Десетокласничка намушка съученичка, прати я в спешното

Случаят в Пловдив ще се разследва
14 мар 2019 13:30, Александър Попов
72
Десетокласничка намушка съученичка, прати я в спешното

След като ученички се биха в Габрово и Ловеч, а в един от инцидентите се включи и преподавател, отново случай на насилие в училище.

Пловдивската районна прокуратура разследва случай на спречкване между две ученички.

Още по темата
В полицията била получена информация, че десетокласничка от пловдивска гимназия е приета в спешен кабинет с порезна рана на гърба. След преглед тийнейджърката е оставена под лекарско наблюдение без опасност за живота.

При проверката е установено, че нараняването тя получила от своя съученичка, нанесла й удар с остър предмет в коридора на учебното заведение, пише "24 часа".

Образувано е досъдебно производство за нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди. Работата по изясняване на причините и обстоятелствата около случилото се продължават разследващи и инспектор "Детска педагогическа стая" от районното управление.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
5
 
8
 
! Отговори
София, 5.7 Заплата преди 5 години
Яко кьотек и драми между провинционалните козарски пропадии!
40
12
 
4
 
! Отговори
До 42 преди 5 години
Нямаше да я удрям.Сега не само ще го съдят ами ще го осъдят.Дори и да не го осъдят а те ще го, как виждаш ученици при него, да не би някой родител да си остави детето при тоя,това няма да стане.
39
2
 
12
 
! Отговори
Ром БеГе преди 5 години
Ей затуй аз моите не ги пускам на даскало сред зверовете
38
3
 
30
 
! Отговори
До 36 преди 5 години
Ако на даскала не са му стигнали силите да откъсне освирепялата ромка от другото момиче, чийто живот в момента е бил в опасност, какво друго можеше да направи. В някои случаи се налага да се действа нетрадиционно.Ти ако беше там и не ти стигаха силите да издърпаш ромката настрани, щеше ли да стоиш и да гледаш как тя убива другото момиче?Бедите се случват за секунда. Възможно е учителят да е преценил, че няма време да търси помощ от още един учител, за да я укроти. Затова е поел риск да го съдят
37
1
 
17
 
! Отговори
дядо от село преди 5 години
От нашата криворазбрана "демокрация",децата ни са възпатани ,че всичко им е позволено и ненаказуемо..Цял живот ще страдат от това мислене и общество от такива индивиди е токсично
36
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 32 ако ти харесва *** в Англия .
35
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Децата са бъдещето на една нация! - Господ да ни е на помощ какво ни чака.
34
2
 
39
 
! Отговори
Нямат право да искат преди 5 години
от нас да се съгласим, че е редно в паралелките редом с нашите деца да "учат" и такива, които имат нужда не от учители, а от ЗВЕРОУКРОТИТЕЛИ.Който родител е изтървал до такава степен възпитанието на детето си, да му търси колая. Съществува и форма на индивидуално обучение у дома. Ако детето ти пречи на останалите да учат или застрашава тяхното здраве и дори живота им, ще си го държиш вкъщи. Да се явява на изпити като частен ученик, а отделно с него да работи психолог или психиатър.
33
19
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 34 .Виж сега дори и така да е да кажем,че всички са невинни само СОП момичето да е виновно ,учителя в затвора няма право да бие ученици посегне ли на ученик в затвора.Другия учител лесно се справи с 90 100 килограмов озлобен ученик, без да го удря.Другия нанесе много удари на момичето.
32
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нормално за страна в която зам просветният министър се занимава с това в коя година е основана България а не с това което му е възложено да върши...
31
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 26Случаят с биещия учител е съвсем друг. Всички видяхме какво се е случило.Ромката беше освирепяла и след като е в категорията СОП не се знае доколко е нормална психически.Ако учителят не беше започнал да я удря, тя можеше да удуши другото момиче. Нали и ти чу? Не само е скубала съученичката си, но я е и душила, а също я е удряла с все сила с юмруци в главата. Учителят се мъчеше, но не успя да я откъсне от жертвата й. Човекът започна да удря, за да спаси живота на другото момиче
30
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НЕ учителя биещ ученичка,а учителя който се опитваше да ги разтърве..Може би трябваше да опита с погалване...
29
3
 
13
 
! Отговори
много интересно преди 5 години
До Анонимен 26А в Англия даскалите могат да пердашат на общо основание!И що така?
28
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Очаквани резултати.Родителите и са от ча.лга поколението на 90-те.....Правилно разсъждаваш, но защо спираш само до 90-те? Родителите на тия от 90-те които са от 70-те пък са виновни за тях. Така лека полека стигаме до хан Аспарух....
27
1
 
19
 
! Отговори
Жуунгла преди 5 години
Жуунгла, напрау жуунгла....
26
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Къде е клипа да видим колко е голям ножа сигурно е като ножа на Рамбо
25
4
 
16
 
! Отговори
ПрасимирКаракачмаков преди 5 години
От кое българско гето е побойничката да пращам багерите да го срутят?
24
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя случай няма общо с учителя биещ ученичка.Дори и ченгето няма право да бие задържан камо ли учител ученичка/ученик.
23
1
 
12
 
! Отговори
Стратег преди 5 години
Водили са спор по смисълът и съдържанието на учебният материал?;))) При първо таков апровинение - принудителен труд в полза на училището в продължение на 1 седмица, при второ - глоба за родителите, при трето - изключване от училището, при систематично - лишаване от правото да има средно и висше образование.
22
2
 
28
 
! Отговори
дядо от село преди 5 години
Като оплюхте и сега наказахте оня възпитател,който се опитваше да разтърве две момичета,които се бяха захапали като питбули,е това следва:бой до смърт.И никой няма да смее да се намеси ,защото ще го изкарат виновен..