2000 полицаи ще охраняват протестите в страната

Половината от тях в София, има сигнали за провокации
Обновена: 18 ное 2018 12:14 | 18 ное 2018 12:01, Александър Попов
306
2000 полицаи ще охраняват протестите в страната
Снимка: Булфото, архив

Около 2000 полицаи са ангажирани с охраната на протестите в цялата страна, каза директорът на "Национална полиция" Христо Терзийски. Той уточни, че 1000 от тях ще са в София.

В следобедните часове се очаква влошаване на пътната обстановка.

Вътрешният министър Младен Маринов коментира, че в момента има събрали се протестиращи шофьори в Пловдив и Благоевград. Очаква се в София да дойдат протестиращи от Пазарджик и Перник. Както за всеки протест, така и за този има сигнали за провокации.

Младен Маринов и Христо Терзийски, заедно с директора на столичната полиция и председателя на ДАНС, присъстваха на панихида в храм-паметника "Св. Александър Невски" по повод Световния ден за възпоминание на жертвите от пътнотранспортни произшествия.

От МВР ще разположат и екипи на Пътна полиция на входовете на градовете заради очакваните автошествия в неделния ден. Край София и други големи градове ще има и допълнителни екипи на жандармерията.

От Пътна полиция имат готовност да осигурят обходни маршрути в районите на протестните шествия.

Пред парламента и Министерския съвет ще има засилено полицейско присъствие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


306
Още по темата: протести
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
157
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При проваления социализъм преди 89та с губещата държавно-планова икономика България беше сред 30те индустриално най-развити страни в света и на 27 място по стандарт на живот и населението стигна 9 милиона, а при успешния евроатлантизъм и демокрация България е първа по смъртност в света, бедна като африканска държава в класациите по стандарт на живот и населението намаля с една трета.
156
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
хахахаНякой да му дадял 12000лв та да си купел ЯКИ неща за Коледа.Евала деббиле!!!
155
2
 
6
 
! Отговори
Провалилата се БСП преди 5 години
Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!
154
3
 
2
 
! Отговори
БГ преди 5 години
ДО не се заблуждавай Те мишките първи напускат потъващия кораб отивай да им робуваш на вънка за някой лев повече
153
2
 
3
 
! Отговори
Пич преди 5 години
Пичове дайте малко Корнелия да ни пооправя, малко разнообразие в екшъна да внесем, нали сега можеме да си го менкаме при демокрацията, пък после пак след 1-2 мандата може да си върнем ГЕРБ или нови да ни дойдат, нали за това ни е дадена демокрацията.
152
1
 
4
 
! Отговори
дебел депутат преди 5 години
дерзайте българи , унучето иска за коледа 4 x 4 черен металик , все някой трябва да го изработи .
151
1
 
3
 
! Отговори
ЛуТ преди 5 години
Гневът на протестиращите у нас и в Европа идва от подсъзнанието че лека полека ги прецакват.Ами създава се нова империя на континента Европа.Няма да има държави а провинции.Ще има роби,плебеи и сенатори .Забравих и император .
150
1
 
4
 
! Отговори
не се заблуждавайте преди 5 години
Свидетели сме как 30 години се правят протести и няма никаква промяна. То не бяха бсп-сдс, дпс, одс, ндсв, герб и всичко си продължава към упадък. Страната е в невиждана демографска криза от която няма оправяне, а после следва икономически упадък и на малкото работеща икономика. След 20 години няма да има лекари и кой да храни електората, който вероятно ще бъде половината от населението, а другата половина ще бъдат 80 процента във възраст над 50 години и нагоре. Кой е здрав да се измъква. Т-1-Т2
149
4
 
5
 
! Отговори
БГ преди 5 години
Бойко все народа го сваля и после народа пак го избира извода какъв е ? Протестите са платени
148
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До shmundel152 Зовеш към анархия.Власта се взема от народа,но на избори.Идете в парламента,дайте си исканията,но бунтът се наказва.Както изовът за палене на къщата на премиера.
147
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
мани ги сега протестите , кажете нещо за Канада , работа има ли , да идваме ли ?
146
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нито Фердинанд, нито комунистите са й виновни на България, а самите българи, готови да продадат и майка си.
145
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен150 Как може да сравняваш Франция с България?Докато Франция е градила икономика,комунистите са рушали нашата,дори и след промените.Те,ограбиха България,заради тях платихме над 7 милиарда-за Белене,КТБ...
144
2
 
4
 
! Отговори
БГ преди 5 години
за онези 80% май ще излезе вярно и като такива и ги ползват
143
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А как в е Норвегия, как е в Норвегия?
142
1
 
5
 
! Отговори
shmundel преди 5 години
Много ги хвана страх от народната любов, но всичко се връща! Властта е в ръцете на народа все още! Само той може да бутне тези самозабравили се бизнесмени, обградени от мутри, които са готови да се бият със всеки! И 5000 полицая да пуснат, хората са недоволни и няма какво да ги спре!
141
1
 
11
 
! Отговори
Работник преди 5 години
Предлагам бизнесмените които крадат от държавата да отидат на съд, и спестените пари от краденето да се превеждат по сметките на бизнеса и на частните фирми да ги дава като надбавки към заплатите на работниците. Не сме 12 работници във фирмата, ако се реформира съдебната система и държавата вкара крадците в затвора и неокрадените пари преведе 12 000 на шефа на мойта фирма може да ни даде по 1000 лева надбавки за Нова година да ходим в мола да си купуваме яки неща за Коледа.
140
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Франция може и да е пълна с африканци, но доста по-бързо и ефективно интегрирани от българските шведи. Това говори за инвазивна култура, демек я има и между другото е доста изтънчена, превърнала е диваците в по-европейци и от нас.
139
1
 
6
 
! Отговори
До 143 преди 5 години
Блажени Вярващите. Тиквата се борел с червените крадци, ха, ха, ха.
138
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До 116,127 Как може да сравняваш Франция с България?Докато Франция е градила икономика,комунистите са рушали нашата,дори и след промените.Те,ограбиха България,заради тях платихме над 7 милиарда.