Жена удари лекарка с телефон заради болно бебе

Инцидентът е станал в Спешната помощ в Горна Оряховица
31
Жена удари лекарка с телефон заради болно бебе
Снимка: архив, БулФото

35-годишна жена е нападнала лекарка от Спешната помощ в Горна Оряховица.

Пострадалата е потърсила съдействие в полицията в 01.10 часа на 21 януари.

Тя обяснила, че жена с малко дете е дошла в кабинета и се държала агресивно.

Детето било с висока температура и се налагало да бъде транспортирано до великотърновската болница. Докато го преглеждали обаче, придружаващата го жена се развикала и ударила през лицето с телефона си потърпевшата.

Извършителката е откарана с бебето в болница във Велико Търново, но срещу нея е образувано бързо производство за причиняване на лека телесна повреда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
5
 
! Отговори
ЪЪЪЪЪ преди 5 години
Я се скрийте е.Майка ми катастрофира ,в болницата такова отношение че ми идваше да набия момчето (мед.сестра) некадърността му беше легендарна.През цялото време телефона му беше в ръцете и си пишеше същевременно докато и слагаше абокат и колко дупки напрай,колко кръв изтече,страшно беше.Малко остана но се сдържах и добре че всичко се оправи.
10
1
 
1
 
! Отговори
Бвв преди 5 години
Пациентите много често са освирепели *** без грам възпитание, които имат някаква сбъркана представа за себе си и са безкрайно невежи. Оттам медицинските работници се изнервят и така страдат и невинните. Само си представете да работите и постоянно някой да ви вика, крещи, обижда, да има необосновани претенции, да ви казва как трябва да си вършите работата, а да не знае трите си задължения по закона за здравето.
9
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Материалът е пълен с неверни факти. Дори и по телевизията съобщиха за случая и текстът на съобщението много се различаваше от този по-горе.Освен това, от всички коментари тук са налице само тези, които са написани от представители на онзи етнос. С изключение на два.
8
2
 
17
 
! Отговори
лекар преди 5 години
Спокойно,след 10 години у нас няма да има кой да преглежда деца въобще и тогава такива инциденти няма да има.Всичките лекари около мен са над 55 годишни и дотогава всички я ще сме пенсионери,я ще сме починали.По млади от нас няма,та камо ли педиатрия да специализират!
7
13
 
8
 
! Отговори
Горан преди 5 години
Абе, без причина няма да я удари!
6
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оф ми спрете да ги раждате тия деца или си ги лекувайте сами
5
7
 
30
 
! Отговори
баща преди 5 години
Само, който не е обикалял с болно дете по спешни кабинети вечер, не знае за каква гавра става дума и какво ходене по мъките иде реч. Човек трябва да е много дисциплиниран и с добри нерви, за да не почне да вика, че и да удари някой от "лекарският" персонал. За една вечер прекосих цяла София, защото от 3 места ме върнаха, а от 112 ми казаха, че било по-добре аз да си го закарам, но не знаели къде... А детето с 39.8 температура.
4
2
 
19
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Здравеопазване няма - бийте се...
3
38
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Представям си каква в била сънена и кисела лекарката, също и разочарована, че се налага реално да преглежда по време на дежурство вместо да си отспи и кабинета. Хем викат не се самолекувайте, хем лекарите работят през куп за грош. А я провинцията няма и много избор за да избягаш от бялой неадекватен
2
38
 
19
 
! Отговори
Totenkopf преди 5 години
Добре ги е набила, след като самите те не правят нищо по въпроса значи харесва да ги бият. Малко и е било даже.
1
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На синята ламбичка електората, се вихри необезпокояван денонощно.