Баба крие 200 литра алкохол без бандерол в Карабунар

Отнет е и половин килограм сух тютюн
6 мар 2020 23:15,
149
Баба крие 200 литра алкохол без бандерол в Карабунар
Снимка: БГНЕС

На територията на община Септември са извършени проверки за нелегална търговия и съхранение на акцизни стоки без бандерол, съобщиха от полицията в Пазарджик.

Още по темата


По време на акцията в къщата на 66-годишна жена от септемврийското село Карабунар органите на реда открили 200 литра с алкохол без бандерол.

При инспекция на жилище в съседното село Виноградец полицаите се натъкнали на половин килограм сух нарязан тютюн. Негов притежател се оказал 21-годишен мъж от същото село.

По двата случая се водят полицейско производство и преписка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
1
 
16
 
! Отговори
За една лула тютюн преди 4 години
Българите да спят спокойно. Институциите са взели мерки срещу наглите баби-спекуланти.Всяка лула тютюн в акциза на държавата!
102
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ПРОТЕСТ! Върнете на бабата ракиятаааа!Всичкинн протест! Ни мой такааа уеее! Нийй българи ли сми уеее! Наши сле народ РЕВОЛЮЦИОННЕН!Адйдяяя!
101
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До къде стигнахме, да взимаме от старите хора, това което са изкарали с пот на челото и управляващите да са горди с това..... това не е държава...това не е народ!Здравето ни взехте,парите ни взехте сега искате и ракията да ни вземете......
100
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Досега не съм чувал някой да е получил бандерол, когато си вари домашна ракия на казана. Какви са тия глупости,които пишете, какво е това чудо!
99
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Значи в България да имаш половин килограм сух нарязан тютюн собствено производство е престъпление. Докъде сме я докарали .....
98
1
 
21
 
! Отговори
Shark преди 4 години
Само да питам, как пък разбраха, че някаква баба, в едно село има 200л ракия? И друг някой си, в друго село, имал 1,5кг сух тютюн. Нали се сещате как, злобни, завистливи съседи, които сега наричаме "бдителни". А иначе същите тея "бдителните" мълчат и ги е страх и на протест да идат и устата да си отворят за големите престъпления. Много сме долни българите, много. На бабата ракията, и на момчето тютюна ви е трън в очите, а за кражбите за милиони не ви пука!
97
2
 
6
 
! Отговори
Иван Андреев преди 4 години
Още нещо ще кажа и спирам . Това някой да завижда на някого и да го наклепа незаслужено си ни е национална черта също . За това някой ако страда у нас не му подаваме ръка а казваме дано и аз не съм като него . Или ако протестира го снимаме за да го покажем . За това в България много трудно ще вземем да се оправяме защото не сме единни по много неща . Мое мнение . В повечето държави има единство по много въпроси у нас не съм сигурен.
96
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Алкохолът е отпреди Горанофф. Ха сега да й го върнат. И бъркана с тютюна да й върнат. Като че ли е извлекла приватизиран завод.
95
1
 
24
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 4 години
В Карабунар какво...друго да правят,освен вино и ракия.НАП открили...топлата вода.Горанофф...проспа уж...случайно 500 милиона данъци от хазартния бос Божков и сега...гони Михаля.
94
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименЕййййй,аз не пия алкохол,но ако искам само с една увита медна тръба,тенджера,судена вода и лед, мога да си направя ракия,това си ни е традиция в България,никой няма право да ни смазва традициите и не ме интересува какви били другите държави!И вино знам как се прави,и шара,знам и шара с орехи на връвка как се прави,това си ни е вековна традиция,която се е предавала от поколения наред!
93
2
 
8
 
! Отговори
Иван Андреев преди 4 години
Аз когато си пия домашна ракия не се чувствам по малко гражданин . А тези дето пият преработен алкохол по малко селяни ли се чувстват .
92
2
 
12
 
! Отговори
Иван Андреев преди 4 години
Правенето на ракия и вино в България за лични нужди е национален манталитет и той не може да бъде премахнат каквито и санкции да се наложат . Ако обаче започне да бъде продаван тогава попада наистина под ударите на закона за акцизните стоки . Аз си пия домашна ракия и съм си добре . Не съм сигурен обаче в производствения алкохол .
91
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво на министър Горанов, хвана най-големият спекулант със спиртни напитки. Спокоен съм за бъдещето на държавата с такива министри.
90
0
 
31
 
! Отговори
адвокат Тенев преди 4 години
До къде я докараха - системата да обира и бабите в БГ а големите гешефтари,спекуланти и бандити да си живеят живота...
89
4
 
16
 
! Отговори
dmx преди 4 години
Смърт на държавата!
88
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"В почти всички нормални държави правенето на домашен алкохол е забранено по реди причини "Дефинирай нормална държава, соросташшки.
87
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тоя гражданин дато взел да ми обяснява ка било в нормолните държави да си го завре на приказливото място
86
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ееее, тоя с половин кило тютюн направо доживотна заслужава. Какъв изверг само! А бабето с 200 кила ракия, нямам думи. Това са престъпници срещу човечеството.
85
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
на главни прокурор - тиквен медалтия са гьон.суратиот такива като тях бабичките немогат да съберат за къщичка в барселонамного изнагляха- и не ги есрам това да го обявяватто това си е позор - при разхищения за милиарди да гоним бабичките
84
0
 
29
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Някой е завидял на бабата, че има домашарка, а той няма и е подал сигнал. Не е важно на мен да ми е добре, важното е на бабека да му е зле си е казал и се е обадил да подаде сигнал. Направо доживотна присъда сигурно ще лепнат на бабека, щот сигурно ще го уморят по съдилищата.

403 Forbidden

Forbidden

You don't have permission to access this resource.Server unable to read htaccess file, denying access to be safe