При разследване: Пребиха журналиста Димитър Върбанов

Репортерът присъствал на внезапна проверка в склад
Обновена: 27 сеп 2018 10:18 | 27 сеп 2018 07:00, Петя Славова
265
При разследване: Пребиха журналиста Димитър Върбанов
Снимка: Facebook

Пореден случай на бит журналист. Нападнат е бил Димитър Върбанов - репортер на "Господари на Ефира", предаде Нова тв.

Нападението срещу журналиста е станало по време на разследване във Велико Търново. Трима души са се нахвърлили върху него. Служители на склад и шефът им нападнали Върбанов пред очите на полицаи от "Икономическа полиция".

Репортерът и екипът му присъствали на внезапна проверка, целта на която била склад, в който преди време бяха открити храни с изтекъл срок на годност. Тогава беше установено, че съдържателите на склада подменяли етикетите на просрочената стока. По думите на журналиста, в склада са се съхранявали над 15 тона храни с изтекъл срок на годност.

Димитър Върбанов е хвърлен върху бетонова площадка, като е получил наранявания по ръцете и главата.

Настанен е в Спешното отделение във Велико Търново. Самият Върбанов разказва, че скенерът показал, че няма счупвания и сериозни травми.

Това е второто нападение срещу журналиста. През 2010 година той беше ударен с чук по главата.

По случая вече е започнало разследване под наблюдението на Районната прокуратура във Велико Търново. Намерените негодни стоки са иззети и изгорени.

От САЩ премиерът Бойко Борисов каза, че е разпоредил по-най бързия начин виновните за побоя да бъдат наказани с цялата строгост на закона.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


265
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като чета одобряващите коментари, за побоя ми става ясно, че доста от пишещите са били "ухапани" от Господари на ефира :)
56
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Журналистът е различен случай, той не е точно редови гражданин. Има определен статут.Така че, ако в САЩ някой гръмне журналист при такова разследване, не му мърдат едни 25 to life.
55
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никога не си купувайте сготвено месо от топлия щанд на Билла. И месото и рибата, които готвят, са с изтекъл срок на годност. Слагат им подправки за да не мирише месото. Рибата я пекат с подправки на скара. На някои видове месо слагат някакви червени маринати, уж е подправка, а всъщност е консервант който да убива бактериите които са започнали да разлагат месото. А после го ядете това, помислете какво прави то в организма ви, щом убива бактерии в разлагащо се вече месо. И пилешки бутчета и крилца
54
5
 
9
 
! Отговори
Сани преди 5 години
В българският език трябва да се премахне краткият член. Явно никой не го използва. Можем и без него.
53
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На мен един път ми задаваха въпроси от местната кабелна тв. Вървях си на улицита и почнаха да ме питат и да снимат. След това не ми поискаха съгласието ми да им разреша да излъчват материала. Излиза че всеки си снима наред без да поиска някакво разрешение. То така се случва да снимат и пияни хора и после тези хора попадат в господарите и те им се смеят с години.
52
6
 
3
 
! Отговори
ей 108 преди 5 години
само такива храни да ядеш и такъв алкохол да пиеш!
51
6
 
7
 
! Отговори
Я па я...! преди 5 години
През 2010г. бе ударен с чук по главата... Явно журналиста трябва сериозно да се замисли.
50
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лидл и Кауфланд са си съвсем редовни вериги с качествена храна, проблема може да са доставчиците им.Ако има проблем то той е в българския персонал.
49
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какъв "човек" трябва да си?Как какъв - български граждани са, тровещи други български граждани с негодни меса.Такъв народ сме - крадци и мошенници.
48
9
 
24
 
! Отговори
Иван преди 5 години
Това момче на Господарите е най-коравото и затова го изпращат на по-опасните репортажи. Затова и все той се оказва пострадал. Призовавам тези във форума които защитават нападателите му да изядат по една кутия пастет "Апетит" с давност декември 2014 г.
47
10
 
4
 
! Отговори
хахаха преди 5 години
в щатите ще те застрелят, ако проникнеш в дома на човека! това може да е частна собственост но тези храни не ги яде той, а ти 91!
46
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кво ? Министър-Председателя се обадил да каже да накажат виновните така ли ? Че ние нямаме ли си закони, които трябва да работят и без намесата на Министър-Председателя ? Ами ако следствито установи, че работата е малко по-така, а трябва виновните да се накажат според заповедите на Министър-Председателя кво прайм ? Абе вие всички къде се намирате бе ?!
45
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 93Според мен и големите вериги като Лидъл и Кауфланд сметят срока на годност на вносни стоки.-Абсолютно може да си сигурен. А този в този склад е имало и детски храни, отиващи в яслите... За убиване са от тая фирма ... как може да го правиш бе, като знаеш, че храната е отровна или може да предизвика натравяне? Какъв "човек" трябва да си?
44
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 91Можело е да не го блъскат а само да го преместят без да има насилие но явно не са били много умни.
43
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Виждате ли - българи са готови да тровят други българи с негодни месни продукти. Цели 15 тона!А колко ли още са преминали от там?!Кой е виновен сега ... пак са политиците, ромите и мигрантите, нали ;)Целия народ се е юрнал да краде и лъже, но иначе обвинява другите за несгодите в живота си ;)
42
13
 
6
 
! Отговори
до 91 преди 5 години
В САЩ никой с пръст не може да барне разследващ журналист по-вероятно е да разстрелят биячите ако всичко това се случваше в САЩ.
41
7
 
7
 
! Отговори
Тина преди 5 години
Толкова сте се побъркали от Тиквата вече, че само глупости пишете. Отидете и го гръ.мнете най-накрая и да се приключва вече. А за Господарите щом толкова искате да видите ГЕРБ там им съобщете за някакво престъпление. Не знаете ли, че в това предаване ако някой не им се обади за нещо, нищо няма са направят.
40
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 71Господарите са шоу създадено за да печели пари.Виждал съм този репортер наживо и мисля че трябва да ходи с охрана.Този склад от репортажа е много опасен защото така се залива цялата хранителна верига със стоки с изминал срок на годност. Според мен и големите вериги като Лидъл и Кауфланд сметят срока на годност на вносни стоки.
39
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Метростанция свръхдуховностИз цяла България има читалища. Ако това да оставиш книга в метростанция се нарича свръхдуховност, то нашето е мегагигатурбодуховност.
38
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Искам да вметна нещо. Кой крив, кой прав не коментирам. Сигурно Господарите имат право в случая и са прави- не се съмнявам. Добре е, че сме в България, защото в САЩ директно щяха да застрелят, когото и да било, нахлул в частен имот, ако пожелаят. Разбирам силното желание на неправилно говорещото момче да се докаже като добрият Супермен журналист, но понякога границите не трябва да се прекрачват. И "пребиха" го тълкувам, като блъснаха го и понеже е 60кг, той падна и се ожули. Това е станало.