Спасителят на нападната с нож във влак гаси и пожар

Преди дни Петър се притече на помощ и на семейство в пожар
46

Младият мъж от влака, който спаси живота на нападнатото с нож момиче, преди дни извърши нов подвиг - изгаси пожар в апартамент. Това стана ясно по време на награждаването на Петър Бонев, който беше отличен за смелата си постъпка от кмета на Лесичово.

Още по темата
Преди 2 седмици Петър Бонев от село Церово спаси младо момиче от нападател в нощния влак. Преди три дни среща ново предизвикателство, когато успява да изгаси пожар в апартамент в Пазарджик и да спаси семейството в него.

В региона всички говорят за геройската постъпка на Петър в нощния влак.  В нощта, когато спасява момичето, младият мъж не мисли за последиците, още по-малко пък си представя, че ще бъде вдъхновител за малките деца, но става точно така с малчуганите от Боримечково.

Днес Петър признава, че не е очаквал толкова много внимание. Иска само добро бъдеще за семейството си, както и да си намери работа, съобщава Bulgaria ON AIR.

Два пъти се е виждал с нападнатото момиче, на което пожелава да сбъдне мечтите си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
2
 
! Отговори
панчо бре преди 4 години
има и по-тежък случай от обсебилите те "атакисти" : тъ па кистите като тебе, успешно манипулирани, но и не много кадърни като манипулатор. ..
37
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кларк Кент! Кефи ме това момче, де да бяха всички хора като него.
36
5
 
4
 
! Отговори
"панчо" бр преди 4 години
през февруари т. г. при разтърваване на млатещи се пияндета в Кюстендил бива заклан (от рецидивист от етноса на героя на статията) Валери Дъбов - български гражданин и етнически БЪЛГАРИН!!! . Два въпроса имам към теб: за него колко СТАТИИ (как е гасил пожари и е превеждал бабки по "зебри" примерно) прочете? Ако не си открил подобни "опуси" - защо? Да не би случайно В. Д. да е бил "атакист", а, душицо разбираческа???
35
5
 
8
 
! Отговори
панчо преди 4 години
момчето изглежда е много свястно а и говори много по добре от много от нассъс сигурност говори много по добре от много атакисти и подобия на националистиза съжаление се е родил без късмета на мнозинството от нас
34
2
 
4
 
! Отговори
Видите ли, преди 4 години
ромовете винаги били номадски народи. И аз като един Чудомиров герой ще възкликна, ама не Бря, орех с белтък!- ами Бря, течност -номад!!!...
33
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ето го новия премиер!Щом гаси пожар значи е годен!:))))
32
1
 
3
 
! Отговори
Дядо бе, преди 4 години
за през деня обясни какво работели двете такива семейства.Амиии, такова - по нощите какво работят?
31
2
 
1
 
! Отговори
подигото преди 4 години
До Анонимензащо и там не се пише за РомЕ
30
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Не го хвалете...И РОМите ли станаха български герои? Да подят при Сачева с подходяща фамилия!
29
2
 
6
 
! Отговори
Рука ми Янко преди 4 години
Около този пичага е много опасно да се мотаеш. Явно е като магнит за неприятности
28
4
 
5
 
! Отговори
Дедо преди 4 години
Браво на момчето.И в наше село имам две семейства,ама работяги да видите.Сутрин на къра до пладне,после по къщата и кога има време и работа - помагат и на комшиите.После по шише ракия и мръвка и всичко е идеално.Ама са колцина таквизи....
27
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Готов е за премиер, даже и за повече. Иначе браво на момчето, малко останаха тия хора в днешно време
26
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво на момчето. Само това може да се каже. Ако всички бяха като него и помагаха, без да се замислят, много неща в страната ни щяха да са различни.
25
11
 
7
 
! Отговори
минаващ преди 4 години
Новият Динко?
24
3
 
10
 
! Отговори
до 23 преди 4 години
Ей... Ромите винаги са били номадски народи. Бай ВИ Тошо реши, че има нещо като скитничество и въведе адресна регистрация и работа по местожителство. Бай ви Тошо реши, че трябва да ги засели някъде. Така станаха и тия гета като Христо Ботев, Столипиново, Маскуда. Дай му къща и какво да прави? Да чете ли? Деца на кило! Но така и не успя да изкорени кастовия принцип между самите тях. Браво на момчето. Явно е от някоя от по-дребните техни касти и самите други роми го игнорират.
23
4
 
9
 
! Отговори
ROSEN STOY4EV преди 4 години
TI SI EDIN SMEL I DOBLESTEN BALGARIN.POGELAVAM TI DA SI NAMERICH RABOTA I TVOITE KA4ESTVA DA SE PREDAVAT NA POKOLENIJATA!!!
22
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този ако беше бял, джурнaляститe нямаше да напишат и два реда за него.
21
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
СуперРом!
20
9
 
5
 
! Отговори
Лили преди 4 години
До Не го хвалете...От толкова писане на ГЛУПОСТИ ....сигурно не ти е останало достатъчно свободно време да се поразровиш в твоите "корени" и да видиш ЩО СИ и КАКВО СИ ..
19
1
 
30
 
! Отговори
Героя преди 4 години
"Иска само добро бъдеще за семейството си и да си намери работа":Ами намерете му работа. Все някаква длъжност ще измислите я към Общината я към някоя фирма около Пазарджик. Човекът е съвестен!