Майката на убитата Кристин: Съберете се българи, искам справедливост

Вижте какво се е случило в селото
Обновена: 17 авг 2019 21:15 | 17 авг 2019 21:08,
357

Семейството на отишлата си без време 7-годишна Кристин се моли за справедливост.
Още по темата

По време на престъплението Милка е в Сливен, където работи на пазара. Когато разбира за случилото се, тръгва веднага към селото. Внучката ѝ открива съседа Деньо.

Деньо оказва първа помощ на 7-годишното момиченце. А майката на Кристин е категорична, ще съди болницата.

От лечебното заведение в Сливен отказаха коментар.

В същата болница в момента лекарите се грижат за здравето на главния заподозрян за убийството - Мартин Трифонов, тъй като при преследването в петък, той беше прострелян в крака.

Според майка му, бягал от полицаите, заради лошия си опит с тях от излежаването на предходна присъда за блудство.

Тя признава, че след като убил детето, Мартин се прибрал за 10 минути в дома си. Приготвила му ядене. Обещала му да не го предава. Това обаче се оказало тежка дилема.

Стоянка разказва, че синът ѝ бил добро дете. Покойният му баща го биел, завършил 11 клас, увличал се по бойни изкуства и обичал да рисува.

Нямал приятели.

И докато майка му тъжи дали някога синът й ще ѝ прости, в къщата на убитата Кристин се молят за справедливост.

Вижте още в репортажа на Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


357
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
0
 
25
 
! Отговори
Жалко, жалко... преди 4 години
...за детенцето.....Мир на праха му!Разбираема е болката на майката, но тази жена явно не може да разбере, че в линейката, при пациент в такова състояние, често е трудно да се направи нещо повече, освен бързо транспортиране до болницата. Ако става дума за дете, което е преживяло шокиращ инцидент, най-добрият придружител в подобни ситуации е някой близък / най-добре майката/ , така стресът от линейката и непознатия лекар в нея ще е по-малък.
98
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пишете каквото си искате,повтарят се тези мръситии и нищо повече.Как да им пука на от горните етажи като и те са такива.
97
1
 
31
 
! Отговори
Александър преди 4 години
Потресен съм как дори при такава трагедия платените *** си пишат опорните точки. Не можете ли поне пред такъв ужас да замълчите за малко??? После пак ще си спечелите стотинките с коментари под някакви други новини ... Защо трябва всяка тема да обръщате в повод за пействане на едни и същи опорни точки - русофилски, русофобски, все едно??? Едно 7-годишно дете няма да тръгне на училище, няма да изживее живота си, отишло си е по най-ужасния начин. А вие тролите ...
96
0
 
16
 
! Отговори
Никола преди 4 години
Толкова случаи има с рикоширали куршуми,улучени в челото(?) при опит за бягство,при този случай къде са се целили,че са го уцелили само в крака???
95
7
 
19
 
! Отговори
антисоросоид преди 4 години
До 284 АнонименАбе ти май си на някакви нова силни хапчета ! Всички безобразия стават заради сороскитеантибългарски НПОта които управляват в сянка България. каква руска федерация те гони бе? Ти сигурно си активист от някое от тези НПОта та драскаш тука
94
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Справедливост няма, има превенция.Превенция значи задължително наказание за всяко престъпление,не 21-годишен с присъда за блудство и сумай ти кражби да се разкарва свободно из селото.напр. в омразната ви америка, където всички са много прости педофилите имат гривнички и са видими в интернет, т.е. веднага може да проверите дали около вас живее такъв. Освен това има един много хубав закон- за трето престъпление задължително максимално наказание. това е. Ама те са прости...
93
26
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Съберете се бе българи аре дай Боже , изклоете се и избийте се с ромите като в Косово и накрая печелим пак ние Османските турци в България
92
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Съберете се българи" казва жената. Но как да се съберат, като ги има Н С , който са слуги на Москва. Изплащат милиарди на Тайни Фирми свързани с Руската Федерация. Дори и за неплатени данъци към НАП не ги търсят. Ползват и Българска собственост за развитие на бизнеса си. МЕСТНАТА ВЛАСТ Е В ДЪЛБОК СЪН
91
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Странно е че не обвинява за смъртта на детето изнасилвача и убиеца , а лекаря че не седял до детето по време на транспорта с линейка? Това племенна солидарност ли е ?
90
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То българите не могат да се съберат и да изчистят държавата си от Руски Навляци, за което им плащат милярди. За недоговорени строежи, руски пирадмиди в банки, мълчат за милиони изчезнали пари. И същите тия българи им робуват и им лъскат паметника насред София.
89
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пострадалите са трудови и честни хора. Постигат с изключителен труд и воля материалните си нужди в домакинството. Местната власт не е ли виждала бездействието и семейството на заподозреният как се издържа. Къде са специалистите от соц. Грижи. На ли взимат заплати
88
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В тоа град Сливен и околноста само българизирани Роми живеят , същите тези Племена дошли по време на Византия по нашите Земи , въпраса е дали са минали под ножа тогава по време на Покръстването? много интересна Новина ще излезе , да не стане само Скандал Защото същите тези Роми са християни и носят чисто български имена , защо , те самите да отговорят
87
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Видими резултати! Гарантирано от герб!
86
11
 
17
 
! Отговори
Монов преди 4 години
Родители, пазете децата си! Никога не ги оставяйте без наблюдение, никога не ги изпращайте сами в магазина да ви купуват цигари! Особено в малки населени места или в тълпата на големия град. Деца се крадат, деца се отвличат, деца ги убиват! Защо се сеща тази майка сега да съди държавата, на запад отдавна да са я осъдили за неизпълняване на родителските й задължения. Защо е оставила детето си на грижите на възрастни хора???? Не е ли помислила за опастностите, които дебнат детето?
85
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Те гербаджиите са си такива. От малцинството.
84
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 272 Член ли е бил на партията че да бъде изключен ! Хахо , изключва се някой който е член ! А че е "от актива на ГЕРБ" - смени си памперса че миришеш !
83
12
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Убиецът е бил от актива на герб в селото. Още дори не е изключен от тая партия.
82
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всичко е ясно, сега виждам как са наредени фигурите на дъската. Истинските българи са избягали. Останали са бг-мохамеданите и ромолюбците. На ромеите на им дреме за случая, майката прави циркове за пари, вече не може да го продаде да проси и джебчийства в ЕС. За което до момента има най-малкото хиляди репортажи. Плащаме им тока, водата, размножаването, накрая ревем за тях. Но както казах вече няма българи тук. Това е бъдещето.
81
1
 
8
 
! Отговори
Корекция преди 4 години
Споменатите от проф. Иво Христов 80%, са просто една остаряла експертна оценка. Вече са 99%.
80
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бе може да ви избиват децата, ама нали имате бонбонки Тик Так.