МВР издирва Захари Чернев за блъснатия полицай снощи

Служителят на МВР е в много тежко състояние
Обновена: 16 дек 2018 15:40 | 16 дек 2018 15:15, Петя Славова
85
МВР издирва Захари Чернев за блъснатия полицай снощи
Снимка: МВР

23-годишният Захари Чернев е издирваният водач блъснал полицай в София. СДВР търси съдействието на гражданите за установяване местонахождението му, предаде БТА.

Още по темата

Според събраните до момента данни, 23-годишният е мъжът, блъснал с колата си и ранил тежко униформен служител, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Гражданите, които имат допълнителна информация, свързана с извършителя на престъплението, могат да сигнализират при гарантирана анонимност на тел 112 или в най-близкото поделение на МВР.

Пострадалият снощи 39-годишен полицай е в тежко състояние с фрактура на бедрена кост, счупени три ребра и други наранявания, информираха от болница "Св. Анна".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
1
 
1
 
! Отговори
а.c.a.b преди 5 години
П О Д Л О Г И !!!
57
2
 
1
 
! Отговори
A.C.A.B преди 5 години
Когато става въпрос за ченгел е престъпление а за нормален гражданин инцидент!!! ***!!!
56
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
вече не е толкова лесно сбърках *** на газта па избегах чак в студенстки град ... коли те имат камери и се виждат преднамерените действия.но е факт, че нашите ченгета се разхождат по улиците все едно са си у тех ... изцяло обратно на американските ... ония слизат само когато колата е спряла, иначе те преследват като кучета ... и за разликата от нашите, стрелят! от нашите най-много попържня да чуеш
55
5
 
4
 
! Отговори
@ к.53 преди 5 години
До Квооооо речи????Американските полицаи не скачат на платното за движение като опарени петли с палка в ръка. И не излизат от храстите като партизани. Излизат от колата при спряла кола на нарушителя. Този е скочил на платното да го спре и водачът на леката кола го е прегазил. Пред съда ще обясни: "Сбърках *** на спирачката с този на газта и го блъснах. Той какво прави на пътя?"
54
4
 
3
 
! Отговори
Гошо преди 5 години
Г-н Балъков, вашите хора, както и служителите на КАТ в цялата държава са свикнали рязко да слизат на пътното платно с палката, без да съобразяват, че някой водач на МПС може да се насмете и вместо спирачката да натисне *** на газта или този на съединителя и да отнесе проявилия несъобразителност полицай.В конкретнив случай пътният полицай е скочил или е бил на платното и шофьорът го е блъснал. Втълпете на хората си, че полицай слиза на платното ПРИ СПРЯЛА КОЛА.Впрочем пострадалият ще знае това
53
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Момчено е във врачанския затвор. Бил е в отпуск.
52
1
 
8
 
! Отговори
Ха ха преди 5 години
Още ли не са го хванали ? Сигурно си е пуснал брада .
51
19
 
7
 
! Отговори
Мам кккви преди 5 години
Браво на момчето.Един *** в по малко.
50
9
 
11
 
! Отговори
Малии преди 5 години
Много ушев тук бре.Що не одите да фанете *** за ...шлифера!
49
3
 
1
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
има една рубрика "Police activity" в тубата.
48
11
 
12
 
! Отговори
До 50 преди 5 години
Ти откъде го разбра и си толкова компетентен. Полицаите не са юристи Николайчо... Ако бяха, щяха да са адвокати, а не полицаи. Знаеш ли по колко закона работят като ги плюеш.Аланкоолу......много си голям разбирач.........ти кой закон знаеш. Да чатиш на топло по телефона.
47
8
 
19
 
! Отговори
Квооооо речи???? преди 5 години
затова американските полицаи те спират с ръка на пистолета, за всеки случай
46
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Ристуу, заболя ли те от истината бе чоджуум?!?? И между другото, твоят бог Христос не е ли бил също с ряззана бургия, а?!"Значи не отричащ, че турците и евреите сте от една порода, а?
45
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така ще е докато на полицията й се забранява да стреля на месо.
44
13
 
7
 
! Отговори
Рязана бургия преди 5 години
До ХристоРистуу, заболя ли те от истината бе чоджуум?!?? И между другото, твоят бог Христос не е ли бил също с ряззана бургия, а?! Не ми е ясно защо българите българите мразят ряззанта бургия, докато българките я обожават! В странни времена стават странни работи ...
43
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Захарката се наигра... Но го разбирам за неуважението му към полицай. За да те уважават другите като професионалист трябва първо самия ти да уважаваш собствената си професия. А уважаваш ли я и си полицай, трябва да спазваш законите стриктно без оглед на това кой е под ударите им. Особено за тебе самия. А нашите полицаи в общия случай не познават законите. Мисля, в полицията трябва да се въведат задължителни курсове с изпити по закона и ВСЕКИ полицай по няколко месеца в годината да учи.
42
0
 
29
 
! Отговори
Бай Ставри преди 5 години
Само, че Захари не спира по принцип на полицай или кара направо срещу тях. Във случаите, когато е бил задържан за притежание на наркотици, те винаги се оказват на момичето до него. И адвоката му чака патрулката пред 08 РУ. Чудно откъде пари за хонорари като не работи никъде. Само го возят или кара коли с неистински номера. От Дружба е героя.
41
16
 
4
 
! Отговори
Гергин преди 5 години
Захарката не е видел ушев ,че се е настървил за двайсе левава в час и го провлачил мале.
40
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Специално на Ал.Малинов е състезателна писта за такива ***! Камери!!! Това е истината! И тупаник, след това "у кауша"!
39
4
 
22
 
! Отговори
татул преди 5 години
От гледна точка на институцията-жалкакартинка.Нужен е грамотен екип отприложни психолози.Униформи от левчеметъра,ни студено нито топло.Купуват си обувки еднодневки.Полицай овикваполицайка и т. н.Какво да искаш.Даносе оправи човека.Проблемите остават.