Къде е истината? Възпитателка категорична, не е карала дете да мие тоалетна

Родители излязоха в подкрепа на Стефка Табакова
29
Къде е истината? Възпитателка категорична, не е карала дете да мие тоалетна
Кадър: Нова тв

В пловдивската детска градина "Мир" се е настанило напрежението, хвърлят се обвинения, след като възпитателка бе обвинена, че е карала дете да мие тоалетните.

Според бащата на детето, възпитателката не му позволява и да яде следобедната закуска заедно с останалите деца от групата.

Обвинената Стефка Табакова обаче е категорична, че никога не е принуждавала 5-годишно дете да мие тоалетни. Тя допълни, че директорката я принудила да си вземе отпуск и не й позволила да види жалбата на родителите.

В четвъртък сутринта родители на деца, посещаващи детското заведение, се събраха на демонстрация в подкрепа на Табакова. Те заявиха, че жената се грижи добре за децата им, а случая се използва с користни цели от назначената наскоро директорка. Целта й била да направи чистка на персонала, твърдят родителите.

"Никога не съм лишавала дете от храна", заяви Табакова пред Нова тв и допълни, че в детската градина в момента обстановката не е никак приятна за работа.

Вече тече и подписка в подкрепа на персонала на детската градина. Общината започна и цялостна проверка, резултатите от която ще бъдат обявени следващата седмица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
6
 
27
 
! Отговори
Христо преди 4 години
Защо вярвате на тея неврозни родители?! Повечето са пълни откачал*к*и като децата си! Аз не вярвам, че е възможно да караш дете на 5 г да чисти тоалетна, пълни глупости!
5
10
 
9
 
! Отговори
Българин преди 4 години
До НямаКогато не ти стигат парите, търсиш начин да намалиш разхода и увеличиш прихора. А не започваш да си го изкарваш на невинни деца.
4
13
 
13
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Някой да е чул или видял възпитателка да си признае насилие над дете в ДГ? Въпросът е риторичен. Камери, които да се гледат само при подозрения - навсякъде. И съд за такива ***. Друго решение няма.
3
3
 
9
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Пак гласувайте за комунистите от ГЕРБ !!!
2
1
 
23
 
! Отговори
хмммм преди 4 години
Пита се в задачата как може да се принуди някой да вземе отпуска?Тоталитаризмът си бил отишъл,грънци....!А пък вий си мислете,че като ви пускат на избори да гласувате нещо се е променило от тошово време,и тогава се гласуваше!
1
9
 
12
 
! Отговори
Няма преди 4 години
как да е друго в детските градини. Плаща се много ниска такса. Съответно заплатите на персонала са малки, следва и некачествена работа с децата. За сравнение в Дания една служителка се грижи за най-много 5 деца, ама таксата е 4000 крони на месец.