Темите през 2018-та: Софийски паспорт за провинциалисти

Различават ли се софийският и провинциалният боклук?
Обновена: 23 дек 2018 11:39 | 23 дек 2018 11:28, Нели Христова
221

През 2018 г. един пост на стилиста Кремена Халваджиян във Facebook предизвика вълна от коментари. В края на годитага Bulgaria ON AIR припомня как медиите реагираха медиите на този статус.

Още по темата


В своя публикация тя нарече част от жителите на столицата "провинциалисти" и апелира за въвеждането на софийски паспорт.

Припознаха ли се столичани в думите на стилиста и различава ли се софийският от провинциалния боклук?
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


221
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
156
22
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Aйде изчезвайте към родните си места какво още ми кибичите тука?! Ега зафука на 31ви и навее та да не може да се върнете поне до 7 февруари - средата на зимата!
155
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КОМУНИСТИТЕ СЪСИПАХА БЪЛГАРИЯ!!!
154
3
 
39
 
! Отговори
окъде е семейсвото и преди 5 години
тази арменска булка се взима много насериозно . Домът на родителите и бил до докторската градина .Всички там домове бяха взети от старите софииски семейсва и раздадени на приходящите комунисти с партийни книжки. не му викаха на квартала Оборище а Тодорище от Живков
153
2
 
3
 
! Отговори
V преди 5 години
Не съм от турски произход .Ми ако има кво ценно да кажеш няма да те трият? Шегувам се с наще ***..ти държавни ръководители . ЕЕЕ някой от нещата са верни .Ама аз кво мога та направя ? тия решения не съм ги взел аз .Просто гледна точка .Кажи си твойта с аргументи не с опит за обиди .Не е ли срамно да няма паметник на толкова много невинни убити българи .При положение че в Япония всяка година има възпоменание и се казва че това е военно престъпление ???
152
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В София сега е много добре, повечето селяни са се изнесли и градът е хубав.
151
2
 
7
 
! Отговори
софиянец преди 5 години
калтаците трият нормалните хора критикуващи глупавите им сензации правещи буря в чаша вода.но оставят този "V" от правата турска вяра да дрънка омразните си болни мисли.за да има ежене ,злоба и препирни+насъскване.Много странно ми се струва.Защо?
150
2
 
11
 
! Отговори
До V преди 5 години
Да бе Герб само София ли ги избра?! Не идвахте ли с автобусите да врещите срещу Орешарски?
149
7
 
5
 
! Отговори
V преди 5 години
А да не забравя.Като дадем независимост на шопия .Ще направим един паметник на загиналите наши славянски братя от военопрестъпниците американци ,като например паметника в Хирошима. Защото нашата държава ще е цивилизована ,а не нецивилизована като шопската цивилизация.Как може за толкова много убити хора да няма един камък в шопия?Повярвай те ми раковото образование на тази страна се намира между Банкя и Правец .По известно е като надупена на запад шопия.Ако това пространство се огради и изолира
148
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Таз пък *** и пречи? Ми нормално, столица ,много хора отиват по работа там. И във Варна лятото контейнерите и кошчетата изнемогват , всяка вечер ги чистят и до обяд вече преливат .Ама лятото има 200 000 туристи ,няма как търпим.
147
9
 
5
 
! Отговори
Адам Смит преди 5 години
Интересно е как селската свлоч пищи срещу политическата коректност, но като ги обидят стават бетер ревльовци.
146
4
 
13
 
! Отговори
софиянец преди 5 години
абе хора не обръщайте внимание на неква дропла и неква закъсала за материал джурналеска.що се хващате на некакви дрънканици простотии?я да го духат под вода както се казва.съскат хората.малко ли ни е мизерията?
145
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Въздуха е много мръсен от самолетите и тировете на ЕС.
144
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако ще идват ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да се научат на урбанистично поведение. Няма как да се държат като диваци в големия град, това никъде го няма.
143
6
 
6
 
! Отговори
до 154 преди 5 години
И всичките до една са дълбоки провинциалистки, даващи мило и драго да си уредят живота, защото алтернативата е по 12 часа в шивашки цех в Сусурлево, а вкъщи някой заядливец-тиранин като теб.
142
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И друг път съм изкзвал едно мнение по този повод и сега го "повтарям":Крайно време е,ние презряните нищи "провинциалисти",да се вдигнем и си създадем държава отделно от набедената и самозабравила се "столицата",да и спретнем една гранична зона със всевъзможни КПП , митници и даже граници по въздуха,със всевъзможните им атрибути,да си изберем нова столица,най-добре отново Велико Търново,ЧЕ ДА ИМ ГЛЕДАМЕ СЕИРА НА "ВЕЛИКИТЕ СОФИАНСКИ БАНДИТИ,БАРАБАР С НЕНУЖНАТА НИ ВЕЧЕ ПОЛИТИЧЕСКА ПАСМИНА!!!
141
4
 
7
 
! Отговори
до 146 преди 5 години
Е, зависи къде даваш имот. Ако е в покрайнините, един Софекзит ще се отрази на наемите, но в центъра предпочитаме да даваме само на чужденци, а такива дал Бог. Иначе има кофти софиянци и готини провинциалисти, но по правило твърде много от прииждащите си пренасят селските мурафети и дразнят.
140
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оу хаваджиян ли си ян бибиян ли си що не идеш да живееш в армения
139
2
 
12
 
! Отговори
SS преди 5 години
ЗАТОВА КАТО НЯМАХТЕ КЪДЕ ДА СИ ХВЪРЛЯТЕ *** ЧАК В СИЛИСТРА СИ ГО НОСЕХТЕ С ТИРОВЕТЕ НА БОКО ИЛИ МАЙ ЗАБРАВИ??? ДА ТИ ПРИПОМНЯ... ЩЕ СИ ВЗЕМЕТЕ ЛИ *** ОБРАТНО, ЗА ЕДИН ПРИЯТЕЛ ПИТАМ....
138
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има нормални хора и... такива гласуващи за Герб. А и софиянци и несофиянци луднахаот кражбите на цирк Герб.
137
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 150В София се къпят всеки час,