Певецът Васко Чергов бил одрусан с 11 лв. за вода

Цените в заведението в албена вече са други
78
Певецът Васко Чергов бил одрусан с 11 лв. за вода
Снимка: Facebook

Една касова бележка, от която е видно, че в заведение в Албена минералната вода струва 11 лева, разбуни социалните мрежи. Даже се превърна в нещо като основно доказателство защо няма туристи по българското Черноморие, наред с високите цени за шезлонги. 

Оказа се, че потърпевш в цялата ситуация е бил певецът Васил Чергов.

"С моя екип знаем какво сме поръчали и си правим много бързо сметка кой какво е ял и пил. И ми направи впечатление, че е доста висока сметката. И се загледах в цената на водата. В касовата бележка пишеше 11 лева. Направи ми впечатление, че и пърленката струваше 9,50 лева", обясни Чергов пред Нова.

Певецът допълни, че преди да си поръчат, той и неговата компания са разгледали менюто и си поръчали храна, която не е във висок ценови диапазон.

Собственикът, който всъщност не е нарушил закона, има свое обяснение за високите цени. Той се ядосал на туристи, които заемали масите му и поръчвали само пица и вода. Затова решил да ги "закове" нагоре в менюто.

След като случаят набра популярност и цените в заведението се "кротнаха" и вече са други.

Маргита Тодорова – директор на "Маркетинг и реклама" към КК "Албена" се извини на клиента за грешката, която е допуснал техния партньор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
стига се занимавайте с мутроморието, оставете ги да гният, празни плажове , хотели и кръчми
52
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Заковава клиенти!!!Не му е на акъла как него може да го ковнат със сигнали до НАП, КЗП, РИОСВ и РИОКОЗ....
51
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Преди време бях командирован в Несебър - стария град за месец. Отсреща заведение - по цял ден седи празно и си правя устата да седнем с колегите да си поръчаме. Коментарът на сервитьорката беше: "Няма какво да ми сядате да ми висите тука един час на една кола и една вода!"С тоя манталитет какви клиенти каква печалба?!
50
0
 
34
 
! Отговори
Заковава клиенти!!! преди 4 години
Обърнете внимание!Ядосал се на клиенти, че стояли само на пица и вода и решил да ги "ЗАКОВЕ"!!!Той тръгнал да НАКАЗВА клиентите! Влизаш в заведение да си оставиш парите там, а собственикът ЯДОСАН, решава да те ЗАКОВЕ!!!Това е страшно!
49
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Затова решил да ги "закове"" Типично по бyлгаристaнски.
48
0
 
18
 
! Отговори
123 преди 4 години
Ами да спре да предлага пица. Нормално е човек да си поръча само пица и вода.. или като седне е длъжен да прави минимум 50лв. сметка и да трябва да си поръчва цялото меню, защото управителя му скимнало така. Пълни глупости е говорил, просто си е надул цените.
47
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 43Стоенето в заведение по час ли става? Нещо такса за стоене в заведение ли има като паркинг? И вече с камери ли заплашваш? Нека ресторантьорът да сложи табела, че в заведението му има време за престой и че на час клиентът трябва да прави по еди- колко си лева сметка.Кое е това заведение? Напишете му името!
46
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Българин!браво и ти си голем тарикат, достоен наследник на бай ***.
45
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
втора поредна година отивам в Турция на море, пред заведенията на нашето Черноморие освен да си правя майтап с викачите, друго не мога да си позволя.
44
13
 
2
 
! Отговори
Българин! преди 4 години
Българският народ го е казал отдавна: "КЬОРАВ КАРТИ НЕ ИГРАЕ!" Гледах целия репортаж по Нова (засякох го съвсем случайно и ми стана интересно)! В репортажа съвсем ясно се казваше, че ЦЕНИТЕ НАИСТИНА СА БИЛИ НЕРЕАЛНО ВИСОКИ, НО И ЧЕ В МЕНЮТО СЪВСЕМ ЯСНО СИ Е ПИШЕЛО, КОЕ КОЛКО ТОЧНО СТРУВА! Това, че тоя зап-лес и приятелите му СА СПАЛИ ДОКАТО ПОРЪЧВАТ СИ Е ЛИЧНО ТЕХЕН ПРОБЛЕМ!
43
5
 
1
 
! Отговори
Асис преди 4 години
Певец ли е, Васко ли е, работата е ясна! Певци, сър!
42
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Албена - с главна буква се пише Саше. Иначе не само на морето и череши да си купиш на пазара за българският "търговец" е унизително да печели от оборот, а по-содотйно за уважение според него е да се печели от съдиране на кожи, иначе не може да се пише голем тарикат.
41
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 38Много не се напъвай да доказваш нищо за да е обектвино всичко трябва да дадат трибуна и на другата страна. От една страна не е коректно да се променя цената, но от друга ако са седели 3 часа и аз щях да ги одрусам Има си камери в заведението сигурно и може да се види всичко. Кой нормален човек преживя една пица 3 часа и после няма 11 лв в джоба си има си едно обяснение че са българи не знам в Молдова илиРумъния да има такъв случай.
40
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 33Заради тоя начин на мислене сте на тоя хал, наглеци.
39
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако ще да седя 2 дни на границата с Гърция, ако ще земетресения да тресат и вулкани да изригват, да спрат фероботите и да ме глобяват полицаи няма никога вече да отида на кафявоморието при гнусните мутри и водичките йм по 10 лв.
38
0
 
9
 
! Отговори
BB преди 4 години
Хаха . Добре дошли в Албена!
37
4
 
2
 
! Отговори
съвет преди 4 години
Значи ето какво се прави-взимате си от къщи пластвасова бутилка с надпис "Екс Ле Бен", пълните си от чешмата, и пиете на пража-да мисли публиката,че сте си купили френска минерална вода. после си връщате шишето,, и го пълните пак с чешмяна вода.
36
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименВъпроса не е в това кой колко е беден. Като си на ресторант, плащаш повече, защото не си купуваш вода и храна от магазина, а получаваш УСЛУГА. Че в България на практика такава не получаваш е ясно - шефа-мутра те гледа накриво, сервитьорките ти сумтат недоволно, щото им пречиш да си цъкат телефоните, чакаш час да ти донесат поръчката и 30 мин. за сметка. И срещу това - 1,5 л. вода с 1000% надценка. Имам пари, искам вие - мутрите, да нямате, защото не заслужавате. Капиш, селски?
35
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ресторантьори идва много длъжко за пиян език и задължава като функция! По кратичко - рекетьори! Отговаря и на профила!
34
0
 
15
 
! Отговори
Анонимка преди 4 години
Много се извинявам, но водата на островите в Гърция струва не повече от 2-3 евро в заведение. Дори ако я купиш в едиствения супермаркет към хотела с 4 звезди, плащаш 0.70 цента. В България още не са разбрали, че мотото "Ден година храни" само ще им изгони завинаги туристи и клиентела.