Русенският арест посрещна... Северин Красимиров

В 12:35 той бе докаран под конвой от Съдебна охрана
Обновена: 18 окт 2018 14:37 | 18 окт 2018 13:13, Петя Славова
61

Снимка: Булфото

Северин Красимиров, заподозрян за убийството журналистката Виктория Маринова, пристигна днес в 12:35 часа в Следствения арест в Русе, с конвой на Съдебна охрана.
Още по темата

Предстои на Красимиров да му бъдат повдигнати обвинения и да му бъде наложена мярка за неотклонение, предаде БТА.

Окръжната прокуратура Русе ще предприеме действия по предявяване на постановлението за привличането като обвиняем на Северин Красимиров и за неговия разпит в присъствието на защитник, съобщиха междувременно от Темида.

В рамките на днешния ден, Окръжната прокуратура в Русе е планирала извършване на освидетелстване на обвиняемия с участието на съдебен лекар.

Повече информация за действията на прокуратурата ще бъде предоставена на по-късен етап.

21-годишният мъж пристигна вчера с пътнически самолет от Германия, а днес стана ясно, че неговите близки се страхуват и за собствения си живот.

Жена му Емел даже е напуснала общия им дом и се е преместила да живее с майка си в село, близо до Русе.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
7
 
27
 
! Отговори
iii преди 5 години
извод! никога не кради от мъртвец!!! НИКОГА!!!Задължително се обади на полицията!!!Защо, обаче е бягал чак в Германия? Нещо са го сплашили май? Защо не са го арестували, а само са го плашели? Това е въпроса. Проблема не е в полицията. Проблемът е в политиците и поръчковите убийци. Последните никой никога не ги закача.
22
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Срещата между говорителката на Цацаров - Румяна Арнаудова и полицият в Русе продължава вече над 5 часа.Нещата отиват натам, че най-вероятно Северин ще бъде пуснат поради липса на сериозни доказателства.
21
8
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То е ясно, че сега ще го скрият и обществото ще остане с пръст в уста. Никой няма да научи какво е казал на разпитите, процесът ще се гледа вероятно при закрити врати, а бъдете сигурни, че полицаит знаят как да пречупят някой с кръстосан разпит. Достатъчно е да го правят 48 часа без прекъсване, докато разпитваният клюмне за сън и тогава ще е готов да си продаде и майчиното мляко. Тези номера ги прилагат от памтивека. Надежда всяка оставете да научите нещо повече.
20
4
 
28
 
! Отговори
ХФ преди 5 години
Както се спомена от по-долу коментиращите, този Северинчо, може да е ограбил вече безжизнената жена - пиян, звучи много по-логично. Но как така откриват негово ДНК?
19
14
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя не е извършителя. Всичко е удобно нагласено. И понеже винаги е имало етническа напрежение е подходящ...Помните ли тосподарите на ефира на скоро как манипулираха ... това е същото
18
11
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато Северин е минал пиян край нея, тя вече е била застреляна с два куршума - един в челото и контролен в сърцето.Сиг анчето просто е имало малшанса да вземе телефона от убитата и обезобразена вече жена.
17
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи казваш не е имало горене на два камиона с документи на ГЕРБ от двойното счетоводство по усвояване на Еврофондовете.Намериха някакъв злощастен ман го и край - корупцията и схемите изчезнаха.Много удобно.Ама не всички са балъци и *** като теб.
16
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Очаквам да засекретят делото за да не излезнат подробности от разследванията и показанията на заподозрения и свидетелите. Не забравяйте, че въпросния Северин и дал показания и то през германски съдия, че не я е убил и изнасилил.
15
11
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо ГЕРБ не допуснаха международни следователи до случая, след като такова желание бе заявено отвън ?Защо ГЕРБ скриха трупа на момичето и не го показаха на никой ?Защо ГЕРБ са обезобразили лицето на момичето, след като е било вече мъртво - какво прикриват, може би дупката от куршум в челото ?Много въпроси без отговори ...
14
12
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А защо журналетата вменяват на хората че е poм като то твърди че е турчин???
13
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И на мен ми се струва че този е доста по висок от Северин.Може и за това да му крият лицето на снимките.Но всъщност няма значение.За обществото е важно да хванат някакъв ро м и да го обявят за убиеца.Не може току така да се клати Стабилността.
12
9
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Толкова снимки му публикувахте, а сега му криете лицето.Защо ???Освен това, този между полицаите е доста висок - около 1.80 м.Истинският Северин е висок 1.64 м.
11
7
 
32
 
! Отговори
до 14 преди 5 години
Публикуването на снимки на лицето на заподозрян преди да е осъден е ГРУБО НАРУШЕНИЕ. Сега се опитват да замажат гафа.
10
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Толкова снимки публикувахте, а сега му криене лицето.
9
3
 
40
 
! Отговори
Гашо преди 5 години
Тоя е много лабилен. Пазете го да не се самоубие в ареста
8
9
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това не е убиецът. Просто удобният заподозрян за успокоение на Стадото.Истинският убиец отдавна е мъртъв.Ликвидираха го поръчителите.Защото мъртвият не може да говори.
7
5
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Институциите за пореден път излъгаха за да спасят кожата си.Но питам се има ли въобще нужда от институции, след като един самовлюбен полуграмотен глу пак командва 10 години цялата държава.Питам се и кой го избира същия този глу пак, който вече толкова си е повярвал, че започна да се кара и на дипломатите, че не го харесват както блеещото му стадото.
6
9
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Момчето каза пред немския прокурор, че не я е убил. Само е взел телефона от вече застреляната Виктория.Това се премълчава от БГ медиите и се манипулира обществото в определена насока.
5
8
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От всичко изчетено, изписано и изгледано, почти съм убеден, че не е бил сам - ако изобщо е от активните извършители. Да не се окаже накрая, че само е ограбил вещите на жертвата, която отдавна е била починала и при други обстоятелства.
4
9
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато Северин е минал пиян край нея, тя вече е била застреляна с два куршума - един в челото и контролен в сърцето.Ман гото просто е имал малшанска да вземе телефона.