Топкриминалисти завардиха Русе! Трети ден търсят убиеца на Виктория

Там са вътрешният министър Младен Маринов и главният прокурор Сотир Цацаров
Обновена: 8 окт 2018 13:48 | 8 окт 2018 13:45,
95

Топ криминалисти от София работят по разкриване на жестокото убийство на русенската журналистка Виктория Маринова. Все още няма задържан за престъплението.

Към момента се проверява целия криминален контингент, за който има сведения, че е склонен да извършва подобен тип престъпления.

Продължава и работата по установяване на лица, които биха могли да се явят като свидетели в хода на разследването.

Още по темата

Към момента се проверява видеонаблюдението в целия град. Разследващите работят по всички версии. Една от тях е, че телевизионната водеща Виктория Маринова е била убита заради пилотния епизод на предаването "Детектор", в което журналистката говори за корупция и злоупотреба с евросредства.

Към този момент криминалистите не изключват напълно вероятността жестокото престъпление да е извършено заради работата на Маринова, но на по-късен етап е възможно тази версия да отпадне, заявяват разследващите.

Припомняме, че тялото на 30-годишната Виктория Маринова беше намерено в събота , а мястото, където журналистката е била пребита, изнасилена и задушена, се ползва основно за бягане и разходки. Досега там не са извършвани подобни жестоки престъпления.

На цялата зона се правят огледи, а предстои да бъдат поставени и камери за видеонаблюдение навсякъде.

Полицията и местните власти призовават хората, които имат информация, да помогнат за изясняване на случая в хода на разследването.

Довечера от 18:30 ч. ще има бдение за Виктория на площад "Света Неделя“ в София и пред Паметника на свободата в Русе.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Русе е един град на пълно герберско безхаберие, цялата шайка определяща стопанския и обществения живот са налепени около кръга Космополитън. Бавно и некомпетентно обслужване навсякъде, апатия, никакъв бизнес не може да се прави в града.
64
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Топкриминалистите са насочили своето внимание единствено към психиатричния диспансер. Всякакви други версии особено свързани с работата на Виктория Маринова категорично са отхвърлени. Топкриминалистите вече успяха да изтръгнат самопризнания от 5 пациенти от диспансера. Всички те твърдят че са изнасилили и пребили жертвата. От тук насетне топкриминалистите имат важната задача да нагодят всички доказателства към един от пациентите. Става въпрос за ДНК материала и изчезналите вещи. Всичко е точно.
63
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Избягало куче не могат да хванат камо истинският извършител на това гнусно деяние. Ако не пришият този случай на някой клошар или психично болен аз трамвай ще стана.
62
2
 
7
 
! Отговори
от сиднеи австралия преди 5 години
Колкото и да искаме да помогнем не забравяйте че най големите експерти по ДНК матерял са имено драЗкачите на този вестник защото редовно поемат всякав ДНК мат'рял по отворите си
61
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
GOLEMI TOP CHENGETA GOLEMO TYRSENEXAIDE SGLASIXTE LI TOP VERSIQTA TA VSICHKO DA E TOP
60
1
 
10
 
! Отговори
от сиднеиAaвстралия преди 5 години
Любовен петоъгълник, или спор за паркомясто? Давайте версии или го пиша самоубийство?
59
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АзОт 59-ти: Ами, това съм написал и аз, преди теб, "Аз".'Що не четеш коментарите? :) Или плагиатстваш. :)P.S. А, иначе, и двамата ще сме познали, ще видиш
58
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В района има чуждестранни екипажи плаващи по дунава.Почивните дни отпочиват там.Често ходят на групи да си пазарят алкохол от Кауфланд
57
2
 
13
 
! Отговори
Iceblast88 преди 5 години
Крайно време е при убийства да се понася отговорността и от държавните служители и министрите спомогнали за това! Когато луд и освидетелстван е на свобода, то има някой които го е пуснал или някой които е закрил дадена болница, от което следва, че точно определен, разписал се на документи човек е реалния виновник! Същото важи и за криминално проявените, но на свобода (там вината е на МВР и съдилищата)! Без персонална отговорност на държавните служители нещата ще стават все по зле!
56
2
 
7
 
! Отговори
Iceblast88 преди 5 години
Ако МВР "докажат", че е психично болен, то веднага всички досегашни министри на здравеопазването трябва да се подведат под съдебна отговорност заради съучастие в убийствата на всички болни, но не настанени за лекуване в изградените с парите на данъкоплатците институции! Ако МВР "докажат" отдавна известен на тях криминално проявен, то всички досегашни министри на МВР да се подведат под съдебна отговорност поради престъпна немърливост!Ако МВР докажат, че е поръчково, то е ясно КОЙ е виновен!
55
3
 
12
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Тиквите ще изкарат убиеца клошар или психично болен , а може и да го самоубият !!!!
54
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Топкриминалисти завардиха Русе! Трети ден търсят убиеца на Виктория."---Трети ден, я! И четвърти, и пети и т.н. ще има. "Топкриминалистите" ряпа да ядат пред "топмутрите" !
53
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще видите накрая, че "топкриминалистите" (!?) ще открият, че извършителят е или КЛОШАР, или ПАЦИЕНТ от диспансера наблизо ... Пожарът в Пловдив ... Сестри Белнейски ...Не търсете в Русе, в София и Околностите търсете!!
52
1
 
11
 
! Отговори
жаго преди 5 години
ходила да тича сас слушалки на главата - нищо не чуе...Непрекаснато й вталпявам на мойта - внивавай навсякъде, пази се гледай къде ходеш в опасни места не стъпвай...ошлушвай се и се оглеждай постоянно защото всека минута сме вав война - постояннно! Ние може се лигавиш си слушаш музичка по улизите.
51
0
 
16
 
! Отговори
Топ криминалист преди 5 години
И Пловдив се пазеше от топ криминалисти, когато арестанта избяга, ама .... тц, необезпокояван стигнал до Монтана и там се предал...
50
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не знам как да коментирам новината, че на третия ден нашето МВР завардва града. По принцип се казва, че ако до 48ч не го разкрият шансовете намаляват драстично. В случая за 72 часа те се дещат да предприемат стандартно действие на следсвтвието. Та не знам наистина какво е редно да кажа..
49
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разбира се, че убийството и е свързано с работата. Намерили са една празноглава гъ ска, сложили са и няколко думи *** и след това я трепят просто ей така и раздуват някакви сензации.
48
3
 
19
 
! Отговори
Данъкоплатец преди 5 години
Явно парите които плащаме за МВР отиват по предназначение, щом "знаят за крими-контингент, който е способен да извърши подобно престъпление. Аз съм щастлив данъкоплатец. Вече ще спя спокойно!
47
1
 
21
 
! Отговори
До 33 преди 5 години
"В някои сайтове се появи информацията, че утре е трябвало да пътува за Хитрино с ТВ екип и да разследва изразходването на средствата за пострадалите хора." Лъжат! В едни сайтове пише едно, в други друго .В друг сайт пише, че щяла да разследва катастрофата при Своге...В крайна сметка се оказа, че тя не е била разследващ журналист и никога не се е занимавала с това. Тя е била само административен директор и водеща на предаване. Фалшивите слухове и догадки изкривяват истината...
46
9
 
20
 
! Отговори
русенец преди 5 години
Докато троловете не започнаха да политизират трагедията, никой не познаваше това момиче като разследващ журналист. Водеше предаване за лайфстайл, мод'а и тн. Пуснаха един запис на интервю, в който тя даже не участва, а само представи и изведнъж стана топ разследващия журналист в страната. И най-неудобния....