С джип на плажа "Перла"... Следват проверки, глоби и кой е крив в случая

Според собственика на возилото нямало забранителни табели
198
С джип на плажа "Перла"... Следват проверки, глоби и кой е крив в случая
Снимка: Facebook

Гледката със затънал джип на плажа "Перла" в Приморско се превърна в истински хит в социалните мрежи. Мнозина "наточиха клавиатурите" за да създадат нови глави в родния фолклор, а други тъжно констатираха, че заради подобни случаи българите избягват родното море.

Разбира се, собственикът на джипа Христо Щърбанов не е паркирал джипа си във водата, за да му е наблизо. Той заяви, че инцидентът е от 6 юли и искал да закара джета си до водата.

"Абсолютни глупости са това, че "джипът газил хора по плажа". На това място редовно се правят състезания и докарват джетовете си по този начин. И аз съм помагал на закъсали в пясъка коли", заяви пред bTV Щърбанов. 

По думите му нямало никакви забранителни табели за коли.

Не така смята концесионерът на плажа Лъчезар Захариев.

"Според правилата джетове могат да се откарват до водата само с колесар по специално изграден на пясъка коридор, за който е взето разрешение от местната морска администрация. Има табели, които забраняват влизането с коли", твърди той.

След случая започва цялостна проверка на плаж "Перла" край Приморско. От Министерството на туризма се самосезираха и съобщиха, че ще наложат глоба на концесионера, тъй като е допуснал автомобил да навлезе до водата. Очаква се наказанието да бъде в размер на 6000 лв.

Ако бъдат установени и други нарушения, ще му бъде отнета концесията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
2
 
12
 
! Отговори
малко мозък преди 4 години
До 113Това е МПС, нали ? Тогава КАТ имат думата. АКо беше самолет, тогава "Въздушно движение" щеше да има думата, а ако нбеше лодка/кораб - Изпълнителна агенция "Морска Администрация"
131
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
После Ангелкова ви виновна, че плажовете пълни с маймуни. Много блещите тук, а на вън мълчите. Що не му скопихте на тоя цял плаж.? Да му покажете, че неможе да прави каквото иска? Седите гледате и бутате...Къде е гражданското общество? Защо не се обадихтее на 112 да кажете? Само в чата сте силни на живо мишкиии
130
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
хей бро тва в гърция щяха да му вземат джипа и най- малко 5 г. затвор за унищожаване наплажната ивица
129
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
да ве Хеменгуй го казал всичко без море е дълбока провинция
128
0
 
9
 
! Отговори
Бау преди 4 години
Някоя батка, някой младеж. Хората правят такива неща. Даже да имаше табели пак щеше да отиде ... Държавата , политиците , извънземните виновни ... Голяма драма...
127
3
 
11
 
! Отговори
ходи си в гърция преди 4 години
*** от софия дето искат морето под витоша
126
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименКакво общо има "Пътна полиция"/КАТ с плажа?
125
1
 
20
 
! Отговори
хм преди 4 години
Няма държава, няма власт, няма контрол / още по-малко респект от контрол /, няма обществено, нито индивидуално съзнание, при таз схема няма как да ги има - ето простотии на всяка крачка и всеки с големи претенции за неговите права. Чий го дърви с тоз джип на място, където са пуснати на свобода един куп деца, всички като отвързани... това плаж ли е какво е...
124
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Той неможе да чете откъде да знае закона. Чакаме мерки от Кат.
123
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
НЯМА ВЕЧЕ ЖИПОВЕ, ЖЕТОВЕЕЕЕ
122
1
 
20
 
! Отговори
! преди 4 години
Закона забранява коли по пясъка! Какви табели повече трябват на господина?
121
0
 
23
 
! Отговори
Morski преди 4 години
Никой ли няма да го каже:Джета може да се вкра през плажа като се дърпа колесара на ръце. Трябват двама човека. Но не е престижно така.Затова го вкрават с джипове.После проблеми и лъжи.
120
0
 
11
 
! Отговори
Берлин преди 4 години
Класически средноаритметичен ***. 95% от населението са 1:1 с тоя.
119
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
не закачайте човека, отивал е да прибере изхвърлените от морето крави
118
0
 
25
 
! Отговори
Сър Ганю преди 4 години
На Сър *** му трябват табели, катаджии и пълен контрол понеже сам не се сеща кое е редно и кое не. Ама пък като види табела и катаджия се перушини, че не мой тъй някоя си табела да му казва къде ще кара, с колко и на колко..
117
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Българска работа ***
116
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 114Рампите трябва да са метални или дървени и да могат да се монтират ама отде у мутрите там нженерна мисъл. Бе стойте си у средновековието.
115
0
 
21
 
! Отговори
Стрезов преди 4 години
Тези бутат джипа към морето!?!Не е потънал достатъчно ли?Искат да го мият?
114
28
 
3
 
! Отговори
Красю преди 4 години
Какво е виновен колегата с джипа не знам. Не е убил никой, кара си джета и си прави кефа. Човешка завист.. това е проблема явно
113
31
 
4
 
! Отговори
Мая преди 4 години
Моя приятел там си фкарва Порше Кайена сяка седмица. И ние имаме жет. Два пъти ни са прайха там некви Скъсаняци че не можело, ама он моя кат слезе от жипа два метра мускули с ланци и татуси по цялото тяло даже и кафе му предлагат да черпят. То тая дъндъния става заради дребни душици и завиждачи дет нямат два по един ама на море ми тръгнали. Винаги българина се озлобява срещу успели хора, завистта не води до никъде. Хора работете и мислете. Сяко благо си иска усилен труд и топки