Моторист загина при катастрофа с кмета на Костинброд

Инцидентът е станал на кръговото на входа на града
38
Моторист загина при катастрофа с кмета на Костинброд
Снимка: Булфото, архив

В катастрофа, в която е участвал кметът на Костинбрд - Трайко Младенов, е завършила с жертва, съобщиха от МВР.

Инцидентът е станал снощи, преди 19.00 ч., на кръговото кръстовище на входа на града.

При инцидента колата, в която е бил кметът, се е сблъскала с моторист, който е загинал при удара.

Причините за катастрофата се изясняват.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
3
 
! Отговори
Я па я..! преди 4 години
До Анонимен 34 Така и КАТ не виждат мотористите . Докато го види , докато се чуди какво е това и вдигне палката , моториста го е отминал. И те така.
30
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мотористите трябва да знаят, че има много малко време между момента, в който шофьорите на автомобили могат да ги видят и момента, когато преминават прелитайки покрай автомобила. Разстоянието, на което мотористите стават видими е между 30 и 120 метра в зависимост от пътя и ППС на пътя. При 100 км/час 30 метра се изминават за 1,08 секунди, а 120 метра за 4,32 секунди, но мотористите рядко се движат само с 100 км/час, а обикновено с доста повече и е учудващо, че се учудват, че не са ги видяли.
29
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Интересно как можеш да видиш моториста летящ с 200-300 км/час при ограничение за мотористите от 50 км/час в населено място, 80 км/час извън населено място и 100 км/час на магистрала. При 200 км/час, 100 метра се изминават за 1 секунда и 8 десети (1,8 секунди), а при 300 км/час се изминават 150 метра за същото време (1,8 секунди).В същото време мотористите претендират, че шофьора трябва да ги е видял.
28
0
 
2
 
! Отговори
Така е .. преди 4 години
До Уточнение 31 Лично съм свидетел как собственик на вестник коментира футболен мач , без изобщо да е бил там. Така че нищо чудно.Съвременна журналистика.
27
5
 
2
 
! Отговори
Пенсионер преди 4 години
До Анонимен 21 Моторист на 69г.Да си чул че некадърни шофьори избиват мотористи като ги засичат? Дежурната реплика е , не съм го видял.Разбира се и мотористите имат вина , но тя е далеч по малка.Лично мен четири пъти са опитвали да ме убият.
26
1
 
2
 
! Отговори
Уточнение преди 4 години
Само едно уточнение - фактическо обстоятелство, което няма отношение към това кой е "виновен" или "невинен" при това произшествие (катастрофа), но тъй като във всички медии се разпространява неточната информация, че катастрофата е станала "на кръгово кръстовище в началото на града", което не отговаря на истината. В действителност произшествието е станало на "Т"-образно кръстовище на Ломско шосе - не в урбанизираната (населена с жилищни сгради) част на града, а по скоро в определената и т.нар. "промишлена зона".
25
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хич не ме кефят ниско прелитащите, но от тея на държавна хранилка с власт по-гадно няма.Моториста невинен! Лека му пръст!
24
3
 
1
 
! Отговори
Krom преди 4 години
До Анонимен 15 - ти си болен човек. Наистина. Виж, не е необходимо дори да те характеризирам - поста ти издава озлобен да оскотяване пенсионер, пишещ гадости от които на нормален човек му се повдига. Много лошо човешко същество. Както по долу писах, наказваш себе си, защото злобата е отрова - пречи ти да се радваш на собствения си живот. Жал ми е за теб, наистина.
23
1
 
6
 
! Отговори
Моторист преди 4 години
В България има много собственици на мотори и много малко мотористи. И тоя кафеджия-позьор го доказва, за съжаление! Тръгнал с двойно над разрешената скорост, по бронирани къси ***... Един истински моторист не кара така! А тази позьори само настройват автомобилистите срещу мотористите!
22
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
При шофиране с разрешена скорост и с нужната екипировка този моторист щеше да е жив. Съдя от това, че е ударен в кръгово, една лека кола няма как да кара бързо в кръгово.
21
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някой познава ли мотоциклетист, който да спазва правилата?!На тях не им дреме за собствената им безопасност, трябва да ми пука на мене, че поредният самоубиец се помлял......
20
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мотористите на пракитика непрекъснато са в нарушения на пътя, но КАТ не ги санкционира. Защо?Превишена скорост и забранено изпреварване, са най-честите нарушения на мотористите, които те непрекъснато извършват.
19
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вчера се прибирам към София. Път в населено място, разрешана максимална скорост 50 км/час, тук-там 40 км/час, заради пешеходни пътеки и спирки. Карам си с 49 км/час, а покрай мен прехвърчат мотористи, сякаш съм спрял. И аз мога да вдигна тези скорости, но не го правя. Защо после като стане катастрофа, аз да съм виновен, а не моториста превишил в пъти разрешената скорост. Случаят в новината почти сигурно е точно такъв.
18
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Почти няма шофьор на автомобил, който да шофира с над 100 км/час над разрешената скорост, както правят почти всички мотористи. После някакви твърдят, че мотористите не били виновни.
17
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Претрепал се е сам, вместо да претрепе други хора, както обикновено става с тези скорости, с които се движат мотористите, а КАТ спи и нищо не прави. Максимално разрешената скорост на мотористите извън населено място е 80 км/час. С колко е карал този, с 180 км/час, с 280 км/час или с повече?
16
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако е бил и каска и екипировка сигурно е шял да оцелее, ама не.... *** е гъзар а правилата са за балъци... А той дали не е карал пърдящия мотор все едно е хванал господ за шлифера....
15
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като им кажат, че са подвижни донори не вярват..... Ама като се размажеш с 300 и за донор не ставаш.Отделно тероризират всички с шума и рева на мотоциклетите си, няма и ден да не псувам поне 10-тина мотоциклетиста заради оглушителния рев на мотори. И ми обяснявате, че трябва да ми е жал.Чисто човешки - да, но като участник в движението като пешеходец и шофиращ автомобил - не е голяма загуба, eстествен подбор. Той щом не се пази, как да го пазят другите?! Няма как да стане!
14
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези мотористи гледат много състезания с мотори . И се вживяват на спортисти на писта. Трябва да гледат как е на Запад как се кара и как моторите не им вдига шум. Трябва да си оправят културата на каране.
13
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Моториста е безхаберен и безразсъден, не спазва законите и правилата и аз трябва да се чувствам виновен за закономерния резултат, че се е претерепал? И защо?! Да скърбим и героизираме простотията им ли?! Жалко, че отварят беля на невинни хора като тоя кмет!
12
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До KromКачили се мръсните комплексирани селяци на мощни мотори и карат като изоглавени с изпърдяните си мотори все едно са на кушия.Не ги съжалявам такива безхаберници. Тероризират хората с рева на гърмящи ауспуси и се изшиват като камикадзета. Да бе мирно седяло не би катафалка видяло! Да изчегъркат каквото е останало от него и в чувала на техните!