2000 полицаи ще охраняват протестите в страната

Половината от тях в София, има сигнали за провокации
Обновена: 18 ное 2018 12:14 | 18 ное 2018 12:01, Александър Попов
306
2000 полицаи ще охраняват протестите в страната
Снимка: Булфото, архив

Около 2000 полицаи са ангажирани с охраната на протестите в цялата страна, каза директорът на "Национална полиция" Христо Терзийски. Той уточни, че 1000 от тях ще са в София.

В следобедните часове се очаква влошаване на пътната обстановка.

Вътрешният министър Младен Маринов коментира, че в момента има събрали се протестиращи шофьори в Пловдив и Благоевград. Очаква се в София да дойдат протестиращи от Пазарджик и Перник. Както за всеки протест, така и за този има сигнали за провокации.

Младен Маринов и Христо Терзийски, заедно с директора на столичната полиция и председателя на ДАНС, присъстваха на панихида в храм-паметника "Св. Александър Невски" по повод Световния ден за възпоминание на жертвите от пътнотранспортни произшествия.

От МВР ще разположат и екипи на Пътна полиция на входовете на градовете заради очакваните автошествия в неделния ден. Край София и други големи градове ще има и допълнителни екипи на жандармерията.

От Пътна полиция имат готовност да осигурят обходни маршрути в районите на протестните шествия.

Пред парламента и Министерския съвет ще има засилено полицейско присъствие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


306
Още по темата: протести
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
177
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Капитализмът е много лош, затова всеки червен дрогар отива да живее на Запад, праща децата си на Запад, отваря банкови сметки на Запад, купува Имоти на Запад.Мазохисти са, затова винаги ги влече към гадният Запад.
176
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
80те години след 30 години социализъм България беше по-напред от Южна Корея в която имаше вече 30 години американско парнтьорство. А сега на демокраите комунистите им пречат, вече 30 години България се дави в мизерия, виновни им били комунистите и ДС , не могли да направят прехода защото ДС им пречело.
175
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Пич162 Това"Дай едно кръгче",което искаш за БСП,струва на българите винаги-няколко милиарда,които да плащат дълго след това.
174
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига дрънкахме глупости, по същество ***-крадец и рекетьор кога ще сдава поста?
173
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А бе, какво стана с демократа Христо Бисеров?
172
2
 
7
 
! Отговори
Работник преди 5 години
Предлагам да изгоним комунистите работодатели които мислят само за пари и печалби и да ни дойдат работодатели капиталисти които мислят за нас работниците и не се интересуват от пари и печалби и да ни дават заплати като в Германия.
171
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен169 Не се прави така лесно преход от комунизъм,към демокрация и свободни пазари,особено,когато комунистите се вмъкнаха в СДС /Нинова и компания/и ограбиха държавата,грабиха я и след 1989.Днес са най-богатите в страната,с автопаркове с коли, за милиони.
170
2
 
11
 
! Отговори
Червените милионери преди 5 години
Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на БСП Пловдив; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на БСП Варна; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;В.Лечева-милионер, Г.Кадиев-милионер и още много червени милионери откраднали милиарди от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.
169
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименВсичко е за кокала, комунистите не ги интересува нищо друго освен властта и парите.А капиталистите какво ги интересува? Тях парите не ги ли интересуват. Впрочем нали комунистите станаха капиталисти, какво недоволстваш сега?
168
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичко е за кокала, комунистите не ги интересува нищо друго освен властта и парите.
167
2
 
3
 
! Отговори
БГ преди 5 години
Но всички бяхте РОБИ!И като сте живеели добре къде са ви *** пари сега ?
166
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никога не е стигала 9 млн. души България, стига сте лъгали.Ако нямаше социализъм сега щяхме да сме към 20 млн. души, може и повече.Просто трябва да се види прираста от 1878 г. до 1944 г., от 3 млн. души нараства населението на 6,5 млн. души.След това при затворени раници и концлагери с мъка става 8,5 млн. души за приблизително същият период от времеИ вече след 1989 г., когато границите падат и хората получават право на червен паспорт, всеки бяга от концлагера и мизерията, остават 7 млн. души
165
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато управляваха комунистите преди 89та и нямаше демокрация пенсионерите не ровеха в кофите за огризки от храна.
164
3
 
6
 
! Отговори
АНТИ преди 5 години
Руския социализъм го провали Горбачов.Живееше се спокойно, храната беше качествена,всеки си построи жилище, нЕкои даже вили.
163
7
 
1
 
! Отговори
БГ преди 5 години
че тя държавата се развива от 10г в който 4-5 са в световна криза ти какво очакваш ?
162
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименДо Провалилата се БСП164 Комунистите сега са най-големите диви,капиталисти. А какви трябваше да станат след като въведохме капитализма?
161
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Провалилата се БСП164 Комунистите сега са най-големите диви,капиталисти.
160
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обезлюдихме се. Изперкахме. Срутихме си фабриките. Обедняхме.Обаче Европа рече-Браво!
159
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До БГКакви мишки те гонят, говорим за истината, а тя е точно това, ако 30 години не са доказателство за упадъка може да почакаш времето, когато ще ти е минал живота, а на дали ще има бюджет за да получаваш някаква мижава пенсия.
158
1
 
6
 
! Отговори
Комунистите ограбиха преди 5 години
Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.