутена преди 6 години
Не ми пука въобще.Не мога да изпитвам състрадание към самоубийци.Сега семейството и да не тръгне да разправя,че държавата им е виновна.
26
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
естествен подбор
25
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
новите българи...са по *** и от ******да се смееш ли, да плачеш ли
24
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тая кандидат за наградите Дарвин
23
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
към 21 то и Максим го бяха спряли полицаи преди тежката катастрофа, но го пуснаха като в бананова република, пияният шампион, после в съда уважително го наричаха световен шампион. Ако полицията си беше свършила работата, нямаше да има такива трагедии.
22
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
жалко за момиченцето на 2 год. викало е "мамо, мамо" и я чакало да се прибере, а бабата и дядото са му казали, че мама вече няма да дойде...
21
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те от набор 1993 г. са все много отворени.
20
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сервитьорка. Разведена.
19
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен20и арменец - миньор :))))))))))))
18
2
 
54
 
! Отговори
Клара преди 6 години
Какъв е тоя полицай, дето ще ходи да я предупреждава? Има си закон! И в него пише, че не може да се кара без свидетелство за правоуправление, без каска и без регистрация на превозното средство. Трябва да му се потърси отговорност, защо не си е свършил работата ? Добре, че на пътя на тая "плаха" женица не е излязъл пешеходец. Жалко за малкото дете, което ще расте без майка!
17
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жена шофьор и афроамериканец скиор !!!!!!
16
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да си беше гледала детето. Каквото и да напишем, никой не я е насилил. Сама е направила изборът. Оставя дете на 2 години и тича да кара АТВ без книжка и каска със 100 км.
15
2
 
54
 
! Отговори
Boko bo преди 6 години
Красива, но глупава. Жалко за детето. Много жалко. Тая *** не се ли е наиграла, че оставя дете, което и спомен няма да има от майка си. И вместо да е карала АТВ да е отишла на детска площадка с детото си като всяка нормална майка. Жалко за детето. Един труден живот го чака...
14
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази е като оная която блъсна автобуса, другата с 10-те блъснати коли , и онази с бебето от вчера.
13
14
 
29
 
! Отговори
пецата преди 6 години
жалко за женицата, но жените си повярваха много напоследък ,а някои от тях пък по сложни неща от ми.нет не са правили в живота си