Моторист удари 84-годишен на зебра, дядото с опасност за живота

инцидентът е станал на пешеходна пътека във Враца
28 юни 2019 15:10,
42
Моторист удари 84-годишен на зебра, дядото с опасност за живота
Снимка: bTV

84-годишен мъж е с опасност за живота, след като е бил блъснат от моторист на пешеходна пътека във Враца.

Инцидентът стана малко преди 10:00 часа пред болницата в града, където е много оживено и има няколко пешеходни пътеки.

Дядото в момента е с опасност за живота и е на командно дишане.

39-годишният моторист обясни пред bTV, че се опитал да избегне бус, разтоварвал хранителни стоки в непосредствена близост до пешеходната пътека.

Пробите на шофьора за алкохол и наркотици са отрицателни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не виждам, какво се заяждате с пишман мотористите. Сами си намират пътя... Повечето към небето, някой към съвестта.Оставете ги техен си избор. Да си носят кръста.
34
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Мотористчетата искат другите да са толерантни към тях, но истината е че повечето от тях постоянно са в нарушение на пътя."Щото ония с колите са много примерни и нищо не нарушават, нали... ;)))
33
2
 
0
 
! Отговори
Krom преди 4 години
До Пенсионер 34 - говоря за злобата която се лее тук, когато се появи статия за моторист. Особено - за загинал на пътя. Сто процента, повечето коментиращи критици са писали доста гадости под подобни статии. Показва определен начин на мислене. Инак ти пожелавам безаварийно каране.
32
2
 
2
 
! Отговори
Пенсионер преди 4 години
До Krom 13 Прав си , но посмали малко. Триста човека убити за месец....Прочете ли какво си написал. И аз съм моторист на 69г.и четири пъти се опитваха да ме убият, като ме засичат излизайки от страничен път.И всички казват че не са ме видяли. Нали фаровете светят...
31
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е къде на снимката видяхте "спящ" - легнал полицай ? Освен това един мотоциклет може да ускори много по-бързо за кратко разстояние, така че този аргумент за ниска скорост не важи. Освен това ако е карал с ниска скорост е щял да предотврати инцидента. Да не говорим, че когато един шофьор преминава през ПП е длъжен да внимава, защото една ламарина не може да се сравнява с един живот !
30
6
 
3
 
! Отговори
Да допълня... преди 4 години
До Анонимен 4 Врачанин. Познавам мястото и е осеяно със спящи полицай през 50 метра. Така че високата скорост не важи. Дядото е излязъл зад буса без да се огледа и ето ти белята.
29
4
 
0
 
! Отговори
Krom преди 4 години
До Анонимен 19 - въобще не ме боли какво караш, от къде скачаш и дали жена ти има или няма топки. Видимо си пристрастен. Съотношението на автомобили към мотоциклети или мотори (разговорно) - апропо какво е моторист? - не оправдава съотношението на убийствата - подчертавам, с автомобили. Жалък е и опита ти да смесваш темата за нарушилия закон моторист и това, че автомобилистите масово не се съобразяват с мотористите, правейки "хапливи" намеци. Поясненията с удивителна запази за жена си!
28
1
 
5
 
! Отговори
ники преди 4 години
Само да поясня на всички мотористи мотора върви комплект с ковчега и много бързо се стига в отвъдното границата е много тънка а койо ми каже че ще кара бавно да си отвори прозореца на колата и да се покаже през него същото е мощен мотор увлича не се кара бързо както и моториста е коментира заобикалял спрел да растоварва бус и се е опитал да избегне пешехоодците иначе казано ако беше карал в ограничението за града едвали щеше сега да се обяснява и да реве така че лично много харесвам моторите но
27
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В последният месец на пътя били загинали над 300 човека твърди моториста. Колко от тях били убити от мотористи? Е, не са 300, а може би 30 и обикновено мотористите се самоубиват карайки с висока скорост, а не убиват. В случая какво му е виновен възрастния човек на моториста във Враца, та го е блъснал очевидно с висока скорост?
26
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мотористчетата искат другите да са толерантни към тях, но истината е че повечето от тях постоянно са в нарушение на пътя.
25
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен 7 преди 4 години
До Krom 13. Колегата от пост 19 ви е отговорил много точно и ясно, така че мога само да ви пожеля да си карате мАтора с повече акъл и внимание, а не само с топки !
24
3
 
1
 
! Отговори
министъра преди 4 години
аз ако съм министър на транспорта ще забраня движението на превозни средства на територията на България и ще спася толкова много хора. гласувайте за мен...няма превозни средства няма проблем...
23
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз не хваля соца,а посочвам как беше решено зареждането на магазини и почистването на улиците. Тогава живеех на централен булевард,а под блока имаше магазини,та имам спомени.
22
3
 
2
 
! Отговори
Бай Ганя преди 4 години
Дибре. Там има 4 коли на кръст и тоя е насмел човечецот.
21
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Пази моториста" звучи като "пази камикадзето".
20
1
 
12
 
! Отговори
Аз преди 4 години
Кампания"Пазете моториста!" ни продъни ушите.
19
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То по соца, какви магазини е имало? С кисело мляко и вафли ли :) хахаСпомням си като дете в края на 80те преди да падне тоя военен режим... Се редиха на опашка нашите да купят 3 хляба да имало до другия път. Хаха боже славни години са били.Горките нищо, не са видели от живота. Ако знаят немските пенсионери, как живеят. Всеки почивки по света, сладкарници, вечери в ресторанти... Ако бях на ваше място щях да съм бесен... Не да хваля това време.
18
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До така нар. KromЗабелязал съм, че си рядко-вдлъбнато парче и мисленето не ти е силна част.Сега да се поясня!Да караш мАтор не е до топки, а до желание и възможност. Аз например карам мотоделта и скачам с парашут, но не ми се кара мАтор. Жена ми и тя скача с парашут, ама няма грам топки. Лично съм проверявал.Относно катастрофите "колко с коли и колко с мотор"- а колко са колите и колко мАторите в проценти?! И се казва МОТОЦИКЛЕТ. Мотор му викат кРОМ-ите, ако усещаш какво искам да кажа?!
17
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Оцелял от ВСВ, но срещата с днешен *** явно е по-опасна
16
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мотористите карат безумно, но дибилите с бусовете, които спират където им падне и създават паника за цялото движение лично мен ме натоварват доста повече.