Русенско село попадна в капана на тол системата

Местните сигнализират за липсата на знак за винетки, но има налична нова видеокамера
4 мар 2020 14:25, Ния Христова
13
Русенско село попадна в капана на тол системата
Снимка: БГНЕС

Русенско село се оказа в капана на тол системата. Знакът за винетка е бил премахнат от края на село Червена вода, на 200 метра преди табелата са монтирани камери, съобщи bTV.

Хората се възмущават, тъй като общинският път към Русе през Николово попада в обхвата на камерите.

Почти всички жители на селото изполват маршрута. Те го предпочитат заради осеяния с кратери път Русе – Кубрат.

В момента камерите на тол системата не работят. Според местните причина за техническата неизправност е късо съединение или некачествено изпълнение.

Още по темата


От Пътната агенция обясниха, че камерите в населените места не следят за винетки, а за пътната безопасност и успокоиха, че хората няма да бъдат глобявани.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хора грабвайте ъглошлайфите!
7
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Почти всички жители на селото изполват маршрута. Те го предпочитат заради осеяния с кратери път Русе Кубрат."Аааа... искат път без кратери, ама не искат да плащат. И аз искам да плющя блондинки, без да губя време да ги уговарям и да харча пари да ги черпя - *** няма!
6
9
 
8
 
! Отговори
От преди 4 години
около една седмица *** протестират,че трябвало да плащат винетки,че от тяхното село до еди къде си било 100,200,300 метра?!?Уважами дами и господа селяни,като не искате да плащате,щом е толкова близко до града,вървете ПЕША-хем безплатно,хем не друса!!!Живеем в 21 век,в правова държава,а не на село,на мегданя!!!ЗАКОНИТЕ важат,както за нас,така и за вас,както ние си плащаме,така и вие ще си плащате!!!Край,точка,казах!!!
5
3
 
2
 
! Отговори
vlady преди 4 години
Да сигнализират на свещеник Дирайр Хадавян.
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
а каква е идеята на камерата тогава? освен ако не е да ги направят да глобяват за превишена скорост и заради това да са в града, че като влизаш в селото със 70 да си за фиш?
3
8
 
8
 
! Отговори
изнервен преди 4 години
99% от тези, които мрънкат да не купуват винетки за пътя от близкото село до града, така или иначе ще купят, защото ще пътуват и другаде. Ноооо, *** трябва да мрънка и протестира.
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
A път сигурно няма...
1
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ГробокопачЦитат "Ползвайте флекс или огън!"Откъде накъде ще режете и палите техника купена с парите на данъкоплатците? Хора повреждащи държавна собственост трябва да на синджир с вериги да се пращат те да строят пътищата. Анархистчета мизерни.