Мартин признал, че е убил Кристин! Бил пиян - пил ракия и бира

Разказал смразяващи детайли за престъплението пред адвоката си
Обновена: 18 авг 2019 12:17 | 18 авг 2019 12:14, Александър Попов
180
Мартин признал, че е убил Кристин! Бил пиян - пил ракия и бира
Кадър: Bulgaria ON AIR

Мартин Трифонов, основният заподозрян за убийството на 7-годишната Кристин в сливенското село Сотиря, е признал вината си пред назначения му служебен адвокат.

Това се е случило в болницата в Сливен, където 21-годишният Мартин се намира в момента, след като бе ранен при ареста му, съобщава bTV.

Мартин Трифонов е разказал с подробности извършеното от него и какво точно се е случило. Адвокатът призна, че става въпрос за смразяващи детайли за престъплението. Заявил, че осъзнава какво е направил, че съжалява.

Още по темата
Той изтъкнал, че по време на престъплението бил пиян – първо пил ракия, после бира.

Всичко, което заподозреният е разказал, тепърва ще бъде проверено. За целта ще бъде проведен следствен експеримент на мястото на престъплението.

Според неговия служебния защитник в подобни случаи едва 70% от думите на задържаните за тежки престъпления могат да бъдат приети като истина и се потвърждават в хода на следствието.

Понеделник ще е ден на траур в община Сливен заради убийството на 7-годишното дете.

Прокуратурата вчера повдигна три обвинения на 21-годишния мъж – за убийство по особено жесток начин на непълнолетно лице, за изнасилване и за блудство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
3
 
18
 
! Отговори
tim преди 4 години
Май и този адвокат плещи на заплес нали казаха че не употребил алкохол
33
1
 
23
 
! Отговори
tim преди 4 години
Не мога да разбера докога и адвокатите ще си правят пиар ако това се случи в нормална държава за нарушаване на адвокатската етика първо съда да го е отстранил второ да е сезирал колегията и да е аут от професията има си прокуратура и разследващи който доказват вината съда раздава присъди адвоката не нито прокурор нито съдия нито разследващи пък няма право да изнася информация по разследване и дело
32
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Такова пиене държи 2-3 дена и може да се отчете по кръвна проба,а когато минавал покрай питбулите пак е бил също пиян за да го надушат отдалеко,само че ония не бягат от такъв както казват и лудия бяга от пияния.
31
30
 
8
 
! Отговори
PPK преди 4 години
Мартин Стоянов Трифонов е българин, а детето е от другия етнос, етническите обобщения не вървят.
30
1
 
15
 
! Отговори
ами преди 4 години
Признал всичко...вече си осигури 1/3 от наказанието и както се изказа Марковски,ако не се промени закона няма да лежи повече от двайсетина години и ще излезе още по закоравял престъпник /дано не излезе жив/
29
15
 
13
 
! Отговори
Мexмeд Йopдaнов преди 4 години
Ако това е истинския виновник трябва да получи доживотно наказание, но аз имам опасения че пак натопиха някакъв човек. Разказал на адвоката си, а адвоката му разказва на медиите ?!? Нагласена история ми се вижда, а същевременно истинския убиец може би е някъде на свобода.
28
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мартин Трифонов, основният заподозрян за убийството на 7-годишната Кристин в сливенското село Сотиря, е признал вината си пред назначения му служебен адвокат. Адвокатът призна, че става въпрос за смразяващи детайли за престъплението.Е този що за адвокат е, който разказва на медиите какво признава клиента му?
27
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ох, *** да излезе некой политик да каже нещо, че не вървим на добре, че трябва концепция, или нещо такова, да каже нещо и да го пуснат по медиите, сега е времето някой политик да излезе и да каже нещо!
26
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Присъдата трябва да е го сложат в една килия с всичките премиери, министри и останалите официални крадци, 1 месец без храна и вода и тогава да го пуснат.
25
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Така го е научил да казва адвоката му назначен от антибългарскотосороско НПО БХК
24
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Раждат много деца, защото много хора трябва да се раждат в ромски семейства и да имат такива съдби. Съдба идва от съд. Кой управлява прираста? В Германия защо се раждат малко деца и имат отрицателна демография, като немците правят най-добрите кафеварки и перални, а деца не могат да правят - защото мнго хора трябва да се родят в Африка, в ромски семейства, където трябва. Всичко е точно.
23
2
 
6
 
! Отговори
Европедонекрофил преди 4 години
Висшия пилотаж е най напред да убиеш и после да изнасилиш...
22
1
 
7
 
! Отговори
Мехмeд Йopдaнов преди 4 години
Жалко е че в Българиа стават такива неща .
21
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 26 ( Гошу)Ултрасите,моето момче, основно събират електорат по избори и трошат джамии паметници на културата. Естествено срещу съответното заплащане. Също така се млатят с павета по градинките или крадат от алкохол от бензиностанции и магазини и плашат местните като са на гостувания. Не са големи борци за правда и свобода от мен да го знаеш.
20
2
 
11
 
! Отговори
Форумен Едиот преди 4 години
До ГoшуНяма да го срещнеш. Тия геройски приказки ги плямпай на баба си . И тя няма да ти повярва , ама поне ще имитира възторг към юначното си внученце .
19
1
 
15
 
! Отговори
Някой преди 4 години
До Fenasi KerimТова добре, но явно все пак продължава да има такива ненормалници. Щом има тв-материал...По принцип смъртната присъда доказано не намалява престъпността. Спарвка - изнасилванията в Индия. Там бесят, но нападенията не спират. Кастрацията ми звучи по- добре; хем цивилизовано, хем виновният има цял един живот да гледа момиченцата с влажни, тъжни очи... И, разбира се - подробен регистър на извратеняците с публичен достъп.
18
0
 
12
 
! Отговори
П.Петров преди 4 години
Смъртта е леко наказание, а "по особено мъчителен начин" не е хуманно, макар в случая да го заслужава. Все пак не ми харесва да го храним и лекуване докато умре от старост, а още по-малко би ми харесало след някоя и друга година този из.род да го пуснат на свобода. Нужно е наказание доживотен затвор с право на самоубийство на всеки 3 години след определен минимален срок и 50% шанс за успех!
17
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Че то и аз пих две ракии от сутринта и вече съм на 3 бири. Значи след малко като изляза на кварталния пазар да си допия с бира ако някое момиченце мине покрай мен да го хвана за ръчичка и да го изнасиля. Не, друго правя, като видя някоя пиянка да се заглежда по момиченца и му вика: Ти педофиил ли си? Ще тио изгърмя един зад врата.
16
0
 
28
 
! Отговори
Fenasi Kerim преди 4 години
В Иран на такива им слагат въжето на врата и повдигат с кран пред камерите. Това се излъчва по телевизията има специално предаване подобно на "Бразди" по БНТ.
15
12
 
26
 
! Отговори
Майка на две деца преди 4 години
Смъртно наказание за изверга!На доктора да отнемат лекарските права за неоказване на бърза и адекватна помощ на клетото дете в линейката! Мир на душата му!