Меле в ромската махала в Айтос, един в болница

По случая са задържани трима мъже от махалата
19 окт 2018 14:30,
55
Меле в ромската махала в Айтос, един в болница
Снимка: Pixabay

Полиция и прокуратура разследват меле в ромската махала в Айтос, при което пострада 28-годишен мъж, съобщават от "24 часа".

Пламен Н. е настанен в УМБАЛ Бургас с комоцио, след масовия бой, който стана малко след полунощ на 17 срещу 18 октомври.

По случая са задържани трима мъже от махалата, които са криминално проявени. Установено е, че и четиримата, участвали в сбиването, са употребили алкохол. Количеството тепърва ще се изяснява. 

Тримата задържани също имат леки наранявания.

При среднощния екшън Пламен е бил със свой приятел, който не е ранен и няма данни да е употребявал алкохол. Мъжът е бил разпитан, а материалите по делото са докладвани в прокуратурата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много са нагли! Идват и ти викат да ти правим покрива за 120 лв. и ти трябва да се сетиш, че няма да работят за 120 лв. После идват още 2 пъти повече и започва рекета за пари накрая си дал 3800 лв.
25
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По случая са задържани трима мъже от махалата, които са криминално проявени.Какво като са ги задържали за пореден път!? Полицайте да им направят по една сви.ка преди да ги пуснат да не си губят времето напразно.
24
1
 
21
 
! Отговори
Борислав преди 5 години
Пребитите са българи.
23
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Боко - властелина на суджуците и неговите *** от Боливуд
22
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Къде са ОПИТОМЕНИТЕ ПАТРИОТИ ??? Воленчо става само да гони българи с барабаните си по заведенията !! Да заповяда в махалата и да почне там "гейс, говорете на български, в българия сте, в българия се говори на български.
21
4
 
34
 
! Отговори
Цар Тиква преди 5 години
Мафията си има държава и индийски електорат !!!
20
2
 
37
 
! Отговори
Боко преди 5 години
Ежедневие в маалите пиене,бой и музика!!!Сметките се плащат от българите!!!
19
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всяка втора статия за меле на войните на Саурон - оркитеБойковата държава се тресе.
18
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Наистина статията е представена доста постничко и трябва да се доинформираме какво точно се е случило. Мотивите за престъплението в полицията ще го пишат грабеж, но много по-близо до истината стои това, че престъплението е от омраза - от омраза за това, че човекът влиза свободно в заведение и вади пари, от омраза за това че е българин. Хора като тези ***, които са пребили човека, са едни завистливци и комплексари.
17
2
 
31
 
! Отговори
Радомир преди 5 години
Защо се кахърите? Положението може да се оправи за седмица. Ако се върне народната власт де, разбира се. Хем ромите ще бъдат образовани, хем камъни за строежа на магистралите ще имаме, хем и магистралите ще се построят.
16
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** не са българи. И не би трябвало да са български граждани.Който иска да е български гражданин, да кандидатства.Това племе е българската орисия да приемем мигранти, без да имаме съпротивителните сили да ги спрем.
15
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
България не умира, тя в демографски план (годишно 110 000 умирания, само 60 000 раждания и 30-50 000 емигрирания) сега, в резултат на гербаджийското нефелно и крадливо управление, е вече покойница! Покойница в клинична демографска смърт!Бог да прости България!
14
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Боят настнааааааАйдееееее на бияяяОлеееее
13
2
 
36
 
! Отговори
Osman преди 5 години
Какво става в България? Всеки ден в някоя махала бият полицаи. Май му изпускате края. 30 години ги хрантутите и те ви се качиха на главата. Цял свят знае, че това племе разбира само от бой, и то по-сериозен. Сами вие си помислихте, че ще ги интегрирате. Смях.
12
2
 
31
 
! Отговори
шматка преди 5 години
И това ли ще запишете като хулиганска прояваНападателите са били организирани в групаБило е на етническа основа.Цаца чакаме да започнеш да мънкаш
11
2
 
25
 
! Отговори
Друг преди 5 години
Ето пак..посягат..безнаказано!! Властта къде е?? Русе,Нова загоеа,Сливен,,Гълъбово..какво чака Мвр освен да казва,че е недопустимо.Ми не го допускайте..спрете го!! Докога?? И докъде??
10
2
 
33
 
! Отговори
храненици шорошки преди 5 години
Абе, защо статията е тоолкова обрана, така пестеливо е представено ПОРЕДНОТО СКАНДАЛНО НАГЛО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ БЪЛГАРИН?! Грантчета ли? Много ли?
9
5
 
28
 
! Отговори
Мега Трол преди 5 години
Време е братя българи! Нападат ги, когато са сами! Ако видите самотни чавета, огледайте се и ако има само истински българи около вас, засилте се, изритайте го кооокото можете, та да му скършите гръбначето и си продължите по улицата, свиркай ки се.За тези с оръжия, нападател сватби инчуршества, когато са пияни.Viva la revolution
8
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ромите успяват да я изкъртят и почват да трошат вътре, но чуват сирена на задаваща се полицейска кола. Ако патрулката не е реагирала на секундата след подадения сигнал от тел. 112, със сигурност тази сутрин в Айтос щяха да намерят труповете на двете беззащитни жертви.
7
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пламен успява да стигне до къщата на баба си и започва от улицата да вика, да я събуди, за да се обади на тел.112 за случилото се. В този момент обаче положението се влошава, ордата става все по-голяма, тъй като от махалата се втурват допълнително освирепели без причина биячи. Чули са, че става някакво меле и по закона на джунглата всички се насочват към къщата на старата жена. Пламен и баба му опитват да крепят с телата си входната врата, която не издържа, макар и заключена.