При разследване: Пребиха журналиста Димитър Върбанов

Репортерът присъствал на внезапна проверка в склад
Обновена: 27 сеп 2018 10:18 | 27 сеп 2018 07:00, Петя Славова
265
При разследване: Пребиха журналиста Димитър Върбанов
Снимка: Facebook

Пореден случай на бит журналист. Нападнат е бил Димитър Върбанов - репортер на "Господари на Ефира", предаде Нова тв.

Нападението срещу журналиста е станало по време на разследване във Велико Търново. Трима души са се нахвърлили върху него. Служители на склад и шефът им нападнали Върбанов пред очите на полицаи от "Икономическа полиция".

Репортерът и екипът му присъствали на внезапна проверка, целта на която била склад, в който преди време бяха открити храни с изтекъл срок на годност. Тогава беше установено, че съдържателите на склада подменяли етикетите на просрочената стока. По думите на журналиста, в склада са се съхранявали над 15 тона храни с изтекъл срок на годност.

Димитър Върбанов е хвърлен върху бетонова площадка, като е получил наранявания по ръцете и главата.

Настанен е в Спешното отделение във Велико Търново. Самият Върбанов разказва, че скенерът показал, че няма счупвания и сериозни травми.

Това е второто нападение срещу журналиста. През 2010 година той беше ударен с чук по главата.

По случая вече е започнало разследване под наблюдението на Районната прокуратура във Велико Търново. Намерените негодни стоки са иззети и изгорени.

От САЩ премиерът Бойко Борисов каза, че е разпоредил по-най бързия начин виновните за побоя да бъдат наказани с цялата строгост на закона.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


265
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Калоян 102. Въобще не сте прав за дребните риби. Вземете им гледайте репортажите и вижте колко репортажа има за кметове, агенции, шефове на горски стопанства и т.н. Вие какво искате да разследват министри ли ? Това е работа на специализираната прокуратура, а относно топлофикация само преди няколко месеца имаха репортаж за незаконно осъден платец, който благодарение на ГЕ си върна парите, а не на съда. Само занете да плюете.
76
7
 
39
 
! Отговори
Калоян преди 5 години
Що не отидат да направят репортаж например в Топлофикация София или в ЧЕЗ и там да питат защо цените се повишават умишлено? Що не отидат да направят репортаж в Градски транспорт, да питат защо като билетчето от 1.60 отдавна е обявено от съда за незаконно? Отговорът е, че управляващите няма да ги допуснат, а ако все пак журналиста се промъкне някак, жив едва ли ще излезе оттам! Ловят само дребни риби, а големите крадци и измамници се под закрилата на властта.
75
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Важното е, че сме стабиУни!Държавата се разпада, от всички страни, но Винету..обявява нечувани успехи и стабиУност.А герберското стадо го гледа в захлас.
74
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
,,От САЩ премиерът Бойко Борисов каза, че е разпоредил по-най бързия начин виновните за побоя да бъдат наказани с цялата строгост на закона."-------------------------------------Не настоява, а разпорежда на независимата Цацаратура и Цецератур! Но за рейтинга е точно!
73
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Собственикът на склада беше супер нагъл и супер нахален, когато го хванаха. Аз лично съм гледал два репортажа, това е трети случай за този склад и не разбирам защо въобще продължава да функционира, а лицата отговорни за тази престъпна дейност са на свобода ? Дано Митко Върбанов се възстанови бързо и да ни радва с още репортажи, че май само ГЕ в тази държава вършат някаква работа !
72
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"ама нормално е, те няма как да направят репортаж за всички 200 сайта ... хващат един, двама трима и там където пробият, там действат"Не е това причината, че където пробият, там действат. Навсякъде могат да пробият, но е публична тайна, че платената любов в България и момичетата на повикване се покровителстват от определени хора, които често са на много високо ниво. Имаше такива примери с онзи с псевдонима Трактора. Има и политици. И полицията ги пази много от тях. Удрят само някой без гръб.
71
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
К'вото предаването такъв и журналиста.Ще си вземе парите и ще му мине.
70
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 71234Бял Мерцедес да имаш :D-и като имаш "бял мерцедес" какво става по натакък?
69
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поне в заглавията следете за правописа!Нямате право да го пренебрегвате, защото се насажда (1) като норма и хората си казват "ама така го пишеше в еди-кой си сайт" и, (2) което е по-лошо, се приема, че и така може... Не, не може! По национални празници се изтрепвате да се биете в гърдите колко сте българи, но простичките правила на този език са непреодолими за вас.
68
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонименда и в същото време ми реабилитират Ванко 1 - щото е с присъда, а с бабата да се гаврим.
67
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 136ама нормално е, те няма как да направят репортаж за всички 200 сайта ... хващат един, двама трима и там където пробият, там действатполицията БИ трябвало да се задейства и обиколи останалите. тяхната работа е вдигнат шум
66
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 71234да си печелят и да карат каквото щат, а те не продуцират само това, но парите си изкарват, унизявайки хора без това да е необходимо(а си е и неморално). Правят го за да са интересни. Същоото е и в биг брадър например.
65
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 124в САЩ когото и да гръмнеш (умишлено) не ти мърдат едни 25+ to life
64
0
 
10
 
! Отговори
Димо Падалски 2 преди 5 години
... Дори и да "хванат" интригуваща и заплетена "тема" за разследване. Абсолютно винаги стигат единствено до ниските нива на схемата !!! Никога НАГОРЕ по стълбицата !!! ... Сами си отговорете на този въпрос ... Защо ли е така ? :) ;) :) ... "МУТРА НА МУТРАТА - ОКО НЕ ВАДИ" ........... :) ;) :) ... Само вече ако има преплетени много кинти и бизнес интереси ... Както в случая с автобусите на "ВИТОША ЕКСПРЕС" ... Просто някоя друга "МУТРА" трябва да вземе линията и да печели здраво от нас !!! ... ;)
63
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
отговорът ми беше до Анонимен 131, не 102
62
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Иван Иванов : До Коледа ще има нов скок на цените на тока и парнотоТова е истината, но за това Въздухарите никога няма да направят репортаж
61
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 102ниски, високи, те са единствените, които се занимават да правят репортажи и чат пат разследвания с подобни неуредициимат доста материали срещу всякакъв вид корупция, но да, техният таргет не е корупцията по високите етажи, там би трябвало да има други разследващи органи
60
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
абслютно против съм решаване на проблеми по този начин.Иначе журналистите на господарите въобще не са ми пример за журналистическа етика. Поръчкови са, необективни и да се занимаваш примерно с баба-масажистка е доста ниско, ниски са и други техни репортажи. Иначе харесвани, заради това, че минават за хумористично предаване и става хумор покрай всичко останало.
59
0
 
15
 
! Отговори
Димо Падалски преди 5 години
"Господарите" поне чат пат имат някое качествено и интересно "разследване" , което си заслужава вниманието. Макар че от няколко места съм чувал - и при тях всичко е ... ПЛАТЕНО !!! Искаш да направиш мръсно на някой. Искаш да натопиш някой. Искаш да "изтипосаш" някой в негативна светлина в Национален ефир. ПЛАЩАШ ДОБРЕ И ТИ ПРАВЯТ "РАЗСЛЕДВАНЕ" от "ГОСПОДАРИТЕ". И да "хванат" някаква интригуваща и заплетена "ТЕМА" винаги стигат единствено до ниските нива на схемата. НИКОГА НАГОРЕ!!! ... Защо ли?!
58
9
 
15
 
! Отговори
СЛУГИТЕ НА ЕФИРА преди 5 години
Поръчково предаване