Двама загинаха при ПТП в района на Микре

Загиналите са мъж и жена, не е ясна самоличността им
16 дек 2018 20:15, Петя Славова
11
Двама загинаха при ПТП в района на Микре
Снимка: архив, Булфото

Инцидент с двама загинали е станал около 16.00 часа на главния път София - Варна, между селата Микре и Голец в Ловешка област, съобщиха за БТА от областната дирекция на МВР в Ловеч.

От Центъра за спешна медицинска помощ в Ловеч добавиха, че загиналите са мъж и жена, но все още не се знаят подробности относно самоличността им.

Сблъскали са се два леки автомобила с великотърновска и ловешка регистрации. Причините за катастрофата все още се изясняват. По първоначална информация двамата загинали са пътували в ловешкия автомобил. От другия има леко пострадала жена, която е отказала транспортиране в болница.

Движението в участъка се осъществява в едната лента и се регулира от пътната полиция. В областта има обилен снеговалеж, но пътищата са проходими при зимни условия, съобщиха от Областното пътно управление. Цялата налична техника почиства и обработва републиканската пътна мрежа. Ограничено е движението на автомобили над 12 тона през похода Троян - Кърнаре, където новата снежна покривка е над 15 см.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: жертвикатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Име преди 5 години
На този участък живота си загубиха десетки, ако не и стотици хора! Нито път се разшири, нито мантинела поне се сложи! Цинизъм и безхаберие!
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На пътя Русе-Бяла съм загубил 7 приятели, 3ма в единият от случаите. И в нито един от случаите не бяха виновни те, а я софиянци, я турски тирове и досега няма един наказан или в затвора
6
1
 
12
 
! Отговори
българина преди 5 години
този път е като планински, само дето е в равнината.... тесен немаркиран на вълни обрасъл от двете страни, всеки кара в другото платно, видими резултати
5
25
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шом загиналите са с ловешка регистрация - всичко е точно!
4
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В северна не ядат асфалт...затова там няма
3
2
 
33
 
! Отговори
:):) преди 5 години
еми така е, за южна Бя има магистрали, за северна само отсечки на смъртта, своге, микре, русе бяла.....
2
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Днес катастрофите са хиляди, което автоматично означава много глад и никакви рушвети за ушев. Ако се задържи така два три месеца, половината са напуснали. Нищо че са много честни, добри и вежливи. Нещо като майка Тереза, само че с униформа.
1
21
 
6
 
! Отговори
Правилно! преди 5 години
Който не си стои в къщи - в ковчега ще се мръщи! Агент с кодово име Ритуалната зала...